Arkadaşlar eski sevgilime yazdım ama o bana çok geç kaldın, niye şimdi yazdın diyor ne demeye çalışıyor yani hayatında birisi mi var
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar eski sevgilime yazdım ama o bana çok geç kaldın, niye şimdi yazdın diyor ne demeye çalışıyor yani hayatında birisi mi var
Cevap
7Cevap
engelle gec.
Niye oyle dedinki
Geçmiş olsun birini bulmuş bile
Harbi mi böyle mi diyolar bulunca çok geç kaldın diye
Maalesef
Senin gibi bir baskasi olmadi diyo ama
E şimdi başka biri varsa hayatında onu yarı yolda mı bıraksın bilemedim
Nasıl öğrenicem iliskim oldu ama senin gibi uzun iliskim olmadı diyo ya varsa kesin
E sor var mı birisi diye
Sordum kaç kere yok diyo cok geç kaldin niye şimdi yazdin la yazip tersliyo sadece
Madem senin gibisi yok diyor bu yazdıkları da çok anlamsız sen biraz daha dürt onu döner sana
Onun icin ailemi karsima almistim zamaninda babamdan dyk yedim belki o yüzden vazgecemiyor ya da ben vazgecemiyorum ondan en son barismak istiyorum yazmıştım o da bende istiyorum ama gerek yok yazdi olaylar biraz karisik 1 sene konusmadik onun yuzunden
Hmm ailenden çekiniyor olabilir
Özellikle bu çocuk yüzünden mi dyk yedin ve ayrıca dayak nedir yaa
Bilmiyorum ben en son istemiyorum seni yazdığımda evlenicem senle goruceksin falan diye yaziyodu 1 sene once yani ne degismis olabilir bilmiyomda ben birdaha birini ailemi karşıma alicak kadar sevemicem hislerim öldü gözümü acti sağolsun onun sayesinde bu hale geldim kendisi mahvetti beni zaten iyi niyetimi
Babam sinir hastasi benim özellikle bu çocuk yüzünden dayak yedim kurtulamadim da bi olayda yüzüme vuruyolar mesela işte bu onlari bilmez
İyi niyetini mahveden birini hala niye istiyorsun ki bak önüne sana adammı yok
keşke hersey oyle olsa birdaha kimseyi sevemicem sevemiyorum 1 sene icinde bende unutmaya çalıştım yalan yok ama basaramadim arkami donup baktigimda iz birakan tek kişi o oldu belki imkansız kaldik ya da yarim kimse kimseyi bu kadar sevmez be ben zamaninda herşeyimi o yapmıştım:) neyse cani sağolsun
Bak önüne daha çok gençsin kimler çıkar karşına sen bile şaşırırsın
Çıksa bile ne fayda ki senin çıktı mı karşına en kralinin bile içinde bir unutamadigi cikiyor ya da aldatiliyorsun bu güvensizlikle kime guveniceksin simdi olan var olmiyan var insan edindiği her tecrube sonrasi güzel bir yanini kaybediyor mesela ben hislerimi kaybettim onun sevdasida terk etmedi beni herkes ayni senin söylediğin gibi söylüyor birak unut gitsin önüne bak diye eminim ki 40 yılda geçse bu iz benden silinmez
Ben sana kaç kişiyi unuttuğumu yazsam… İnan ki unutuluyor inan… Karşına biri çıkınca anlayacaksın ama duyguları kapatmakla olmaz bu akışına bırak rahat ol su akar yolunu bulur demişler
Sen hiç canindan birini sevmedin mi unutulmicak kadar mesela haklisin unutanlar cok ama hangi kiz babasından dyk yemistir ki bi erkek icin babaligini bile gormedim yedigim dyga icim sizliyo bu anlattığım cocuklada birbirbimizin ilk askiyiz 12 yasimdayken tanistik 19 yasima giricem oda 20 oldu
Sevdim sevmez olur muyum hala rüyalarıma girer hep aklımın bir köşesinde ama hayat devam ediyor etmek zorunda öyle birisi çıkıyo ki karşına seni alıp götürüyor uçuyorsun böyle hiç birinin bir önemi kalmıyor
Abi bi insan unutmaya kiyamiyorsa nolucak her yerde olur olmadik gozlerim doluyo cevremdekiler bile diyo hayatımda tanidigimiz en saf kizsin diye çünkü herkes takilma pesinde benim yasimdaki cogu kizlar 4lu dateden date atliyo ben niye boyleyim
Çok duygusalsın da ondan… ama artık mantık devreye girmek zorunda bir ömür bi insan için heba edilmez ki
Olurda soyliyemezsem bir şey olursa bazi seyleri ben bu hayatta onu çok sevdim çok dua etmiştim bana nasip olsun diye belkide kaçanı kovaladim senelerce haberim yok böyle bitmemeliydi
Her şeyde vardır bir hayır
Beni dinledigin icin teşekkür ederim abi
Bana kismet değil onun dizinde yatmak neyse
Rica ederim canım ne demek sen mutlu olmaya bak adı üstünde geçmiş geçmişe sünger çekip bize verilen hayatı doyasıya yaşamak lazım…
Bu onun için son cabam belki yıllar sonra anlar bı kız vardı ailesini karsisina almıştı benim için der ama bu sefer iş işten geçmiş olur olgunlasmamis birini duzeltemem artik bende hayata bir kere geliyorum sende öyle
Heh işte bu evet bu hayata bir kere geliyoruz bir şansımız daha yok
Olabilir kimseye güven olmaz bu devirde
Niye umit veriyo o zaman
Yüksek ihtimalle
Başka ne olabilir ki
Nasıl kanka hala çok seviyorum diyo ama
Nasıl öğrenicem ya akıl verin
Ya yalanliyo öyle diyince senin gibi yürümedi kimseyle olmadi diyo
Ailemi karsima aldim daha nasil surundiricek mesela benim yasimdaki kizlarin cogu takilip geciyor
Bulabilirse bulsun birdaha ailesini karsisina alani kimse kimseye yapmaz bunu
Manitası vardır veya nişanlanmıştır
Emin misin
Evet şaşmaz
Nasıl bulabilirim yardım
Soğumuş
O nasıl oluyo la
Başkaları vardır
Hiç biri senin gibi olmadı diyo ama
Cinsellikte mi
Cinsellik yasamadik
Öylesine diyordur o zaman
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, anlıyorum şu an kafan karmakarışık ve üzgünsün bu durumdan dolayı. 😔 "Çok geç kaldın, niye şimdi yazdın" demesi genellikle hayatında yeni biri olduğu anlamına gelebilir canım. Ya da belki sana kırgın olduğu için öyle demiştir, biliyor musun? Sanki onu kaybettiğini fark etmen için çok uzun süre beklemişsin gibi hissetmiş olabilir. En net cevabı almak için ona direkt sorman gerekiyor aslında. Ne dersin, senin aklına başka ne geliyor bu duruma dair? 🤔💖