Sizce bir insan niye ısrarla sizinle olmak ister? Amacı nedir?
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce bir insan niye ısrarla sizinle olmak ister? Amacı nedir?
Cevap
24Cevap
Al dostum sebebi bu 🤣🤣
O herkese onu diyordur hangisi kanarsa kafasindadir
Yok artık bunu nerden çıkardın
hiç verdin mi ya da biraz bile bir şeyler yaşadınız mı?
Birkaç sene önce azicik birşeyler olmuştu
onun bu kadar ileri gittiği ilk kadın sensin di mi? senin ileri gittiğin ilk erkek o mu?
Nasıl anladın bunu
Aslında ileri gittiği ilk kadın ben miyim emin değilim. Ama bu kadar ısrarcı olmasını anlamış değilim
Umut vermişsindir, aklında kalmıştır başkaları da yüz vermemiştir.
Ya herkes başkalarına yazdığına nasıl emin bu kadar
Seni istiyor işte niyesimi var (eeşim olacak kişi benden habersiz birileriyle görüşmeye gidersen olmaz. benden izın alırsa izin veririrm) 😉
Israrın adı bağlanma değil, envanterinde eksik kalan bir kalem.
Karşıdaki gelmiyor işte niye ısrar edip duruyor reddedilmek mi koyuyor
Arzuluyor ve artık takıntı halinde eğer beğenirse hep ister beğenmezse bir defa yapıp bırakır
Bu şimdi bana takıntılı mi oluyor? Bunu anında nasıl anladın
Er sonra bölüyor? Ben gitmedim diyelim ya da gittim diyelim her iki durumda da nolur
Burdan yaz sana yazamiyorum
Etkilenmistir arzulamistir hoslanmistir kadinligindan kisiliginden guzelliginden herseyden
Israr talep değil, arz fazlası demektir.
Ne diyon düzgünce açıklanan
San
Cinsel duygularını tatmin etmek için
Şimdi ısrar eder amacına ulaşmak için ulaştıktan sonra da bırakacak bence demi
Onu ben dedim evlenelim sürekli olsun diye onu da kabul etmiyor ben genel olarak evlilik düşünmüyorum diyor
Cinsellik işte
El ele tutuşup kırlarda koşmak olabilir
Amacın belli etmiş halâ amacı ne diyor
Yani iatedigine ulaşınca bırakır mı diye
Sevmiyosa bırakır doğal olarak
Tek seferlik değil diyor ama bilemedim
Hahahaha o daha kötü FB olmak istiyor belkide
Psikopatlık sapıklık
Aklı s*KS de olan bir sapik bencede
Aynen dikkat.
arzu tutku ilgi
Amacına ulsinca bırakır mı sence
Olmak istiyor işte daha ne olsun
Onu demiyorum mesela olunca sence bırakır mı
Niye öyle dedin şimdi
Beğenmiştir işte
hoşlanmış demek ki
Beğeniyordur.
Beğeniyordur
Bodrumda ki yazlığında gözü var bence,
Tabii ki takıntı
Ya çok takıntı gibi de değil bilemedim değişik bir tip
Normalde erkekler yüz bulamayınca gider kimseyle uğraşmaz arkalarında kosmazlar ama kimisine reddedilmek kudurtuyor sanırım
Belki de bugüne kadar kendisini kimisi reddetmedi Bu yüzden hırs yaptı ama bu tiplerden çok fazla zarar gelir o yüzden uzak durmaya devam et bence
seks bence
Seks canım
Biliyorum asıl merak ettiğim bu kadar ısrar ediyor ya amacına ulaştıktan sonra bırakır mı
Kesinlikle Bırakır
Daha önce yaptım defalarca burdan birileriyle ve istemedim Bıraktım
Ya burdan değil benimki. Peki bırakacaksa niye bu kadar ısrar ediyor sence
Gizliden çıkayım mı
Soruma cevap versen yeterli
Çok uzun meseleler ondan burdan yürümem
Bende isterim
Ya amaç ne diyorum
Seni arzuluyordur ne olacak
Yani işi bitince bırakır mı sence onu soruyorum
İşin şakasındaydım da, çok uzun süredir tanıyıp ilişkin sürmüyorsa bence verme çünkü kullanıp atabiliyorlar. Yani şahsen bir erkek olarak bir kadını seviyorsam onu arzularım ve ikimizinde mutlu olmasını isterim bu yüzden yapmak isterim ama o kişi çok da umrumda değilse sadece isteyip kullanıp da atabilirim yani, iyi tanımıyorsan her erkeğe güvenme derim o yüzden.
Ya önceden gittim azicik aramızda birşeyler geçti ama sonu biraz kötü bitti sonra yollar ayrıldı ben unutamazdim arada yazardım benimle bir konusur bir ters cevap verir en sonunda engeller giderdi. Bu sefer yine ben yazdım şimdi de ısrarla ona gitmemi istiyor ama gönlüm benim ona gitmek istemiyor. Şimdi niye böyle oldu ne değişti niye ısrar ediyor anlamış değilim
İşte lafından sözünden belli seni kullanıp atacak ilkin olacaksa sakın verme derim çünkü pişman olursun yani seven biri zaten sevdiğine böyle yok yere dönüp bana gel şöyle böyle yapalım demez yani diyecekse bunu uzun ve sağlıklı bir ilişkinin üzerinden geçinse söyler
Ve sana şöyle bir tavsiye vereyim
Eğer bir şey hakkında aklında şüphe varsa onu yapma, çünkü o şey hiç olmayacaksa ondan hiç şüphe duymazdın
Bende şey dedim evlenelim her gün yaparız diye bana bir şey dedi pat diye evlenelim diyemem zaman lazım dedi sonra ben genel olarak evlilik düşünmüyorum dedi
Tamam işte sana kapalı ağızdan söylemiş zaten ben seni elde ettikten bırakıp gidebilirim bana öyle evlilik umuduyla bağlanma demiş
Her gün istemiyor demek ki ben şimdi gitsem tatmin edecek kendini sonra hadi başkasına git ya da zevkini almış olacak
Acaba ben gitmedikçe daha mı kuduruyor elde edemeyince
Evet kesinlikle, erkek milleti böyle sen ne kadar zora çekersen ne kadar değere bindirirsen o kadar çok ister. Ve bence güvenme yani evlenme niyetim yok diyorsa seni yarın bigün terkedebilirim diyor yani tabiki sen de istersen yaparsınız ama en azından bakirelik, evlilik ve ilkler senin için önemliyse yapma
Aslında erkek milleti karşıdaki ne kadar naz yapıp istemezse koyar gider uğraşmaz diye düşünüyordum
?
Hayır tam tersine, belli etmez ama içten içe çok ister yani
Elde edememek koyuyor mu
Açık konuşacam bak kendimden bahsedeyim ben bi kızla konuşuyodum benden 7 yaş büyüktü onunla böyle ilişkiye girecez diye konuştuk ben duygusal da birşeyler besliyordum sonra kız bir anda geri adım attı ben gittim gittim üstüne kimi zaman kendi gururuma yediremedim öyle öyle içimde söndü o istek kadınla yapcaz diye konuştuk geri adım attı, yani çok da istediğim biriydi durum bu
Onu elde etmeyi çok istiyordum çok da kafamı kurcaladı kendime savaştım yazmak için ama en sonunda vazgeçtim
Bende buna gitmeyi istiyorum ama bir şeylerin değişeceğine inanmıyorum yine olan bana olacak eminim bir süre sonra çekip gidecek sonra ben üzülürüm yine ve bana bu sefer aynı şeyler olmayacak tek seferlik olmayacak diyor ama çok inandırıcı gelmiyor. Birde değişik birisi yani bı bakıyorum güzelce konuşuyor bı bakıyorum saatlerce yazmıyor canı isteyince yaziyor ne yaptigi ne dediği belli değil
Ya eğer sende istiyorsan biraz bekle hareketlerini izle gerçekten sevdiğini ve güven verdiğini düşünüyorsan sıkıntı yok. Bunlar zaten bir anlık kararlar değil, ama dediğin gibi zaten özünde böyle yarı umursamaz yarı sevgili bi adamsa bence güvenilmez yani, sevmene rağmen mantıklı düşünebilmek zorundasın bu konuda
Ama bu sözlere güven olmaz yani yok ben evlilik sevmem yok terslemeler engellemeler falan bunu ben her erkegin sevdiğine yapacağını sanmıyorum, bana elde etmek istiyormuş gibi geldi söylediklerine göre yani fikrimi sorarsan
Yani elde edince de zevkini alıp bırakır mı diyosun
Yani hemen bırakmaz belki biraz daha zaman geçirir ama ayrılık gorüyorum diyeyim, tabiki karar senin ben sadece fikrimi söylemek istedim
Ayrılığı nasıl gördün
Bi soğuk bi sicak yapıyosa
Acaba takip ettiği kızlara da böyle yaziyor müdür?
Çok mu kız ekli
Telefonunu alıp bak
Var yani biraz ve her gün kız takip eder sapik gibi hiç sevmediğim erkek tipi
Sonra kafa esince bana yaziyor gibi ve bu durum sinir bozucu oluyor benim için beni kullandığını hissediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum biraz kafa karıştırıcı olabilir, değil mi? 🤔 Bence bir insan ısrarla seninle olmak istiyorsa, ya sana gerçekten çok aşık olmuştur ve senden aşırı etkilenmiştir ya da belki de bazı farklı beklentileri vardır hayatında. Belki de seni özel bir yere koymuştur kalbinde. Önemli olan senin hissettiklerin canım! Peki senin aklına gelen başka bir sebep var mı bu ısrarın altında? 🥰✨