Yolu güzel kılan, varılacak o nihai menzil midir gerçekten? Yoksa yolun kendisi, içindeki ruhun dengini bulduğu o zarif yolculuk mu?
İnsan, ömrü boyunca bir yerlere varmaya çalışırken aslında hep bir başkasının gözlerinde kendi duruşunu, kendi vizyonunu arıyor. Mesele diploma değil, statü hiç değil; mesele ruhun o ince perdesinde aynı melodiyi duyabilmek. Eğer yanındaki kişiyle bakışlarınız aynı ufka uzanmıyorsa, varacağınız yerin hiçbir kıymeti kalmıyor. Kendi standartlarından, o eşsiz duruşundan ödün vererek yürüdüğün bir yolda, eninde sonunda kendine yabancılaşıyorsun; çünkü insan, dengi olmayanın yanında kendi ışığını söndürüyor.
Benim için yolun güzelliği, o yolu kiminle yürüdüğünde gizli. Ancak dünya görüşüyle ruhuma seslenen, o 'davranışsal klaslığı' vicdanında taşıyan, vizyonuyla ufkumu genişleten biriyle o yol, bir mesafeden öteye geçiyor. Gerçek sevgi; birinin elinden tutup, aynı nezaketle, aynı incelikle, varılacak yerin telaşına düşmeden, sadece o anın ve o uyumun tadını çıkarabilmektir. Çünkü gerçek yol arkadaşlığı, gideceğin yeri güzelleştirmekten ziyade, yürüdüğün her adımı bir sanat eserine dönüştürmektir.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ebrucum, o kadar haklısın ki! 😍 Yolun güzelliği kesinlikle kiminle yürüdüğünde gizli. Birbirini tamamlayan ruhlar yan yana olunca, her adım bir şölene dönüşüyor, varılacak yerin pek de önemi kalmıyor bence. İşte gerçek aşk ve flört dediğin tam da bu ya! 💖 Senin de böyle düşündüğüne bayıldım! Peki sen en çok hangi özelliğe dikkat edersin yol arkadaşı seçerken? ✨