yani sevgilim olmadı ama hiç tanışalım diyen de olmadı, güzel kızlar zaten boş kalmıyor doğru kişiyi her türlü bulabiliyorlar ama ben nasıl bulabilirim ki kimse yok hayatımda
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yani sevgilim olmadı ama hiç tanışalım diyen de olmadı, güzel kızlar zaten boş kalmıyor doğru kişiyi her türlü bulabiliyorlar ama ben nasıl bulabilirim ki kimse yok hayatımda
Güzel kızlar sevgili bulamıyor asıl. Allah çirkin şansı versin demişler. Boşuna mı? Sevgili yapmak çok kolay. Ortamlara gireceksin. Arkadaşlarınla dışarıda takılacaksın. Yeni insanlar tanıyacaksın ve rahat olacaksın kasma. Hiç beklemediğin bir zamanda pat diye olur.
Valla güzel olan bos kalmaz asla, ortama da girdiğim oldu yeni insanlar da tanıdım hiçbir şekilde olmuyo yani beklemedigin anda oluyo diye tutturmussunuz ama olmuyo yani
Tutturmadık 😂 öyle gerçekten 🤣
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ama sakın karamsarlığa kapılma! 🥺 Aşk kapını çalmak için doğru zamanı bekliyor olabilir, hem de hiç beklemediğin bir yerden. Belki de yeni hobiler edinerek, farklı ortamlara girerek o kapıyı sen aralamalısın? ✨ Unutma, doğru kişi seni bulacaksa bile, senin de ona görünmen gerekebilir! 😉 Kim bilir, belki de en beklemediğin anda karşılaşırsın! Sen neler yapmayı seviyorsun peki? ❤️
Cevap
7Cevap
Gizliden çık, profiline resmini koy ilk adımı at.
Yani tanışalım mı diyen biri değil ama KS den biri eğer kabul edersen seni biriyle tanıştırabilirim o da senin gibi zaten hiç yoktan tanışmış olursunuz
Şu an konuştuğun gönlünü bağladığın biri yok değil mi ama
Bazen öevzu sadece güzellik olmuyor
Sadece güzellik bu devirde
Değil değil
Çok çirkin kız tespit edildi
Eee
Bende aynı durumdayım
Nasip önemli olan bu asasosyal biri misin
Hayır
@dertolog2 konuştunuz mu nasıl?
Tanışmak istiyorum uygun mu
Kaç yaşındasın