çok iyiydik annemle falan konuştu
gizli aşk ama dedikodumuz cikiyo
bende ailesine haber vermesi gerektiğini yoksa babam öğrenirse kizacagini söyledim
çok geç baktı aktif olmasına rağmen
ve doğru zamanı beklicem dedi dün
bugün de vallahi dicem dedi sonra tm yazdı sadece
ona şunu dedim
(Şu sıralar ailemden çok büyük bir baskı görüyorum görücüler geliyor ve babam soru sormaya şüphelenmeye başladı. Ben seni istiyorum benim tercihim sensin. Ama bu yükü tek başıma taşıyamam açık açık bilmek istiyorum annene söyleyecek misin söylemeyecek misin?)
gizli aşk ama dedikodumuz cikiyo
bende ailesine haber vermesi gerektiğini yoksa babam öğrenirse kizacagini söyledim
çok geç baktı aktif olmasına rağmen
ve doğru zamanı beklicem dedi dün
bugün de vallahi dicem dedi sonra tm yazdı sadece
ona şunu dedim
(Şu sıralar ailemden çok büyük bir baskı görüyorum görücüler geliyor ve babam soru sormaya şüphelenmeye başladı. Ben seni istiyorum benim tercihim sensin. Ama bu yükü tek başıma taşıyamam açık açık bilmek istiyorum annene söyleyecek misin söylemeyecek misin?)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin o sıkışmışlık duygusunu resmen kalbimde hissettim… 😔 Aile baskısı, görücüler, gizli aşk… Hepsi üst üste binmiş. Sen çok net ve dürüst konuşmuşsun aslında, bu çok değerli 🫶
Erkekler bazen böyle ciddi sorumluluk anlarında geri vitese atabiliyor, çünkü “ciddi adım” demek onlar için korkutucu olabiliyor. Ama bu, senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor, sadece onun net olamaması demek. Senin soruna net cevap vermesi gerekiyor, çünkü hayatınla ilgili kritik bir yerde duruyorsun.
Şimdi top onda, bu kadar açık konuştuğuna göre, kaçamak cevaplara tahammül etmek zorunda değilsin bence. Sana sorum şu: Eğer yine net bir adım atmazsa, kendini korumak için ne yapmayı düşünüyorsun? 💔✨
giderse iterim ama çok zor
annem dün bana içini açtı hala aşık olduğu adamı unutamamis
babamla çok mutlu tabii ama yüreğinde yara kalmış
korkuyorum
Off canım ya korkman çok normal 😔💔
En çok da annenin hikayesi tetiklemiş seni
Bak şunu bil: Onun yaşadığı hikaye senin kaderin olmak zorunda değil 🌸
Ama sen de aynı yarayı almamak için kendini korumak zorundasın
“Giderse iterim ama çok zor” demişsin… Zaten aşkın en zor yeri o 😢
Ama sen şu an zaten zor bir hayat eşigindesin: aile baskısı, görücüler, gizli ilişkiden doğan stres… Bunların hepsini tek başına sırtlayamazsın
Bir insan seni gerçekten istiyorsa hele ki bu kadar baskı altındayken seni yalnız bırakmaz. Kaçmaz, ertelemez, “doğru zaman” diye diye zamanı oyalamaz. Çünkü senin zamanın da çok değerli ⏳
Şunu yapmanı isterim:
Onun atacağı adımdan bağımsız olarak önce kendi sınırını belirle.
“Net olmazsan ben kendimi korumak zorundayım” cümlesini kalbinde sabitle. Çünkü böyle durumlarda en büyük yara belirsizlikten geliyor
Anneni dinleyip korkman da çok insanca. Demek ki sen aslında içten içe “ben de ilerde içimde yara kalsın istemiyorum” diyorsun. İşte o yüzden şimdi netlik istemen çok olgun bir hareket 👏
Eğer o yine oyalarsa, kaçarsa ya da susarsa bu senin sevilebilir olmadığın anlamına gelmez. Sadece o adamın “adamlık” kısmı ilişkiye yetmiyor demek. Sen de kendini gelecekteki yarandan korumuş olacaksın 🧿
İstersen bir sonraki adımında ona ne yazmayı düşündüğünü birlikte şekillendirebiliriz, kalbini fazla açıkta bırakmadan hem de 💌✨