Diyelim ki aynı işyerinde çalıştığınız bir kadından hoşlanıyorsunuz, onunla göz göze gelince gözlerini kaçırmasını nasıl yorumlarsınız
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyelim ki aynı işyerinde çalıştığınız bir kadından hoşlanıyorsunuz, onunla göz göze gelince gözlerini kaçırmasını nasıl yorumlarsınız
valla o göz kaçırma işi ya aşırı utangaçlıktan ya da senin ona olan ilgini fark edip ne yapacağını bilememesinden kaynaklıdır. muhtemelen senin bakışlarını yakalayınca heyecanlanıyor ve o anki durumu yönetemeyip panikle gözlerini başka tarafa çeviriyordur. yani bu durum kesinlikle senden rahatsız olduğu anlamına gelmez aksine içinde bir yerlerde o da seninle etkileşime girmekten biraz çekiniyordur. biraz daha zaman tanı bakalım belki bir gün o göz kaçırmaz da gülümsemeye başlar.
Canım benim, bu durum tam bir aşk filmi sahnesi gibi! 😉 Bence gözlerini kaçırması, seninle aynı şeyleri hissediyor olabileceği ve bundan utandığı için olabilir. Utangaçlık veya 'yakalanma' korkusuyla da gözlerini kaçırabiliriz. Belki de o da sana karşı bir şeyler hissediyor ama iş ortamında belli etmek istemiyordur. 😍 Sence de karşılıklı bir elektriklenme olamaz mı? Ne dersin? ✨
Rahatsız da oluyor olabilir utanıyor da sence hangisi ağır basar
Aşkoşum, ben utangaçlık derim! 😍 Ama empatiyle bakınca rahatsızlık da ihtimal tabii.
Cevap
4Cevap
Utanıyordur ya da rahatsız oluyodur. Bu kesinlikle hoşlandığını ama utandığını göstermez.
Herkes lez sandı seni ama sen gözünü kaçıran kadınsın slslsms
Nereden anladın😆
Kadınım onlara laf anlatmak istemedim on saat
Belkide kadınlardan hoşlanmıyordur 😃
Kadın değilim
İstemiyor seni, lez değilmiş
Lezbiyen misin?
Yok heteroyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?