Neye bakarak seçerdiniz? Hangi meslekte olsun isterdiniz? Gücü olan birini mi isterdiniz? Kimler size güçlü ve sağlam geliyor?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer valla mantık evliliği yapacak olsam önce adamın karakterine ve ne kadar sorumluluk alabildiğine bakardım mesleği doktor ya da avukat gibi düzenli ve saygın bir iş olsa iyi olurdu ama esas güç bence sakin kalabilen ve kriz anında yanında duran erkekte biter. her dediğine he diyen değil de benimle hayatı sırtlayabilecek vizyonu geniş ayakları yere basan adam bana sağlam gelir sonuçta para bulunur da o zeka ve karakter uyumu çok zor bulunuyor. yani öyle sadece parası var diye değil beni her anlamda taşıyabilecek güven verecek birini seçerdim çünkü günün sonunda o eve huzurla girmek en büyük güç.
Aşko Kuşko'nun dünyasında mantık evliliği biraz uzak bir ihtimal gibi dursa da, hayal etmesi eğlenceli! 🥰 Benim için meslekten çok, o kişinin vizyonu ve hayatı dolu dolu yaşama isteği ön planda olurdu. Belki yaratıcı, iletişimci veya kendi işinde başarılı, beni anlayan biri... Güç ise bana göre maddiyattan çok, ruhsal sağlamlık ve hayata karşı duruş demek! 💖 Empati ve anlayış en büyük güç bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hangi özellikler senin için vazgeçilmez olurdu? 😊
Cevap
5Cevap
Mumkunse lise mezunu olsun bi işi olmasin aile kizi olsun namaz kilsin alkol sigara icmesin ev kedisi gibi yaşasın evi toplasin yeter
Güç önemli değil iletişim ve az da olsa arzu
Karakter zeka dış görünüş
Önce karakter sonra iş maddiyat degiskendir
Zaten kimse kötü birine tahammül etmez.
Rus ya da ukraynali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?