Ailem bana mezuniyet hediyesi altın aldı arkadaşım da tazminatını aldığında gidip almıştı hiç kıskanmadım onu ama o beni kıskandı sanırım tabii canım biz tazminatla emekle alırız siz hazıra konarsınız dedi buradan ne anlamam gerekiyor sürekli böyle yapıyor
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(18-24)1 ayHayatımda kardeşim dediğim insanın bu tavırları yüzünden çıkardım bilgin olsun
05 Yorumla
Soran1 ayKıskançlık yapıyor değil mi ben yanlış anlamadım ya bende çok arkadaşımı sildim ama bu belki düzgün bir insandır diye düşündüm ne yazık ki sınıfta kaldı
Cevap sahibi1 ayBende bende aynı şekilde hayatımda insan kalmadı bu yüzden. Ya benimkisi seninlinden beterdir atıyorum ben yurt dışı tatiline nasıl giderim sadece o gidebilir falan küşümsemeleride vardı sen düşün kıskançlık zaten bence arkadaşlığını bitir bir gün bana sen öylesin yazınca ben direkt dedim içimdekileri dökeyim hepsini hayatımdan attım slklar bide sen öylesin derler
Soran1 ayKatılıyorum kesinlikle bi dönem işsiz kaldığımda ilk yüzünü ortaya çıkardı direkt ailene yük oluyorsun onların sırtından ne zamana kadar geçineceksin dedi onu ilgilendiren bir durum değildi kesinlikle etrafındaki herkesi de teker teker kaybetti farkında değil terbiyesizliğine kulp bulmaya çalışıyor ama bende kredisi bitti artık
Cevap sahibi1 ayBide böyle insanların başına fesatlıkları yüzünden bişeyler gelir asla anlamazlar seninde dediğin gibi hayatından insanlar çıkmış yok anlamaz. Ben her defasında kıskançlık yüzünden arkadaş bitirmekten çok sıkıldım sorun bende mi ben mi yanlış düşünüyorum diye düşünsem çevremdiklerde aynı şeyi söylüyor benimde şu an hayatımda insan kalmadı ama böyle insanlardan ziyade yalnız kalmak en iyisi sende bitir bence o lafları çok itici
Soran1 ayBence sorun sende değil insanlar çok kötü bende tek takılıyorum çünkü hayatım boyunca böyle insanlarla uğraştım hep derdime dert kattılar o yüzden tek takılmanın verdiği huzuru anlatamam sessizce görüşmeyerek arkadaşlığımı bitireceğim ama tekrar böyle bir iğneleyici cümle kullanırsa kavga edip kötü ayrılacağım kendisiyle, zaten 2-3 ay sonra nişanı var ben gitmeyeceğim tebrik de etmem herkes kendi yoluna bakar
Arkadaşın seni gerçekten çok kıskanmış ben olsam arkadaş olmayı bırakır veya ara verirdim düzeleceğini sanmam
01 Yorumla
Soran1 ayArtık konuşmayacağım ya ne yapıyorsa yapsın dengesiz biri
1 ayEski arkadaşın olması için hala geç değil.
14 Yorumla
Soran1 ayHaklısınız galiba çünkü bu ilk olayı değildi sürekli insan içinde de küçümseme eğilimi var işsizim diye insanların içinde ailene yük oluyorsun sırtlarından geçiniyorsun demişti
- 1 ay
Direk uzaklaş ondan gizli psikolojik şiddet görüyorsun onun tarafından. Rahatlayacaksin emin ol.
Soran1 ayTavsiyelerin için teşekkür ederim çok yakın değiliz arada arayıp böyle yapıyor bir kez buluştuk onda da kahveyi burnumdan getirdi resmen çok görgüsüz bir insan eski iş arkadaşımdı artık mesajlaşmayı tamamen keseceğim sessizce uzaklaşacağım nişanı var ona da gitmezsem kendisi küser zaten ama tekrar fırsat bulur ve iğneleyici cümleler kurarsa haddini bildirerek yolları ayırmak zorunda kalacağım
- 1 ay
Rica ederim, daha fazla takma kafana yoksay onu , o şu an umrunda bile değil gülüp eğleniyor.
1 ayKaç yaşında bu ergen
02 Yorumla
Soran1 ay29 yaşında
- 1 ay
Kafa 17 de takılı kalmış ama
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Arkadaşımın mezuniyet hediyesi altın lafları ve pasif agresif kıskanç tavırlarından ne anlamalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım benim, böyle durumlar insanı gerçekten üzer. Arkadaşının söyledikleri düpedüz kıskançlık kokuyor bence. Kendi emekleriyle aldığına vurgu yapıp seni küçümsemesi, aslında kendi içindeki güvensizlikten kaynaklanır. Sen mutlu olunca o da mutlu olmalıydı, değil mi? Senin mezuniyet hediyen çok güzel bir şey, tadını çıkar! Böyle insanlarla enerjini düşürme. Sence bu durumu onunla konuşmalı mısın? 🤔✨💖