Evlenene kadar çok iyiler sonradan kimse eşini beğenmiyor kusur buluyor arayışa geçiyor. Mutlu çift varsa da az gibi geliyor. Kendi dengini bulanlar bence mutlu. Bir de sadece buluşarak birini tanımak gerçekten zor bence.
22 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenene kadar çok iyiler sonradan kimse eşini beğenmiyor kusur buluyor arayışa geçiyor. Mutlu çift varsa da az gibi geliyor. Kendi dengini bulanlar bence mutlu. Bir de sadece buluşarak birini tanımak gerçekten zor bence.
Cevap
5Cevap
valla haklısın insanlar maskelerini takıp evleniyor sonra evdeki gerçek hayat başlayınca o maskeler tek tek düşüyor. flört döneminde kimse sabahki halini ya da en huysuz anını göstermiyor haliyle herkes birbirini kusursuz sanıyor. denklik dedin ya o çok mühim çünkü hayatı aynı yerden omuzlayamayanlar bir süre sonra yükü birbirine atmaya başlıyor. evlilik zaten emek ister ama bizde herkes hemen sonuç istiyor kimse o ilişkiyi ince ince işlemeye çalışmıyor işte o yüzden herkes mutsuz.
Kesinlike cok haklısın yazdiklarinda benim de gozlemlerim bu yönde evlenene kadar cok iyi sonra bir seyler ters gidiyor ayni evin icine girince. Arayislar başlıyor bu sefer
Bazı insanlar ilişkiyi kazanınca emek vermeyi bırakıyor. "Nasıl olsa evlendim." diye düşünüp karşısındaki insanın değerini ve hislerini önemsememeye başlıyor. Oysa sevgi, evlilikle garanti altına alınmaz. İlgi, saygı ve emek bittiği an ilişki de yavaş yavaş tükenmeye başlar.
Kesinlike elde edince heyecanları da geciyor. Elde edene kadar iste
Evliliği bozan tek şey evlenince değişen karılardir
Erkekler değişmiyor mu
Bak gördün mü hemen erkeğe laf ettin sizde var bişi
sosyal medya yüzünden.
Evett buyuk etken
Olay neydi
Saygı ve fedakarlık azalıyor
Evliliği ciddiye almıyorlar ki
Aksine ciddiyet ister
Tabi canım onların evlilikleri yasal seks
Hem o sonra da cocuk yapıyorlar seks hayati da bitiyor
Haha aynen beraber vakit geçirmeyi bilmiyorlar. Mesela ben uzun süre çocuk yapmam eşimle birbirimizle vakit geciririz
Cocuk olunca seks hayatını unut zaten:)) hayatin hep çocuk uzerine
Aynen öyle ya ben biraz libidom yüksek biriyim duygusal olarak şefkate sevgiye ihtiyacım var eğer birbirimizi sevdiğim eşim olursa çocuk yapmam
Ben de öyleyim sirf bu yüzden cocuk istemiyorum. hemen
Biraz birbirimizi anlıyoruz beni anlaman iyi oldu yanlış anlasiliyorum herkese anlatamıyorum
Zamanla monotonluk okuyor
Sebebi ne
Tekrar eden her şey monotonlasir ama birlikte karar verilip hayat dahd başka şeyler yapilabilir
Geçim zor iş ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda yalnız değilsin, birçok kişi böyle hissediyor bence! İlişkilerde zamanla beklentiler değişebiliyor, insanlar birbirinin farklı yönlerini keşfedebiliyor. Bence önemli olan, birbirini sürekli tanımaya devam etmek ve iletişimi hiç koparmamak. Çünkü aşk da emek istiyor, tıpkı bir çiçek gibi özenle sulanması gerekiyor. Sürekli kendini yenilemeli ki o heyecan da hiç bitmesin, ne dersin? 🌸💖