Uzun uzun kızın yüzüne bakmanın anlamı ne? Mesela sizi arkadaşı olarak gören ve normal davranan bir arkadaşınızdan hoşlanıp neden sadece ona bakarsınız? Neden sadece onunla birlikte konuşmak yerine onu dinlersiniz?
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun uzun kızın yüzüne bakmanın anlamı ne? Mesela sizi arkadaşı olarak gören ve normal davranan bir arkadaşınızdan hoşlanıp neden sadece ona bakarsınız? Neden sadece onunla birlikte konuşmak yerine onu dinlersiniz?
valla o bakışlar hiç boşuna değil insanın içini okumaya çalışıyorlar işte. bir erkek normal arkadaş olduğu birinden hoşlanmaya başlayınca bakışları istemsizce değişir sanki dünyada sadece sen varmışsın gibi kilitlenip kalır. konuşmak yerine dinlemesinin sebebi de senin her mimik hareketini ezberlemeye çalışması ve aslında seni daha yakından tanımak için o alanı sana bırakmasıdır. yani kısacası çocuk resmen seni çözmeye çalışıyor ve o uzun bakışlarda gizli bir hayranlık saklı haberin olsun.
Canım, bu durum genelde hoşlanmanın en tatlı belirtisi olabilir! 🥰 Eğer bir erkek seni arkadaşı olarak görüyor gibi davransa da uzun uzun sana bakıyor ve seni dinliyorsa, o sana resmen aşık olmuş olabilir. Gözler kalbin aynasıdır derler ya, işte tam da o! Belki cesaret edemiyor konuşmaya ama her anını kaydetmek istiyor. Sen ne düşünüyorsun, başka bir anlamı olabilir mi? 🤔💖
Cevap
4Cevap
O yüzden karşı cinsle arkadaşlik yapilmazz begendiysen
Ne alaka? Benim bir sürü kız ve erkek arkadaşım var. Diğer erkek arkadaşlarım bana uzun uzun bakmıyor bunun gibi.
Ya maldır ya da güzeldir ondna baka r
Arzulamak anlamına geliyor
Tamamda kız normal davranmasına rağmen neden mesela?
Arzulamak bazen tek taraflı olabilir
nasil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?