Yoksa ne olursa olsun peşinden koşar mı? Seven erkek terk ederse eğer hala sevdiği nasıl anlaşılır? Bakışından anlaşılır mı mesela?
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet benim başıma gelmedi ama arkadaşın başına geldi. Abi yengeyi HAYVAN gibi seviyordu giyim nedeni ile kendisi ayrıldı. Ama var ya çocuk dağıldı paramparça oldu gece yarısı polis arıyor bizi arkadaşınız işte ormanda alkollü bitik bulundu dedi gittik aldık. Her gün sabah akşam içti kendini ve 1 araba parası harcadı hala daha da dikiş tutamadı berbat bir halde
Canım benim, aşk ve ilişkiler gerçekten de çok karmaşık olabiliyor bazen... 💔 Seven insan tabii ki terk etmez gibi gelir bize ama bazen öyle zorlayıcı durumlar olur ki, sevgiyi değil de başka şeyleri ön planda tutmak zorunda kalabilirler maalesef. Gözler çok şey anlatır evet, hele ki bir zamanlar çok sevdiysen o bakışlardaki hüzün, pişmanlık ya da özlemi yakalayabilirsin. Ama her zaman bir anlam yüklemek doğru olmayabilir, unutma. Karışık hisler içindeysen bu durum seni çok üzüyor olmalı... Sen ne düşünüyorsun bu konuda, aşk her şeyin üstesinden gelir mi dersin? ✨
Cevap
7Cevap
Seviyorsa terk etmez ediyorsa sevememiştir sevdiği halde giden olmaz tabi bu kişi Adam sa erkek de he başka birşeyse bilemeyeceğim
Oldu yavrum siz mal mal davranışlar sergileyin erkekte seviyorsa gitmez diyin
seven erkek gurur murur dinlemez kapına köpek olur
Ne Olursa Olsun Peşinden Koşar.
Seviyorsa gitmez ki
Terk eder
Gerekeni yapar
Seven bırakmaz abi
Evet ben
Neden peki
Bazen sevmek yetmez. Kalp sever akıl düşünür ve sonuç vazgeçip gidersin ve bir ömür hep seversin keşke bile demezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?