2 ayBence flörtleşme konusunda acemi olmak tek başına çekici bir özellik değil. Ama bazı insanlara samimi, doğal ve yapmacıksız gelmesi hoş olabilir. Yine de bir insanı çekici yapan şey sadece flört becerisi değil; karakteri, konuşması, özgüveni ve karşısındakine davranış şeklidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 ayBence flortun iyisi ya da kötüsü sitemeatik biriyse anlaşılmaz.. genelde geri planda kalıp mağdur wdebiyatiyla yürüyen erkekte çok.. o yüzden ne olduğunu saklamayan.. ve iyi flört edeltmesine rağmen seni tercih eden senle kalan daha çekici :))
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayşey sayılır mı flörtleşme konusunda iyi olan ama hiç flörtleşmemiş olan yani çünkü utangaç olanda girer mi buna hiç flörtleşmemiş olan ama yetenekli tavsiye konusunda falan uzman fakat tecrübesiz
120 Yorumla- 2 ay
Sayılmaz utangaçlık başka
Cevap sahibi2 ayama abla ne farkı var ikiside sonuçta hiç yapmamış oluyor aynı derecede güzel değil mi yani 🥺
- 2 ay
Değil sorry
Cevap sahibi2 aybence bu daha masum bir kere hıh 😤
- 2 ay
Hiç flörtleşmemiş ama flört konusunda iyiymiş 🤪, seni kurnaz seni 🤪.
Cevap sahibi2 ay@DedektifMinnie evet çünkü anksiyetem var abla yani normal değil mi konuşamıyorum ama fazla romantik kafalı biriyim ilişki konusunda çoğu şeyde uzmanım ben arkadaşımın ilişkisini falan kızla oymuş gibi konuşup kurtardım ne yani olamaz mıyım kurnazlıkla ilgisi ne anksiyetik bireyler gerçekte vardır aşağılamana gerek yok
Cevap sahibi2 ay@DedektifMinnie sadece birisi ile konuşamıyorum ama çok kolay geliyor flört etmek edemeyenleri anlamıyorum
- 2 ay
Kurnaz kelimesi övgü aslında 🤪. Ayna da prova yap.
Cevap sahibi2 ay@DedektifMinnie kurnaz bende hep tilkiyi çağrıştırıyor tilkide masallardan ötürü sanki kötü bir hayvanmış gibi geliyor 😂🤣 o yüzden kötü algıladım övgüyse teşekkür ederim
- 2 ay
Tilki de zeki bir hayvan değil mi neticesinde 😹? Övgü, rica ederim. Masallarda kurt kırmızı başlıklı kızı yiyecekti, bizde ise bebek emziriyor 😹.
Cevap sahibi2 ay@DedektifMinnie doğru 😂😂🤣
- 2 ay
Masallara takılma yani 🤪.
Cevap sahibi2 ay@DedektifMinnie takılmam takılmam bundan sonra değişti fikrim
- 2 ay
Sen yine de kurtlara dikkat et 🤪.
Cevap sahibi2 ay@DedektifMinnie ederim ama biz de Asena isimli kurtdan gelmiyor muyuz 😂
- 2 ay
Asena anamızdır 😌.
Cevap sahibi2 ay@DedektifMinnie 🐺
Cevap sahibi2 ay@DedektifMinnie kurt emojisi attım ama bir değişik göründü
- 2 ay
Bu kurt kılığına girmiş insana benziyor 😹.
Cevap sahibi2 ay@DedektifMinnie evet öyle olmuş hahahahaha 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kesinlikle ya.
Bazı insanlarda ki o naiflik o temizlik o saflık çok hoşuma gidiyor.
Bazı insanlar ise inanılmaz flörtöz ve feleğin çemberinden geçmiş oluyor. Ağzı aşırı laf yapan her flörtü oyun gören laf ebesi bu insanları sevmiyorum.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda ikisinin de kendine göre bir çekiciliği var bence! 💫 İyi flört eden biriyle sohbet etmek, o enerjiyi yakalamak harika oluyor. Ama flörtleşmeyi beceremeyen, böyle biraz utangaç halleri olan erkekler de çok tatlı geliyor bazen, değil mi? 😍 Onların o saf halleri, samimiyetleri beni benden alıyor resmen! Sanki onlara flört etmeyi sen öğretiyormuşsun gibi bir hava oluşuyor, o da çok keyifli! 😉 Peki senin için hangisi daha çok hoşuna gidiyor? Yorumlarda buluşalım! 👇
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
2 ayKaldı mı öyle erkekler...
22 Yorumla- 2 ay
Umudumuzu kaybetmiyoruz
- 2 ay
Ben varım ya😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 ayEvet de var mı öyle erkolar 😭
21 Yorumla- 2 ay
Herkesin dilinde aynı soru :D var mı öylesi hsdj
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Onlara da mağara da mı yaşıyorsun dediler
11 Yorumla- 2 ay
Yok biz onlara jelatinin açılmamış yavrum senin diyeceğiz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
m 2 ayBilmemesi daha iyi biz de öğrenir djsj
11 Yorumla- 2 ay
😅🥂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayNeyse ki pek gelişmedi bu becerimiz 😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,7b cevap paylaştı.
u 2 ayFlört nedir nasıl edilir bilmem. zaten öyle bir amacım da yok.
10 Yorumla
1 ayOrtalamanın üzerinde bir yakışıklılığı yoksa veya cüzdanı şişkin değilse veya sende heyecan, adrenalin, kortizol patlatacak bir serseri tarzı/ortamı/yaşantısı yoksa yani bu saydığım üç husustan en az birisi yoksa flörtleşme becerisinin olup olmaması herife karşı sende herhangi bir duygu, çekim, arzu yaratmaz.
Ben de profesyonel flörtöz değilim hatta amatörün de amatörüyüm. Sen beni çekici buluyor musun mesela? Sanmıyorum.
116 Yorumla- 1 ay
Ne alakaydı
- 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL Alakası şu. Tek detay ya da en belirleyici husus flörtleşme beceriksizliği olsaydı her kız, beni çekici bulurdu.🙂😏😅
- 1 ay
Elbette sadece bu olamaz belirleyici unsur
- 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL Senin pp çok hoş bu arada. İnsan, görüncecbi yükselmiyor değil.🔥 Neyse Allah sahibine bağışlasın diyelim.
- 1 ay
Hiçbir şey sana karakterini askıya alma hakkı vermiyor. Mesafeni bil. ‘Yükselmek’ falan ne? Kendine gel biraz.
- 1 ay
- 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL Mesafe zaten uzak. Şanal alemde yakınlık iyidir.🤣 Ben bir aynayım. Herkesin karakteri neyse ben karşı tarafa onu yansıtırdım. Bende onu görürler.😁
- 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL Sonuç olarak; bacak fotosu libido yükseltmek dışında hiçbir ulvi amaca hizmet etmiyor. Ben boxer giyip Pp çekiliyor muyum Sosi.😅
- 1 ay
Bana ‘ayna, karakter, sanal alem’ diye ezber laflar anlatma. Senden felsefe isteyen olmadı. Ben senin ne olduğunla ilgilenmiyorum, yazdığın hadsizliğe bakıyorum. Biraz kendine bak, sonra başkasına ayna olursun. Şimdi düşürdüğün yerden al seviyeni lütfen.
- 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL 😁Bana reel hayatta bakan her kişi, muhatabına göre ustalıkla şekillenen tavrımı, duruşumu görebiliyor.😉
- 1 ay
Benim bacak fotoğrafımdan libido yükseltme amacı çıkarman, benim niyetimi değil senin zihninin çalışma şeklini anlatıyor. Kendi dürtünü kadının niyeti sanıp üstüne bir de ahkam kesmen gerçekten çok enteresan. Bence aynadan çok kendi zihninin projektörüsün. Reelde herkes sana bakınca ne gördüğünü bilir ama zihniyetini dışardan göremezler, sanal alem işte zihniyetinin kirliliğini de ben görmüş oldum yazdıklarından.
- 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL Ben bir kadın olsam, çevre yoluna çıkıp sadece ulaşım maksatlı ve iyi niyetle otostop çekmek isteyebilirim. Kesinlikle eskort değilimdir ama o trafikte seyreden tüm ahaliye verdiğim görüntü kötü yönde olur.
Yaptığın tüm görsel paylaşımlar senin tasarrufundur. Kötü bir niyet taşımıyor olabilirsin ama unutmayın erkek biyolojisi değil de sizin verdiğiniz görüntü üzerinden çalışıyor. Dünyanın bütün erkekleri böyle. Sadece Fiko böyle değil.
En önemlisi de hipergami... Senin gözüne, gönlüne, çıkarlarına hitap edemeyen erkeğin bir kadına SELAMÜN ALEYKÜM demesi bile suçtur zaten gözünde. Aksi takdirde sen o kurduğum cümleye teşekkür ifadesi yazıp konuşmanın geri kalanına mesaj kutusunda devam edecektin.
Bu ikiyüzlülük ve çifte standardın o kadar farkındayım ki; artık kadınların ve hatta tüm insanların sevgisine değil nefretine oynuyorum. Her neyse... Bugünlük de bu kadar.😏🙂😉 - 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL Erkeğin biyo-mental yapılanması, sizin niyetiniz değil dış dünyaya servis ettiğiniz görüntü üzerinden şekillenir. Bu söylediklerim dünyanın bütün erkekleri için geçerli. Sadece Fiko için değil.
- 1 ay
İşine bak Fikret.
- 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL Sinirlenince daha seksi oluyorsun Sosi. Yapma böyle. Kalp var bende.🙁
- 1 ay
Yazık.. engellemeyeyim dedim ama neyse.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayYa bırak öylelerine sıkıcı deyip bırak bakmayı selam bile vermezsiniz 🤣 eleştirmedim bu arada. Bu gayet hakkınız djfkfjk
160 Yorumla- 1 ay
Veririz selam çünkü selam Allahın selamı kdfj
- 1 ay
Politik cevap verme sen alfacısın shdkfjk
- 1 ay
Bir alfa her zaman alfaca şakır djjd
- 1 ay
Hakkındır bir şey demiyorum sen de alfa kadın sınıfının önemli temsilcilerindensin shfjfjk
- 1 ay
Çoooh önemlisinden kskd
- 1 ay
Mütevazılık yapma söyledik sus shfkjfk yalnız zamanında alkol kullandığım için bana nutuk çekerdin. Şimdi pp'nde berduş gibi rakı fondipliyorsun baak madamı adam yapar bir gün alfanın biri karşına çıkıp shfkfjfk (çok kaşındım canık yanmaz inş)
- 1 ay
Rakı kırmızı çizgimiz dememiş miydim? Ulan ben sana ne zaman alkol konusunda nutuk attım :D
- 1 ay
Sakın inkar etmee sosyal içiciyim diye bana şirk koşan münafık muamelesi yapıyordun hatta korkudan içmeye giderken söyleyemiyordum bile djfkjdkdjdk
- 1 ay
Hadi oradan :D ispat isterim
- 1 ay
B*k site üzerinden çok zaman geçince sohbetleri otomatik siliyor ya valla ben hiç silmedim 😃 sırf seni ilk kez alt edebilmiş olmak için tüm gün uğraşır bir yıl geçmişe gider bulurdum kızdığını 🤓
- 1 ay
Uydurukcusun :D neeet
- 1 ay
Adım gibi eminim içtiğim için kızıyordun ve içtiğimde korkudan senden saklıyordum 😃 Ama sen rakıcıymışsın ya hiç önemli değil, r yapıyorum ve sen haklısın diyorum bunun şerefine 😃🥛🥛
- 1 ay
Shdhsj niye korkuyordun ki :D vay pe
- 1 ay
Niye diyor bir de ya sanki eli maşalı değil de çiçekliymiş ama ben keyfimden korkuyormuşum gibi kandırıyor milletin içinde konuşurken 😃
- 1 ay
Aa sen içmemeliydin ondan sana demiştim içme diye :D eksik anlatma çarparım
- 1 ay
Aa sen içmemeliydin ondan sana demiştim içme diye :D eksik anlatma çarparım
- 1 ay
Ohaa nasıl hatırlıyoor şu an tekrar yasak koymak da çarpmak da serbest valla duygulandırdın 😃
- 1 ay
Sadece 3 dk serbest ama canım tatlıdır 😃
- 1 ay
Hatırladım yes ben de hayretler içerisindeyim dkdk
- 1 ay
Hahaha çok tatlı bir zorbasın ayrıca özlendin ama bunu sana asla çaktırmicam sjfkfjk
- 1 ay
Eyvallah :D hiç çaktırmadın
- 1 ay
Tabii ki çaktırmadım ben çok gururlu biriyim ama anladıysan o senin zeki bir pislik olmandan kaynaklıdır 😃
- 1 ay
Ooo teveccühün shdj
- 1 ay
Hahaha hiç karşılık da vermiyor ama ben de biliyorum özlendiğimi
- 1 ay
🤷🏼♀️🤷🏼♀️
- 1 ay
Ooo emojiye bak vazgeçtim ben de özlemedim
- 1 ay
Ahahaha :D peki
- 1 ay
Hala gıcıksın ama neden bilmiyorum hala ayrıcalığın çok fazla 😃
- 1 ay
Kime kötülüğüm dokanmışş kime jdfj
- 1 ay
Aslında iyi birisin bilmem ki belki sadece bana sjfkfjk
- 1 ay
Tabii özüm iyidir
- 1 ay
Özün adamdır senin! Cinsiyetçilik yok bu övme sıfatıydı dövme hemen sjfkdjfk
- 1 ay
Öyledir 😌 aferin kdkf
- 1 ay
Hala kraliçe ya hahaha yakışır neyse sana hala her şey serbest artist 😄
- 1 ay
Soytarı çok dimi etrafta :D uyumak için tahtımdan uzaklaşınca çıkıyorlar ortaya sndj
- 1 ay
Uyandığın an hepsi sessizce ait olduğu yere döner ve tahtı gerçek sahibi kraliçeye bırakırlar ama 😃
- 1 ay
Normaalda öyle oluyor dimi fjcj
- 1 ay
E tabii ki yani kraliçe uyanıkken herkes usludur sjfkfjk
- 1 ay
Canım sıkılınca kellelerini isteyecem djfj
- 1 ay
Cellat hizmetkarın olayım mı shfkfjfk
- 1 ay
Tamam işe alındın :D olm sen kıyamazsın sjfjd
- 1 ay
Hahaha o kadar iyi tanıyor ki sineği bile ezemeyeceğimi biliyor 😃 kelle başına 2 duble rakı içersek öldürmesem de döverim sjdkfjk
- 1 ay
İki gün önce bir rakı içmişim :D geberiyordum ilk defa çırpıldım kesin sahte rakı idi sjfjdksks
- 1 ay
Ahaha ya da ağzınla değil burnunla içtin shdkdjdk ne kadar içmiştin? Ben de dün maç öncesi içtim ama arkadaşlarım bu sıcakta viski mi içilir dediği için inek gibi bira içtim shfkdjk (4 tane)
- 1 ay
Yarasın 😅
- 1 ay
Teşekkürler kraliçe, bir gün beraber de olsun mu tokuşturmalı 😅
- 1 ay
Sana yasak
- 1 ay
Ahaha ya uf biliyorsun sevdiğimi işte ne olur sanki arada içebilsem? Yasak koymazsan en azından içtiğimde yalan söylemek zorunda kalmam 😅😅
- 1 ay
Vallahi sen bilirsin ha, ben arkadaşlarımın iyiliğini isterim 😒
- 1 ay
Sen adamsın (cinsiyetçilik yok iltifat bu) çünkü! Ama yasak koymanın sebep olan şeylere dikkat ediyorum şimdi buradan detay vermeyelim. Karşılıklı iki kadeh atmaya heveslendik şurada ya he desen ölür müydün 😄
- 1 ay
Çiğ köfte gömeriz sjjd
- 1 ay
O zaten olacak be masadakilere karışma donatıcam sana şş sjdkfjk
- 1 ay
Eyvallah :D alkolsüz kokteyl iç sen
- 1 ay
Ya çok acımasızsın var ya inat ettim bak küser ağlarım saçını çekerim rakı içmezsek shfkjdkfjfk
- 1 ay
Hadi bi cesaret jsdj
- 1 ay
Yapamayacağımı biliyor ya nasıl da ciddiye almıyor shdkfjfk
- 1 ay
😏 herhalde yani shsj
- 1 ay
Üzerimdeki otoriteni herkes gördü şu an karizmam çizildi shfkfjdk 🤓
- 1 ay
😂😂
- 1 ay
Artık bana rakı borçlusun 😂 sadece içmeyi yani ben ısmarlarım 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayAynı kişilerin sorularını böyle peş peşe cevaplayınca kendimi kötü hissediyorum. Yamanmaya çalışıyor gibi hissettiriyor la:S
11 Yorumla- 2 ay
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
2 ayFlört etmeyi beceremeyen tabiki içinden gelmemeli öyle her kadına her söz
24 Yorumla- 2 ay
Yeriz dimi yeriz
- 2 ay
Yok ben orucum 🤣
- 2 ay
Aşk orucu mu sjdj
- 2 ay
He ondan 😅
Beceriksizlik değil masumiyetin cazibesidir. En samimi gülüş planlanmamış olandır.
21 Yorumla- 2 ay
Bence de öyle
Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı. Tabiki becerisi olmayan erkek , birlikte herşeyi öğrenebileceğiiin ❤️
21 Yorumla- 2 ay
❤️
Becerisi olmayan erkekler, direkt sahiplenenler ksks
21 Yorumla- 2 ay
Benimsin toprağğğm dkdk
- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
2 ayMasumiyet seven laz kızçe gözlerimi yaşarttın 😑
11 Yorumla- 1 ay
😂😂
Bir kerede doğruyu söyleyin buda huyu güzelleri seviyoruz gibi yalan axshshd
11 Yorumla- 1 ay
Biz hep doğruyu söyleriz dkkd
- Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
s 2 ayAsılmadık bir çamaşır ipi kalanlara göre masumlar ponçikler
15 Yorumla- 2 ay
Aynen ya miss
- 2 ay
Kız sana yasakladım mis deme
- 2 ay
Diyecemmm mütüşmel o zaman djdjd
- 2 ay
Püüüğğğ
- 2 ay
Elhamdülillah jzsh
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayBence de böyle hafif saçmalayınca daha tatlış oluyorlar 😂
14 Yorumla- 2 ay
🤝😂
- 2 ay
Şey düşüncesi geliyor aklımıza, vay bee ben neymişim adam tutuldu kaldı 🤣🤣🤣
- 2 ay
Yiaaaa şapşiiik deriz djdj
- 2 ay
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Ağzı iyi laf yapan flörtleşme becerisi yüksek mi oluyo ona göre şey edicem sjsjsdk
12 Yorumla- 2 ay
Evet tabii tehlikeli djdj
2 ayçok flört edenlere bi şey deniyordu ama burada yazmak istemiyorum, biraz argo olur. flörtleşme diye kibar yazınca masum bi şey olmuyor bence.
çok flörtleşen bir erkek/kadın, ikinci el egea gibidir, bakın başka marka demiyorum, audi, bmw veya mercedes demiyorum.
20 YorumlaYami kısaca diyorki şapşal oluyorlar ilk görseldeki gibi o halleri sevimli buluyoruz diyorlar vs. Dogrudur ama kadınlar içinde öledir ne dicegini şaşırırlar kelimeri yutarlar bende onu severim.
10 Yorumla
2 ayHayır değil. Çok utangaç ve bakımsız oluyor geneli üzgünüm 😥Eline kız eli değmemiş oluyolar. Dede gibi giyinirler spor yapmazlar. Saf saf kızin yüzüne bakarlar.
Değişmeleri gerekiyor. Kötü biri olmalarına gerek yok ama pasiflik erkekte çok kötü bişey. Kadınlar sevmez maalesef.
Biraz sert oldu ama gerçek bu. Eril enerjiye feminenlik yakışmıyooooorr
10 Yorumla
2 ayOnlar doğuştan o şekil doğuyorlar ahaa aynı erkek hindi gibi kabarıp erkekliğini gösterip cezmetme çabası doğuştan yüklü bitanem önemli olan tek kadına sadık adam karakter sağlamlığı..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayFlörtü gelişmemişler çekici geliyo deyince erkeklerin hepsinin bi anda en gelişmemiş benim modları 😅😅
12 Yorumla- 1 ay
Kaba göre şekil alıyorlar yavru skjd
Cevap sahibi1 ayAynen 😅😅
2 ayYani tabiki flörtleşmede master yapmış bir insan çekiciliği kalmaz ya birazcık deneyimsizlik becerisi az gelişmiş olması lazım bu konuda yırtık olmasın yani sıkıntı öylesi 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
m 2 ayÇekici gelmiyor çünkü bir kadına nasıl flört edeceğini bilmiyor nelere dikkat etmesini anlamıyor ben öğretmenlik yapmak istemiyorum
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Evet ama öyle erkek var mı 😅
21 Yorumla- 2 ay
Yok yok yok djd
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 ayBende hiç beceremem 😂😂
19 Yorumla- 1 ay
Yalaaaan
- 1 ay
Aaaaa kimle flörtleşmişim deeeee
- 1 ay
Biz öyle duyduk :D
- 1 ay
Yalan yalan hep karalanıyorum 😂
- 1 ay
Piüüh 😅
- 1 ay
Yazıklar olsun onlara
- 1 ay
Tükürdüm hshs
- 1 ay
Hep böyle yanımda ol 😂
- 1 ay
🤦🏼♀️😅
Kesinlikle ya kesinlikle boyle karsimda ne diyecegini bilememesi falan inannillmaz hosuma gidiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayKıvamında, tadında güzel bu işler.
Çekici olan kendinden emin tavırlı ve muhabbeti geniş erkekler.
10 Yorumla Flört etmeyi sevmiyorum flört etmek isteyenle de olmam
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı. Kesinlikle evet. Utanma duyguları çok yüksek ve bu gerçekten hoşuma gidiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
1 ayacemi balık gibi ağlara dolanıp şarkısı geldi aklıma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 ayVallahi bu işlerden hiç anlamıyorum onçin bisey diyemeycem..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
2 ayEvet çok saf ve masumuz, hatta sütte leke yok bizde var bu yüzden de çok cezbediciyiz
10 Yorumla
2 ayLan tanımadığın bilmediğin erkeğin nesi çekici saçma sapan bir laf atıyorlar ortaya. Sonra sıkıcısın diyip sepet
14 Yorumla- 1 ay
Hep günah almaca
- 1 ay
Fazla bencilleşti toplum fazla
- 1 ay
Hep öyleydiler
- 1 ay
Bilmiyorum ama bu üzücü kendimi de dışlamıyorum bende yapıyorumdur yanlış şeyler. Ama maalesef bence bazı insanlar saf kôtü
2 ayAllah konuş kulum demişse suçu ne adamın.. Bi de görsel hakaret amacı taşımıyordur umarım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 aySerseriler bitti iyi erkeklere mi sardin ablam 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayÇekici mi bilmiyorum ama ben beceremiyorum arkadaş, olmuyor bir türlü.
10 Yorumla Bazıları beyin ütülüyo bilmemesi de iyi değil adama fotoğraf atıyosun iltifat etmek yerine kalp atıyo
11 Yorumla- 1 ay
Ahshsjah güldüm buna
2 ayNe olacak. Kıymet bilen mi oldu. Boş boş yaşamış olduk.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Flört ne oluyor onu bilmiyorum ya.
Sevgili olunmuyor mu zaten sürekli konuşuyorsan10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı.
2 ayher şey enerjiden ibaret. Nasıl enerji yaydığı ona kattığın anlamı belirler.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bilemem. Kadınlar ne ister, ne düşünür, belli değildir.
Erkek ömür törpüleri..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 771 cevap paylaştı.
2 ayBence iki çift hoş söz söyleyemeyen erkek eşektir odundur yani.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. goze alamadiginiz her seyin sorumlusu sizsiniz. cesaretsizlik kaybettirecek, unutmayin.😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
2 ayIkısınınde uc noktada olmaması gerekıyo ya denge onemlı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Şu flört işini hiç beceremiyordum hala da beceremiyorum, millet nasıl yapıyor bu işi aklım almıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. İlk kez flört yapan kişi hep mutlu etmeye kendini sevdirmeye çalışır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
2 ayYok yok öyle herkesle lambır lumbur konuşan erkekten olmaz yerini ve ağırlığını bilecek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
2 ayEskisi gibi artık çok çabalamak istemiyorum. Flört falan beni yormaya başladı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayerkekleri bilemem de. kadınları hiç çekici değil.
çocuk gibi ne öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayDemek bu yüzden yalnızım, tüh çok üzüldüm şu an, içim yanıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ay2 başarısız denemeden sonra bıraktım yazgıma razı oldum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
m 2 ayYoktur bence. 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayNapsak size yaranamıyoruz yüzümüze oturtuyoz gene yaranamıyoz
10 YorumlaSırf ilgi çekmek için böyle resim at, abazaların dikkatini çek. Sonra da erkekler sapık sapık yazıyor diye ağlıyorsunuz.
01 Yorumla- 2 ay
Başka teorin var mı? Bu uymadı iyi sallayamadın
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. var mı oyleleri snmam
26 Yorumla- 2 ay
Yok 😂
- 2 ay
Sus dedim dud
- 2 ay
Neymiş şart
Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Fark etmiyor ki, her hâliyle iticiyiz biz 😅
12 Yorumla- 1 ay
Öyle de demeyelim ya
Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı. Kurslar acildi mi ne zman on kayitlar 😅
113 Yorumla- 1 ay
😅😅 haftaya cuma
- 1 ay
Biz iletiriz djdj
- 1 ay
Biliyorum jddj
- 1 ay
İmkansız 😅
- 1 ay
Ayıp ediyorsun djcj
- 1 ay
Vallahi işin zormuş djfj
- 1 ay
Bilemeyiz bilmek de istemiyoruz jdjfj mersi..
2 aybirisi der konuşmasını bilen erkek daha çekici konuşamayan erkek daha çekici der başka birisi ne garip varlıklarsınız lan siz
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat