Neden bir kiza uzun uzun bakarsiniz. O da size baktimi gozunuzu cekene kadar neden bakarsiniz ya da o da sibakinca neden gozunuzu kacirirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbu ara ara değişir aslında bir kızın bakışları hoşuna gider o gözden kaybolana kadar bakmak istersin kimi kızın bakışlarıda rahatsız eder hemen kaçırırsın gözlerini
110 Yorumla- +1 yıl
Hep bakiyor. Sadece bir keresinde ben ona baktim o zamanda benim oldugum tarafa dogru bakti ama bana hic bakmadi ve utandi sanki banada oyle gelmis olabilir tabi
- +1 yıl
ozaman o çocuk senden hoşlanıyodur ama söylemeye utanıyodur hazır burda biz sana cesaret verdik sen git konuş ya ben senden hoşlanıyorum seni yakından tanımak istiyorum felan de
- +1 yıl
Onu sevdigimi biliyor zaten. Sadece yuzyuze konusmadik hic
- +1 yıl
konuş ozaman ne bekliyosun :D
- +1 yıl
Utaniyorum cekiniyorum bana 5 metre yaklassa elim ayagim titriyor gidip konusmak cok zor benimle bulusmuyor. Bende onu okulda koseye cekmeye utaniyorm napim
- +1 yıl
izmirdeysenis ben geliyim yardıma :D
- +1 yıl
Degiliz
- +1 yıl
ozaman benden bukadar yapıcak bişeyim yok :D
- +1 yıl
Cok sagol yorum ve dinledigin icin
- +1 yıl
rica ederim :D
En İyi Cevaplar
+1 yıleğer baktıgı kızı seviyosa o masum halini görmek hoşumuza gider hayallerimizin kadının görmusuzdur
223 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum iste seviyor mu
- +1 yıl
onemlı olan senın ne hıssetıgın eğer sevıyorsan o da zamnı beklıyodur ya da cekınken bırıdır ne yapacagını bılmez bıraz hakkında bıseyler ogren ama sevdıgını belı etme sonra sevdıgını anladıgında bellı edersın bı erkek kızın gozlerının ıcıne akamaz ya ondan cok hoslanır ya da bı hatası vardır
- +1 yıl
Sevdigimi biliyor bunu bile bile bakiyor
- +1 yıl
o zaman sende ılgısız davran onun acılması ıcın sevmedıgını bellı et ayaklarına kapansın
- +1 yıl
Unutmus gibi yapayim yani oyle diyorsun
- +1 yıl
baska bırı varmıs gıbı davran dıyorum canı yansın akıllansın bıraz bu kadar seven bı kız bekletılır mı :)
- +1 yıl
Aynen ya cok canimi yakiyor pislik 1 senedir onu seviyorum. Onu yapamam ya beni hic sevmemis diye dusunur
- +1 yıl
neden oyle dusunsun sen sadece ımajını verıceksın sevgılım var demıceksın kı
- +1 yıl
Bilmiyorum ben zor veririm o imaji:)
- +1 yıl
soyle o baktıgında telefonuna gomus mesajlasıyomus gıbı yuzunde bı mutlu ıfade olsun bak yarın yanında bıde bı sorum var sız kadınlar neden 3 sene once sıze soylenen bı dıyologu unutmasınız
- +1 yıl
Valla ben unuturum bunu nasil beceriyorlar bilmiyorum yetenekliler:)
- +1 yıl
yeternek mı ask mı
- +1 yıl
Bir kizi çok kirdiysaniz onu unutamiyor elinde degil galiba. Çok sevdigi icin olabilir bu.
- +1 yıl
ama bana arkadsız dıyor 3 senekı ola sırf ona soyledın mı dıye arastırmak zorunda kaldım arsıvı ıncelıyorum oyle bısey dedım mı dıye
- +1 yıl
ıana bana ben onu kıracagıma elımı kırarım daha ıyı onun acı cekmesıne dayanmam
- +1 yıl
bu arada sana yenı bı taktık muhtemlen senın ortak arkadasın vardır senın yanında olan guvenebılecegın ona gıdıp o nun davranısları degıstı bırı mı var desınler bıde hosladıgın cocugun tıpını soylesınler onun aynısı olsun ama salak degılse onu sevdıgını anlar
- +1 yıl
:) ortak arkadasimiz yok
- +1 yıl
Valla hani herseyi soyledim planlamak sana kalmis nasil yapilacak bu konuda siz kizlar iyisiniz bizden
- +1 yıl
Ben degilim. Artik yapsamda onemli degil. Baskasi varmis hayatinda. Sagol fikirlerin ve beni dinledigin icin
- +1 yıl
Hadi ya uzuldum su ayni sey 2 hafta once basima geldi ama benimki aldatilma oldu birqz eger konusmak istersen donlerim deger vericek insana deger vermz onlar sakin sikma canini sen daha onemlisin bu hayatta
- +1 yıl
En basindan benimle oturup bu konusmayi yapabilirdi. Ama cok hakli hangi erkege bu kadar ilgi gostersen bakardi. Ben cok sevdim cokta belli ettim o yuzden yani. Yok ya asil neden boyle yapti neden aoyle yapti canimi skiyordu benim. Sen nasil aldatildin ki
- +1 yıl
gözlerimin içine baka baka yalan söyledi askımı ılan ettım konusmadı sonra potrelerını cızmıstım yanına gıttım cok hosuna gıttı gelecegımızı konustuk hayllerımız paylastık ozlerım ıcıne oyle bakıyodu kı degerınden fazla kaptırdım 1 hafta sonra bı mesaj senınle denedım olmadı baska bırını bul ben buldum ve mutluyum benı rahatsız etme sakın 6 ay benımle konustu zaman ıstedı 6 gunde baska bırıne gıttı benımle konusurkende onunla konusuyoöus ogrendım bıdaha gıttım dıger cızımlerı verıcektım yemege goturecektım onu ama ayrılaga gıtmısım onunla ona son sozum sana guvenmıstım oldu bıdahada konusmadım ama o hala benım hakkımda konusma konusunda gerı kalmıyo
- +1 yıl
Bosver hic konusma. Yapicak bisey yok bazen bazilari guvenimizi kiriyor maalezef. Bazen oyle cok kaptiriyoruz ki birine kendimizi onun yalanlarini goremiyoruz bu ne senin ne de onun sucu cok sevmisisn sevgin onun hosuna gitmis ama onu asik edicek kadar degil
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Platonik aşklar daha hoş ondan
110 Yorumla- +1 yıl
Benim platonik takilmam hosuna gidiyor yani
- +1 yıl
Aynen degilmis bende anladim
- +1 yıl
Cok sagol yorum icin onu anlasam yapicamda anlamiyorum iste
- +1 yıl
Kaptirdim zaten yeteri kadar
- +1 yıl
Off herkes bir garip ya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
+1 yılBende bakiyorum aynen dedigin gibi o bana bakacak oldugunda baska yere bakarim. Yanlis anlamasin abaza falan sanmasin diye.
110 Yorumla- +1 yıl
Niye bakiyorsun peki
- +1 yıl
Yani guzel buldugum kiza bakiyorum ama belden aşagi degil yani.
- +1 yıl
Benim zevdigim çocuk bana bakiyor mesela 1 sensdir amaci ne sence. Bu arada ona onu sevdigimide soyledim bunu biliyor
- +1 yıl
Çocugu iyi taniyorsan karakteri falan saglamsa bakmasinin nedeni hoşlanmasidir.
- +1 yıl
Karakteri saglam sadece bana bakiyor baska kimseye bakmiyor
- +1 yıl
Sevdigini söyleyince tepkisi ne oldu umut var mı 😀
- +1 yıl
Hicbisey ne git diyor ne gel yani dedigim gbi sadece bakiyor tum arkadaslari beni biliyor
- +1 yıl
Muhtemelen içine kapanik utangac birisi bende öyleyim hicbir kiza açmadim duygumu kalabalik ortamlarda açilamiyor olabilir.
- +1 yıl
Ozamn gisecen diyecen bak ben bildim kızlardan değilim. ya çıkma teklifi et ya da bakarsan gözlerini oyarim rezil ederim baka falan de psikolojik baskı yap :)
- +1 yıl
@SeMPaTiK61 :D iyi diyorsunda bende o kizlardan degilim yani. Benden once birini sevmis birde herkes biliyormus belki hala onu seviyordur
öyle yapanlar kırıktır kırık!!! egonu doyuracağına git kıza merhaba de. belki konuşamıyor belki özürlü veya kör mk!
112 Yorumla- +1 yıl
Baktigina gore kor degil :)
- +1 yıl
Yok degil. Araba kullaniyor:D
- +1 yıl
Ona onu sevdigimi soyledim 1 senedirde bakisiyoruz yani ben utaniyorum genelde bakmiyorum. Baktimmida asla gozunu kacirmiyor. Belkide gel konus demek istiyor
- +1 yıl
:D eve atcak bir tip degilim yani o kadarini anlamistir onu beklemiyordur
- +1 yıl
Bilmiyorum ne dusunuyor ama cok olay yasadik
- +1 yıl
Evet :Dbb
Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı. Bende öyle kızın gozume bakıyorum o bana 2 sanie bakıyo dönüyor
18 Yorumla- +1 yıl
Bende oyleyim
- +1 yıl
Ne iki saniyesi ben gouzmu cekene kadar bakiyor bana. Bende en fazla 2 3 saniye bakabiliyorum heyecanlaniyorum seviyorum cunku. Hoslaniyordur yuksek ihtimal. Bu bir kac kere olduysa kesin hoslaniyordur. Sevmedigimize ter ters bakariz. Utanmasak gozumuzu cekmeyiz genelde
- +1 yıl
Dedim ya sana durumu bence sana bisey hissediyor olabilir ama sen ona yuz vermedin olarak algilamistir belkide. Yani neden hic bakmasin ki ya cok heyecanlaniyordur. Ya dasenden nefret ediyordur.2 imkansiz yeni tanismissiniz sen bir sansini dene olmazsada yapcak bisey yok
- +1 yıl
Hoslaniyor %65
Aşık olduğu için bunu sende biliyorsun niye sordunki
217 Yorumla- +1 yıl
Asiksa niye konusmuyor. Bilsem sormam
- +1 yıl
Ona oldum iste
- +1 yıl
Ben soyledim ona onu sevdigimi ama hic yuzyuze konusmadik bulusmak istedim bulusmuyor benle napim zorla kenara mi cekeyim
- +1 yıl
Yani 1 sene oldu az degil. Ne geliyor ne bakmayi birakiyor
- +1 yıl
Beni denedi zaten evet guvenziz. Nasil guven vereyim napim
- +1 yıl
Kiskandirmayi dusundum bir keresinde ya adam kantine gelmedi hic sorma oyle sansizim sonra ben kiskandim onu baskasindan planimda suya yatti:D
- +1 yıl
Birde adami koseye ceker ya onlar o tipteler :D
- +1 yıl
Birini bulursam onu kiskandircak yapayim tabi :) oyle biri yok ama maalesef
- +1 yıl
Yok olanlari taniyor inanmaz
BENDE öyle bir istek hiç olmadı. Sevgilim olduktan sonra gözlerine bakmak isterim tabiki onu hissetmek için
213 Yorumla- +1 yıl
Bakiyor ama :) neden sence
- +1 yıl
Uzaktan hos geliyorum galiba yaklasmaya korkuyor
- +1 yıl
Tam tersi ona asigim ve bunu biliyor
- +1 yıl
26 yasinda kendi hayati var pek ailesinin karistigini sanmiyorum. Ama arkadaslarina cok onem veriyor
- +1 yıl
1 senedir mi sklirimdim ben ve sadece bana bakiyor baska kimseye bakmiyor
- +1 yıl
Goz goze bakiyoruz bunuda mi anlamiyorum sence
- +1 yıl
Haklisin belkide bunu bile ben uyduruyorumdur
hoş olduğu için bakarim. rahatsız olmasın diye çekerim bakışları. veya utanırım
110 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ben onu sevdigimi soyledim 1 senedride bakisiyoruz iste. En son gun ben ona baktim ama gozumu hic cekmedim mesela benim oldugum yere dogru bakti ama bana hic bakmadi ve utandi sanki ya da bana oyle geldi. Normaldede o oyle yapardi hep
- +1 yıl
Nasil yani
- +1 yıl
Yoktu iste otobusteydik mesela onune bakmiyordu kafasini yan dondurmus benim olsugum tarafa bakiyordu boynuda agrimadi bakarken
- +1 yıl
Utandi gbi geldi. Ama sicaktanda olmus olabilir tabi. Bende ayni otobuse binincede bir heyecan yapti sanki ama bilmiyorum buna umit baglayamam. Bu yolda devam etcem 1 sene o bana bakip iskence yapti simdide ben ona bakip iskence yapayim
- +1 yıl
Aynen ya sagol :) sende bana anlatabilirsin dinlerim platonik askin varsa
Ona çok fazla bakıyorsan dikkatini çekmiştir. O da bir gözleriyle süzerek tepki bekliyor olabilir.
114 Yorumla- +1 yıl
Ona direk asik oldugumu soyledim. O gun bugundur 1 senedir bakisiyoruz. Ben pek bakamiyorum. Baktigim zamanda bisey soylemek istiyor sanki gozleriyle ama ben anlamiyormusum gibi oluyor
- +1 yıl
Benim 22 onun 27 agir abilerden koyu vatansever arkadaslari onun icin cok degerli, ailesinin durumuda iyi, çok çaliskan, oyle çok bos vakti olan birisi degil isini seviyor
- +1 yıl
Okulda yl yapiyor o bende mezun oldum yeni
- +1 yıl
Benimkide karisti merak etme o yuzden iste belki erkekler anlar bir yorum yapar diye anlatiyorum ama kimse bisey bilmiyor
- +1 yıl
Mesela herkesle bulusur konusur ama ben bulusalim dedim basta tamam dedi sonra yok dedi. Benimle bulusmuyor. Benimle konusmuyor ama bana bakiyor
- +1 yıl
Bana bakarak zaten umut veriyor. Yani okulda bambaska dusun bir keresinde arkadasi gelip telefonuma bakti. Bir arkadasi tw beni takip ediyor gizliden. Beni kiskandirmaya calisti. Beni denedi. Bu olmadi mi arkadaslari beni takip ediyor ne bilim bir suru sey ben zaten uzulcem kadar uzuluyorum merak etme. Herkes iyi konusuyor. oyleyse niye gelmiyor diyip daha cok uzuluyorum
- +1 yıl
Bende bilmiyorum 1 sene once birini seviyormus herkes biliyormus ama kadin bundan buyukmus ve sarisinmis ben esmerim :) belkide sarisin seviyor
- +1 yıl
Evet iste orasida var unuttu mu bilmiyorum. Gorusuyor mu bilmiyorum. Ama bana umut verdigini bile bile niye boyle davraniyor ki ya tum arkadaslari beni biliyor. Hocasi var o bile biliyor dusun
+1 yılBakmayı sever erkek. Heleki sevdiği birinin gözleri ise bu. Çişi gelene kadar bakar oraya 😂😂
20 Yorumla
+1 yılUzun ve derinden bakışmak ya öldürmek istiyordur ya da elde etmek
110 Yorumla- +1 yıl
Aynen uzun ve derinden oldurmekte istemiyordur insallah kotu kotude bakmiyor
- +1 yıl
Hissederek bakıyor
- +1 yıl
Oyle bazen bisey anlatmak istiyor gibi grliyorda ben anlamiyorum galiba
- +1 yıl
Sende hissederek bakış güzel şeyler olur
- +1 yıl
Utaniyorum bir sure sonra bakamiyorum
- +1 yıl
Utanman hoşuna gidiyordur kıyamaz daha hoş gözle bakar☺️
- +1 yıl
Ben ona ne zaman kizsam bakiyorum. O yuzdende beni sinir ediyor heralde. Bakayim diye. Yoksa bu kadar sinir edemez - +1 yıl
Seviyorsa uğraşır ☺️
- +1 yıl
Insallah tesaduf degildir de ugrasiyordur o zaman
- +1 yıl
Tesadüf?
+1 yılGörüntüsünü aklımıza kazımak için :)
314 Yorumla- +1 yıl
Sevdigin icin mi goruntusunu aklina kaziyorsun
- +1 yıl
Sevdgim kıza tabikide bakarım görüntüsünü aklıma kazımak isterim gözünü kapatınca onu hayal edince gözünün nine gelsin diye en ince ayrıntıya kadar bakarım.
- +1 yıl
Peki seni sevdigini soyleyen kiza bakar misin? Yanliz 1 senedir bakiyor onuda dusun
- +1 yıl
Benimde ilk görüşte iste bu dedim biri var derste bir o bakıyor bir ben cakirtirmadan ben arka sol vaprazindayim o bakınca ben görüyorum ama görmemiş taklidi yapıyorum. Ama beni görmüyor eminim ve ger bakisimda yandan görüyorum güzel yüzünü goremiyom :/ ama aklıma kaziypm iste ama biraz cesaret eksikli var bazı konularda heyecan yapıyorum.1 yıl bakiyorsa ve sevdini soylullyor cikmiyormusunuz? Nasıl duydum başkasından duyduysam utaniyordur eğer agzindna duyduysam ve utaniyorsa send esevitorsan sen at adımı
- +1 yıl
Mesaj atmistim sonra hep soyledimde hic yuzyuze konusmadik ben baktigim zamanda yandan bakis atiyor ama ben fark etmedim saniyor
- +1 yıl
Bu arad uzuldum sana o da sana bakiyorsa hep oturdugu sirasina bir not koy bir gulle birlikte
- +1 yıl
Cesaret yok diyom :) başka is olsa utanmam gider yaparım ama bir kaç konuda utanıyorum yapamiyorum biri bu konular diğerlerini bos ver 1-2 tane onlar başka konularda ne utanirim ne korolar yaparım tak diye atlarım. Sınava itiraz edilecek hocayla papaz olma sonucu var benim notun iyi genelde ben giderim derim boyle boyle. Hic çekinmemekte ama iste yapamiom boyle seyleri. :/
- +1 yıl
Kizlarda ilk adimi atamiyor. Attimi da benim gbi oluyor iste. O yuzden dedigim gibi not yaz guzel bir siir filan
- +1 yıl
Utanirim cesaret yok. İste. hoc unutmamicam bir anıyı yaşam daha iyi anla 9. Sınırda arkadaşı 12. Sınıflardan biri tartakliyor öğreniyoruz tabi biz sıbyan ne yapacaz. bnimde kuzneim var 12 perde annemim amcasının kizinin çocuğu ama aramış iyi ben gitiim tek basıma tenefusde sınıfın kapısına bir tekme attım girdim içeri falanci nerde dedim dedi benim ben ufak tefek biri deigilimdir savunma sanatları eğitiminde aldım 3-4 yıl civarı ama cocouk sanki mutasyona uğramış 2 katım çocuk dedim sen flncaya şöyle şöyle yapsın seni ben bilmem ne dedim bir smar yendim ben yerde kaldikdim bir şey daha diyecek bir smar daha dedim BN flncinin flncisiyim dedim zorla çocuk kapandı ayağıma seme diye böyle işlerde falan genelde korkmak sonunda alakda etmez beni gider yaparimda ask maskda yok o g*t bnde :
- +1 yıl
O da bu tiplerden ya gel dov desen herkesi dover
- +1 yıl
İste şansızlık :/ hic romantik bir kız düşmedi hep boyle ama bu sefer farklı olacak eminim aklındaki kız tam romantik :) işallah adamı yapabilirim.
- +1 yıl
Insallah
- +1 yıl
Yazdimibisallah anlamissindir lanet olsun otamitik duzeltme
- +1 yıl
:) anladim
+1 yılGözlerde ona ait bisey arıyodur
23 Yorumla- +1 yıl
Bisey ariyorda ne bilmiyorum
- +1 yıl
Odunmusun kızım
- +1 yıl
Olabilirim.
+1 yılhoşlantı
yatağa atma11 Yorumla- +1 yıl
Hoslanti kismini aliyorum
+1 yılHoşlantı olabilir
Seviyo olabilir19 Yorumla- +1 yıl
Onlar degilmiş ogrendim :)
- +1 yıl
Kizin dikkatini cekmek istemistir belki ya da kizin onu gorebilmesi icin yapmistir :D
- +1 yıl
Yok kiz onu sevdigi icin istemsiz bakmis
- +1 yıl
Eee sen sebebini biliyosun zaten :D
- +1 yıl
Dun ogrendim daha
- +1 yıl
Ne mutlu sana :)
- +1 yıl
Pek mutlu degildi ama :) sagol
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Ozele gelsene
İnşallah banyoda o bakışı düşünüp biseyler yapmiyodur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstemez
11 Yorumla- +1 yıl
Bakiyor ama nasil istemiyor
Kişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı. Suzuyor O yuzden
121 Yorumla- +1 yıl
Suzuyor derken nasil bir suzme bu
- +1 yıl
1 senedir mi alici gozuyle bakiyor diyorsun
- +1 yıl
Onu sevdigimi biliyor neyin cesaretsizligi peki bu
- +1 yıl
Brnden once birini sevmis o onu istememis
- +1 yıl
Neyden kprkuyor sence bencede korkuyor ama neden
- +1 yıl
Kim nede. Tehdit edicek ya. Benim gitme ihtimalimden korkuyorsa bilmiyorum
- +1 yıl
Benim cevremden kimse tehdit etmedi etcek biri yok ve o da bir tehdide boyune gicek biri degil. Tehdit edilse tam tersini yapar o tipte
- +1 yıl
Guven vermicek ne yaptim bilmiyorum. Ya ilk gunden dedim ya o yuzden galiba
- +1 yıl
Ilk gunden ona onu sevdigimi soyledim inanmadi galiba bana
- +1 yıl
Bisey soylemedi yeni tanistigin biri sana boyle bisey dese ne derdin oyle bir tepki hicbisey demedi
Gizli Üye(25-29)+1 yıliliski istiyorsa
111 Yorumla- +1 yıl
Istemiyor
Cevap sahibi+1 yılnerden bilion
- +1 yıl
Ona sevdigimi soyledim istemedi beni
Cevap sahibi+1 yıl? hadi
Cevap sahibi+1 yılbelki sevmek degil iyatak iliskisi istiodur
- +1 yıl
O tipte biri degilim baskasini dusunur bunun icin
Cevap sahibi+1 yılneden seni dusunmesin ki
- +1 yıl
O tipte degilim cunku. Boyle bisey dusunmesi icin benimle evlenmeyi dusunmesi gerek once
Cevap sahibi+1 yılneyin eksik dusunmemesi icin anlayamadim
- +1 yıl
Karakterim var mesela eksigim degil fazlam var. Neyse bana mesaj atma. Yorumun icin sagol
Cevap sahibi+1 yılama neden sende istemiosun
Çünkü hoşlanır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat cekme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yılçünkü becermek ister
10 Yorumla
Devamını Gör(7)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım