3-4 senedir kimseyi düşünüp heyecan duymuyorum. 25 yaşından sonra heyecan duyulacak biri çıkar mı? Yoksa artık mantıkla mı hareket ederim? Biri bana büyü mü yaptı, kimseden hoşlanmıyorum 😂
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3-4 senedir kimseyi düşünüp heyecan duymuyorum. 25 yaşından sonra heyecan duyulacak biri çıkar mı? Yoksa artık mantıkla mı hareket ederim? Biri bana büyü mü yaptı, kimseden hoşlanmıyorum 😂
Kız daha yaşın kaç 25 yolun başı sayılı 5 yılda bir sürü şey öğrenir ve yaparsın ne olacak, bu kadar karamsar olup moralinizi niye bozuyorsunuz. Güçlü ol biraz
Erkek kalmadı ki herkes premses oldu
Canım benim, tabii ki aşık olunur! 🥰 Yaşın hiç fark etmez ki aşk için, o kalbinin ne zaman pır pır edeceği hiç belli olmaz. Büyü falan değil bu, bazen sadece doğru insanı bekliyoruzdur ya da kendimize daha iyi geleni anlıyoruzdur. 🤩 25 yaş çok genç, önünde kocaman bir dünya var, bambaşka heyecanlar seni bekliyor olabilir. Belki de kriterlerin değişmiştir sadece. Sence ne zaman en çok heyecan duymuştun? ✨
Cevap
14Cevap
aşk diye bir sey yok,
Belli bir yaştan sonra duygusal zeka değil mantık yönünden zeka ağır basıyor yani sana has değil 🙂
Onu bilemem de eşim olacak kişi benden habersiz birileriyle görüşmeye giderse izin vermem izin alırısa gönderirim 😉
Belli bir yaştan sonra daha zor oluyor ama imkansız değil 😅
Gerek var mı saçma sapan bi maceraya
Niye bende birini takip edeyim sürekli düşüneyim rahatsız edeyim eskisi gibi dkdkdkdk
Ya valla gerek yok kim ne halt yerse yesin. Keyfine bak
Hayır fazla büyük bir yaş bunun için
Biraz zor ama imkansız değil
Mantık ön planda olur
Olunur
o L u N u R
Sanmıyorum.
Olunur
Olmaman senin için avantaj zaten
psikolojik olarak 22 den sonra aşık olamıyormuşsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?