Ne kadar çok o*** var piyasada?

Benim kocam avukat, iş yaptığı iş adamı var. Kocamı ailecek yemeğe davet ettiler, ben ve kocam gittik. Onların evinde de adam, adamın karısı, çocukları ve adamın kız kardeşi vardı ne alakaysa. Adamın kız kardeşi dediğim kadın Allah var afet gibiydi; dolgular, botokslar, platin uzun saçlar, bir de mini bir elbise giymiş, yelloz. Yemek yedik kahve içtik, sürekli gözleri kocamın üzerindeydi. O kadar boş yer varken salonda kocamın yanına oturdu, öyle uzağına da değil, ağzının içine girecekti neredeyse. Yemek masasına oturduk, tam kocamın karşısına oturdu. Benim kocada az şerefsiz değil, o da sürekli kadına bakıyor, kadın da ona. Kimseye sormuyor, sadece kocama soruyor; şunu ister misiniz, bunu ister misiniz vs. diye. Bu kadın bir de eğitimli bir kadın, zengin bir ailenin kızı. O bile böyle yani. Dönüş yolunda kocamla iyi bir kavga ettim. "Sen kafanda kuruyorsun, seni getirmem hataydı zaten, seni insan yerine koyup karım olarak götürdüm" dedi. Ama var ya elim ayağım titredi, saatlerce oturduk bir de orada. Siz ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
23 sa
Ben sadece şunu söylemek istiyorum bir or**pu biter diğeri başlar bu kocama yürüyen ve benim şahit olduğum ilk kadında değil ki benim şahit olmadığım neler var kim bilir. aklınız varsa evlenmeyin bu devirde özellikle evli olunca erkek kadınların daha ilgisini çekiyor benim şuanki aklım olsa asla evlenmezdim. Ha aldattı ha aldatacak aldattımı aldatmadiği diye düşünmekten kafayı yemeği istemiyorsaniz
Ne kadar çok o*** var piyasada?