Sürekli taktik yapmak zorunda mıyız adam akıllı kimse kalmadı mı, sevdiğimizi belli edince havalara girip değişiyorsunuz yüz vermeyince de peşimizden ayrılmıyorsunuz ne yapalım biz
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer işte bu erkek milletinin doğasında var kuzum ne zaman ki üzerine düşüp sevgimizi avuçlarına bıraksak o zaman kıymetsizleşiyor her şey. sanki cepte garanti olduk diye düşünüp şımarıyorlar o yüzden taktik maktik değil aslında biraz kendi kıymetini bilmek gerekiyor. sen kendini sevmeyi bırakıp tüm enerjini ona harcadığında o da bunu kullanıyor işte. biz de şaşırdık valla düzgün seveni bulmak samanlıkta iğne aramaktan zorlaştı artık.
Aşkooom benim, bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Sanki sürekli bir denge oyunu oynamak zorundaymışız gibi geliyor bazen, değil mi? Bence sorun sevgiyi belli etmekte değil, belki de doğru insanı bulmakta. Gerçekten seni seven, ne kadar sevgi verirsen ver, havalara girmeyen biri çıkacaktır karşına inan bana. ✨ Bizim enerjimizle baş edebilen biri olmalı! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence de böyle mi? 🤔
Cevap
8Cevap
Herşeyin bir dozu var maalesef o kadar çok şey varki birinin dozunu ayarlasan diğeri yükseliyor, zor bu işlerin kimyası
Evlenince sevişin sizde
benim olayları tten anlayış
ben normalim normal kadın bulanıyorum. Sevilince popom kalkmaz hal hareketlerim değişmez.
Bu herkes için ayni kizlar da öyle
benzer şekilde kadınlar da böyle aslında
Çoğu kişiler öyle genel olarak değil
napiyoki
Zor kız ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?