Sevgilim attığım tatlı fotoğraflara ve videolara neden iltifat etmiyor, neden böyle davranıyor?

Uzun süreli bir ilişkimiz var gayet güzel ciddi evlilik düşünüyoruz. Her ilişkide olduğu gibi bizde de monoton dönemler oluyor ama yine bağımız kuvvetli yani. Geçenlerde az sakindik yani bir konudan ötürü kavga etmedik ama rahatsız olduğum durumları söylemiştim neyse 2 hafta falan foto atmamıştım dün kendisi dedi sana bakayım diye. Neyse ben attığımda bu uyumuş bari at sabah bakayım demişti. Ben de gayet tatlı üç beş foto attım bir de video attım öpücük falan. Sabaha hiçbir şey dememiş tamam tatilde ama vakti de var günaydın demiş ona da bir şey diyebilirdi. Ben de tatlı bir şekilde karşılık alamadığımı söyledim pek tınlamadı. Üzüldüm açıkçası hevesle atmıştım etmiştim. Ben de pek girip konuşmadım. Ama hiçbir yalandan da olsa sevgilime tatlı bir şeyler diyeyim yok iltifat edeyim yok üzüldüm yani. Yüzyüze yken öper eder iltifatta eder ama niye böyle yaptı anlamadım

Güncellemeler
1 gü
o gün duygularımı bahsettım ama ilgilenmedi belkı tatilde diyedir. ama ertesi gün çok özledim seni keske beraber gelsek buraya dedi
Sevgilim attığım tatlı fotoğraflara ve videolara neden iltifat etmiyor, neden böyle davranıyor?