Erkek kankamla uygunsuz konuşmalar oluyordu arada, ben sevgili yapınca hayatımdan çıkardım tamamen. Doğru mu yapmışım?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek kankamla uygunsuz konuşmalar oluyordu arada, ben sevgili yapınca hayatımdan çıkardım tamamen. Doğru mu yapmışım?
Birincisi bahsi geçen kişi senin kankan değil bunu senin aramızda uygunsuz konuşmalar oluyordu cümlenden anlıyoruz. Benimde zamanında kadın kankam oldu ama her daim nerede durup nasıl konuşulması gerektiğini çok iyi bildik ve sınırlar korundu. Ama sen birisini bulana kadar o kişiyle eğlenmişsin, yedeklemişsin sonra birisini bulunca güle güle demişsin olayın özeti bu ve burada bence en mağdur olan insan seni hayatına sevgili olarak alan insan olmuş tabi o da benzer zihniyette ise tencere kapak diyebiliriz.
Seninle benzer zihniyete sahip birileri daha var. Ee ben sosyal medyamdan erkekleri çıkarırsam potansiyel sevgili adaylarımı kaybederim, yani sevgilisi olsa ve onları çıkar dese bunu söylediğinde ne alakası var onlar benim arkadaşlarım vs diyip kendisini savunacak ama asıl düşüncesi bunları silersem buradan potansiyel sevgili olabilecekler, bana ilgi verebilecekler hep boşa gider sonra bunları bir daha nasıl çevreme toplarım şeklinde yani inanılmaz sadakatsiz ve hastalıklı bir düşünce yapısı tabi kimisi bunu anlayışlılık ve modernlik olarak sunma gayretinde.
Özetle birisine kanka denilmişse ve sınırını unutuyorsa o kişiyle iletişimi kesmek için hayata sevgili girmesine gerek yok ve benim hayatımda olacak insanın erkek kanka adı altında birilerini bulundurması mümkün değil ha işine gelmiyor mu, iletişimi kesemiyor mu güle güle kendine iyi bak der geçerim umrumda olmaz. Şunu demiyorum bunca yıllık hukukunun olduğu insanı görünce bir selam verme vs değil ama ayrı buluşalım özelden konuşalım vs bunu kabul edecek erkeğin mezhebinde sorun vardır.
Şimdi ilişkilerde bana yapılmasını istemediğim bir şeyi asla karşı tarafa yapmam benim prensibim böyle ama olması gerekenin doğru olanın da bu olduğunu düşünüyorum Aynısı bana yapılsa zaten direkt red fleg sosyal medyalarımız birbirimizde olucak benim hesaptaki tüm erkekleri çıkaracak valla ayrılırım zaten o potansiyelin var olduğu biriyle ilişkiye başlayacak kadar IQ'suz değilim de yaptım böyle bir hata ayrılırdım diyelim yani takipçi öyle kolay kaznılmıyor. Sana da bol sabır diliyorum.
Neden böyle diyorum sevgili olduk da pardon evlendik mi? Evlenilmediği sürece bir ilişkinin tam olduğunu söyleyemezsin sevgiliyiz tam bir ilişki yaşamıyoruz. Kademe kademe ilerler flört sevgililik söz nişan kına düğün. Daha ilişkini ilk evresindeyiz geri dönüşün kolay olduğu bir yer sanki sonsuza kadar sevgili olacağız, ya ayrılırsak? . Benim geçmişimdeki erkekleri silemezsin senden sonra önümdeki seçeneklerim yok olmuş olacak eninde sonunda sana gelmek zorunda kalacağım. Birini bulmak da o kadar kolay olmuyor. En anlayamadığım duygudur mesela dünyadaki tek kadın Ben olsam tabii ki hemcinslerimle rakip haline girmediğim için kendimi salardım kendini şimdiden teke indirmeye çalışıyor Ben buna garanticilik diyorum. Bütün senaryoyu düşünmen lazım evli olsanız neyse ama sevgilsiniz ayrıldıktan sonra çevrende erkek kalmayacak dımdızlak ortada duracaksın. Sonra baktın olmuyor sevgili yapamıyorsun çünkü hepsini sana engellettirmiş bak sen engellersen bulabilirsin millete çatıyor millet de aman ben bunun sevgilisiyle mi uğraşacağım diyor engelliyor engelleyeni bulman çok zordur. Ne olacak eninde sonunda ona geri döneceksin Yok yok adam yok bırakmamış erkek sineğe bile çatmış.
Bu çok kötü ve sağlıklı bir ilişki değil bence
@tuğçera00 Sevgili olduğun süre içerisinde erkek kankalarını engellemenin yanlış olan hiçbir tarafı yok. Aksine hepsine açık kapı bırakmaktır kötü olan. Çünkü erkek kankan, seni kanka olarak görmüyor.
İkincisi; hiçbir kız, sevgilisinden ayrıldı diye kankalarını engellediği için dımdızlak ortada kalmaz. Yalnız bir kadının her zaman alıcısı vardır. Evli kadınların bile peşinde koşturan oe'ler varken ÖNÜMDEKİ SEÇENEKLER YOK OLACAK, SONRA BİRİNİ BULMAK ZOR demen hiç gerçekçi değil.
En iyi görüş bu olmalı
@Fikretin_İktidarı
kral beni tanısan moralin bozulur. ama cidden görüyorum kızı kısıtlayınca erkek olduğunuzu zannediyorsunuz. kendiniz onlarca kızla konuşuyorsunuz bir kısmınızdan bahsediyorum genelleme yok. doğru olduğunu sen de biliyorsun ama 'erkekliğine' yediremiyorsun. gerçi kadın kısıtlayıp erkek olduğunu zanneden kektir.
Bugüne kadar erkek kankanla olan o bağ saygı, güven ve net sınırlar çerçevesinde yürüdüyse, sırf hayatına biri girdi diye yılların dostunu bir kalemde silip atmak büyük bir haksızlık ve vefasızlık olur bence. Tabii ki yeni ilişkiyle birlikte sınırlara küçük bir güncelleme getirmek, sevgilinin hislerine empatiyle yaklaşmak gerekir. Ama işin içinde en ufak bir flörtöz his ya da belirsizlik varsa, işte o zaman hem sevgiline hem de ilişkine büyük haksızlık başlar. Yani kilit kelime: Net sınırlar ve samimi niyettir bana göre :)
Yanlış yaptın kesinlikle manita yarın yaninda olmayabilir bir de gittiği yerde sana yaptiklarini anlatır abartır sen de tek kalınca seni beceren olmayinca bir erkek olsa şimdi gerçekten yapmasa bile kızıp senin ya ben diyen olsun istersin. Benim kendi amacımin kızı biraz ben bir şeyler öğrettim ona sevgilisi oldu artık konuşmuyorduk sevgilisiyle evlerine gidiyordular sevişmeye ama kavga etmekten her zaman yapamıyorum demiş diğer kızlara ayrıldılar sevgilisiyle geldi yanıma istedmedim gelme git dedim bizim evde benim odamda ne işin var senin dedim sen dedi çok haklısın her dediğinde ben dinlemedim seni başkasının lafına kandım dedi sen iste her zaman yaparım seninle dedi
Cevap
106Cevap
Sevgilin olduktan sonra kankanın tavırları değişmiyorsa sana karşı, evet mesafe koymalısın. Hayatında biri yokkenki rahatlığı gösteremez
Silmeye gerek yok ama sevgilinin yanında da kankayla fazla içli dışlı olmamak lazım, denge şart 😃
Ortada bir ilişki varsa her iki tarafın da karşı cinsten arkadaşı olamaz zaten olgun insanlar ilişkide birbirinin her şeyi olur arkadaşı da.
Sevgili yapınca karşı tarafı sileceksin , silmeyeni ben silerim !
Çıkarmakla doğru bir adım atmışsın. Kendi adıma konusmak gerekirse de benim en yakin arkadasim erkek. Ve kendisi oldukca safsafık... ben manita yapınca birbirimize mesafe koyduk. Ama konusmayi bırakmadık hic zaten ayni normal arkadaslar gibi saygi çerçevesinde konuşuyoruz. Birbirimize yemeğin hesabını falan kılıyoruz falan . Bu arada manita yapınca zaten o kişiyi önemsiyoruz demektir ve biraz da tanıdığımız anlamina gelir. Bu yuzden ben birkac bulsutuktan sonra ( en başından beri manitam bilir onu) hep birlikte bir buluşma ayarlarım ki aramızda sorun çıkmasın. Her iki tarafta da. Ve bu hep boyle olur benim sevgili oldugum kisiler onunla aranda yeterince mesafe var benim icin sorun yok dediler cok sukur ki.
Sevgilin varsa erkek kankan olamaz, kankanı tamamen sileceksin ya da erkek kankanı çok seviyorsan gidip onunla sevgili olacaksın. Yok ben ikisini de birarada götürürüm iddiasıysan KADINLAR İÇİN ADALET demeyeceksin. Sevgilisi olan bir kızın erkek kankalarla az ya da çok iletişim halinde olmasının cami duvarına işemekten farkı yoktur ok.
uygunsuz konusmalar oluyorsa bu bana gore arkadaslik sayilmaz basbaya minimum flort derecesinde. hayatindan cikarmakla iyi yapmissin. benim bi tane erkek arkadasim var ve normalde de asiri bir samimiyetimiz olmaz. ha yine de iliskim olunca o da ben de mesafe koyuyoruz zaten benim icin gayet okey
Uygunsunuz konuşmalar derken? Yani zaten kankalık sınırını kendi içinde ihlal etmişsiniz.
Sen adamı yedek kulübesinde tutmuşsun. Daha uygun birini bulunca da şutlamışsın. Ben öyle anladım. Zaten kankayı ne diye hala yanında tutacaktın.
Aynen öyle olmuş
Eğer hep arkadaş çizgisinde kaldıysanız, o çizgisini koruduğu sürece silmesen de olur ama geçmişte bir noktada bu çizgi az da olsa bulanıklaştıysa, sen bir ilişki yaptığın an o çakma arkadaşı hayatından silmen gerek.
Kendi arkadaşlarından sen sorumlusun ve ortada böyle birisi varsa, partnerin seninle bu konuda konuşmadan önce o kişiyi sen hayatından çıkarmalısın. Ama sana yürünmediğinden eminsen çıkarmazsın ve partnerin buna herhangi bir şekilde karışma hakkına sahip değil.
İyi yapmışsın. Sevgili varken karşı cins yakın arkadaşlar sınırını bilmeli. Sınıra uymayanla diyaloğu bitirmek lazım. Hstta var ya sevgilin varken böyle uygunsuz konuşan biri net aldatır bak %100. Direkt kara listeye koyabilirsin, olur da sevgilinden ayrılırsan asla diyaloğa girmemen gereken insan tipi onlar.
Özel olarak arayıp sormak yok, mesaj atmak yok. Hikaye veya herhangi bir sosyal mecradan cevap vermek yok.
O mesaj atarsa da samimi, gülmeli, eglenmeli konuşmak yok o mesafeyi karşı taraf hissetmeli. Sevgilin olduğunu bilmeli, belli etmelisin.
Zaten ciddi bir şekilde sevgilisi olan kıza da hala yazan o erkek: Erkeğe "ben kaşınıyorum gel beni kaşı" diyordur.
O saatten sonra da hatun kafayı yormasın ben kafayı koyarım
Nasıl bir kafa yapısı erkek kanka kardeş gibidir nasil uygunsuz konuşma olur ya siz kardeşliğin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz ya da kanka değilsiniz. Ayrıca kiz arkadasim sevgili yaparsa o değil ben silerim onu ilişkisine saygı duyarim.
Karşı cinsi tamamen silmek doğru değil bence. Sınır ve mesafe olmalı. İlişki ilerledikçe zaten o mesafe artar zamanla ya da evlenince silinme seviyesine gelir. Böylece hem sevgiline hem de arkadaşına haksızlık yapmamış olursun
Kanka ayağı ne ayağı hepimiz biliyoruz
Bir arkadaşımın sevgilisi oldu hemen sildim numarasını
Mesaj attı tanımadım
Sildin mi diyor
Dedim erkek arkadaşına ve ilişkinize saygı duyuyorum konuşmamız doğru olmaz diyip kapattım muhabbeti
Ne erkek kankası ya senin için çokmu önemli kanka yoksa mutlu olmakmı daha önemli? ayrıca her ne kadarda desen iyidir zarar gelmez her insanın içinde kız kankasını yatağa atma düşüncesi vardır bunu unutma
Doğru değil tabi ki. Bu erkek kankan ne zamandır arkadaşındi ve ne derece yakınlık vardı? Civiklik var mıydı? Uygunsuz konuşma dediğin ne mesela? Benim sevgilim olsa erkek arkadaşlarımla görüşmeyi keseyim diye düşünmem..
Bence yanlis, sonucta sevgilinden ayrilabilirsin ama kankan ayri. Uygunsuz konusmalari bitirebilirdin sadece. Hatta sevgilinle tanistirirdin onu
Ama o konuşmaları ikimizde aklımızdayken normal davranmak zor olurdu
Bu aldatma olurdu
Niye
Beni arzuluyor tahrik oluyo ona rağmen mi
Sevgilin olmadığı zamanda sınır koymalısın sevgilin olsun olmasın fark etmiyor o kişi arkadaşınsa arkadaşın olduğunu bilecek ona göre davranacak aramızda uygunsuz konuşmalar oluyordu diyorsun siz arkadaş kalamamışsınız zaten
Erkek kankayla uygunsuz konuşmazsın zaten. Konuşuyorsan sıkıntı. Sevgili olunca da hayatından çıkarmazsın normalde. Ama sizin iletişim normal değilmiş. Doğru yapmışsın
Erkekle asla arkadaşlarını tanıştırmamak bence ama erkekte herseyi bilmeyi versin canım böyle çok fazla dürüst olmayın arada iki yalan bir dogru iyidir işinize nasıl kolay gelirse😂
Kendi açımdan düşünürsem 1 yıl önce bı erkek arkadaşım vardı sürekli ayrıl barış 17 yaşımdan beridir sürekli ayrıl barışti ya sürekli farklı kız takip ediyordu çıkar dediğimde sorun yaratıyor bunlar benim yakın kız arkadaslarom falan diyordu bilmiyorum sevgiliniz sizden sonra mesafe koysun biraz ben söylediğimde çıkarmazdi resmen ayrilirdik :)
Kadınla erkek arkadaş olamaz, resmiyette sevgili olmayan sevgilini sildin duygu beslemeye başlayacağın birine döndüm diyelim.. Evet doğru yaptın bacım
Merhaba, hayır, bunun doğru hiçbir tarafı yok, sınır koyabilirsin, ama birini bulunca arkadaşını silemezsin
Ama çekim vardı
Aranızda çekim varken sevgili yapman, bu çekimi bitirdi. i
Bitirdi mi
Kizlarin genelde yaptigi birseydir. Ama bence yanlis veya gercekten kankan degilmis demekki. Iliskiler gelip gecici, arkadaslar kalicidir.
Sevgili ya bir gün giderse kanka da çok eski yıllanmış birisiyse burada kanka ya ayıp olur.
Mantıklı olan sevgili ile kankayı tanıştırmak adı üstünde kanka yamuğu olmayacağını bilmesi gerekiyor sevgilininde.
İğrençsiniz aw ya midesizler soyumuz bir tükenmedi aw siz sevgili falan yapmayın aw kimseyi sevmeyin siz aq birey zinaları
saka misiniz ya, hem cinsellik konusuyormussun erkek kankanla hem de sevgili yapinca araya mesafe koyayim mi diye soruyorsunuz? yok devam edin siz
Sınırlarımız olmalı tamamen silmek olmaz ama karşı tarafın koyduğu kurallar çerçevesinde ilerlenebilir
Ciddi bir yola girildiyse senin yaptığını yaparım ama ciddi bir sevgililik degilse iletişimi hemen kesmek doğru değil
Sevgilisi olanın kankayla falan ne işi var sevgilin her şeyin olur zaten.
Şahsi olarak kendi düşüncemi paylaşayım. İlişki içerisinde olan kişinin karşı cinsten arkadaşı olmamalı.
O kankanın yapısına bağlı, nerede nasıl davranacağını bilen biriyse tamamen çılarmana gerek yok.
Uygunsuz konulardan konuşuyorsanız, konuşmayı kesmen iyi olmuş
O yüzden sildim
İyi etmişsin
Benim sevdiğim kadının kankası olamaz çok net tavırdır... Sevmedegim sadece flört ettiğim birisi ise kanka konusuna takilmam olabilir sorun yok
Hayır silmek doğru değil ama zaten çok samimi de olmamak lazım erkeklerin pek çoğu kadınları nadiren kanka olarak görür
Erkek kanka olur mu bilemedim olsa da sevgilimle tanıştırırdim ha hâlâ istemezse saygıyla hayatımdan cikarirdim
Erkek kanka erkek kankadır zaten mesafe koymak gerekir. Sevgilimiz de ona karışmasın bi zahmet
benim yakın kız arkadaşlarım sevgili yaptığında kendim diyorum mesafeli duralım ayıp olmasın yarın öbür ayrilirsaniz kapım açık diye
Yazık ya. İnsan silmek böyle şeylerle olmamali
Yok bide devam etseydin. Kanka degil yedekmis o
Uygunsuz konusmami. E senin zaten knk degilmiski. Birde nerde iki samimi karsi cins gorsem purussuz bir iletisim olmuyor aralarinda.
Bagini kesmen hatta hayatindan cikarman iyi olmus.
Ben erkek arkadaşı olan kızla olmam ya vsak ilişkiler sevmem
Mesafe iyidir. Ne ayranın dökülsün ne de yoğurttan ol
Ikisini idare etseydin ya erkekler sadakati hak etmiyor
Kardeşler gibi bir bağımız var silmedim silmem de
sınır koymak şart, günlerini ona göre ayarlamak lazım
Tamamen saçmalık. Sevgilin seni sen olduğun için olduğun gibi kabul etmeli. Bu senşn yaptığın iki yüzlülük
Normal sartlarda sorun olmaz ama uygunsuz konusmalar oluyordu demissin. O zaman silmen daha dogrusu
Kötü bir enerji alıyorsan ondan, bu bana yürür fazla samimi olmayayım diyorsan olma.
erkek kankamla gercek anlamda kardes gibiyiz ve ikimizin de gorustugu kisiler arkadasligimizi sorun etmedi, hatta erkek arkadasim ve kankam bensiz plan yapip oyun falan oynuyolar, durduk yere kankami kendime kuma yapmis oldum ama olsun canlari sagolshn
Yani en azından o konuşmaların aradan çıkması gerekirdi. Bir yerde doğru yapmışsınız... ( Doğru yapmışsınız derken yanlış anlamayın sizi yargılamak değil. Zaman doğru olmuş diyelim )
Evet doğru erkekten kanka arkadaş olmaz hem ancak sevgili eş felan olur
Sınır şart erkek kanka bugün bacım yarın ihtiyacım der
Yani erkek kankamla yiyişmiyorum neden arama sınir koyma ihtiyacim olsun ki?
Silmem yanlış olmuş sadece onla uygunsuz konuşmaları bitirmen daha doğru olurdu
Benim sevgilim olsaydı kız kankamı siler miydim? Silmezdim ama eskisi gibi samimi olmazdık.
yanlış yapmışsın sonuçta o sevgilinden önce hayatındaydı. biri kankan biri sevgilin boş ver takıl
Sildim bile
cinsellik de konuşuyormuşsunuz ne güzel
niye sildin ki
Sevgilime saygısızlık olurdu
niye olsun ya?
benim gibi sevgilin olsa hiç sorun etmezdi mesela :)
@cerennw öyle dedim zaten
@cerennw siz kadınlar da bunu istiyorsunuz ama kendinize itiraf edemiyorsunuz.
yani erkek kıskansın vs diyorsunuz ama yok giyime karışma yok arkadaş çevreme karışma yok gittiğim yere karışma diye diye yavaştan gava*t yapıyorsunuz
@cerennw siz en iyisisiniz aynen. şu dünyada aldatmayan kadın yoktur bunu geçin
ben en azından arkamdan iş çevirmesin diyorum
@cerennw neyse onu söylüyorum yalan söyleyecek halim yok.
iş yerinde 4 tane buradan 2 tane evli kadınla ilişkim oldu.
onun dışında neler neler var. kadın olduğun için inanmak istemeyebilirsin.
@cerennw bir şey sorabilir miyim sana? G_G benim
Sevgilinden ayrılınca erkek kankanla sekstinge devam edersin
oda sevgilin olmuş sevgili yapınca kıskanır
Karaktersizce bir davranış, kendini olduğun gibi kabul ettiremiyor ve kendinden taviz veriyorsan birey olmaktan çıkar nöker olursun ve bir değerin kalmaz. Bir kere taviz verince arkası kesilmez ve kendin olmaktan git gide uzaklaşırsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?