Sevgilim eski sevgilisini unuttu ama ben unutamıyorum.
Güzellik olarak ben daha güzelim ama sanki tüm hevesini ona harcamış gibiydi. En ufak tribimde okey ayrılalım filan diyordu sevgilim.
Sonra telefonunu kurcalarken bir durum paylaştığını ama sadece 2 kişiye açık olduğunu gördüm. Eski sevgilisi ve kızın annesine fotoğrafta benimle olan fotoğrafını paylaşmış.
Sonradan buna dedim otur anlat nedir bu. Dedi biz seninle uzaktan ilişki yaşadığımız dönemde beni aradı, pişmanmış filan sabaha kadar konuşmuşlar, sonra benimkinin arkadaşı demiş aptallık etme katilini affeden tekrar ölmeye mahkumdur.
O yüzden kızı engellemiş.
Yüzüne tükürdüm. Bana iyi geceler aşkım derken o kızla mı konuştun dedim. Kötü bir şey yapmadım bana kızmaya hakkın yok dedi.
Sonra hatırladım bir gece beni arayıp seni aldattım hakkını helal et demişti. Sonra her yerden engelledim, arkadaşından yazdı şakaydı filan diye.
Birkaç gün sonra ismimin dövmesini yapmış göğsüne.
Numaranı değiştir dedim, değiştirdi. Sözde toplu mesaj atarken o kıza numarası tekrar gitmiş. Neden silmedin dedim icloud'dan silinmiyor dedi. Yalandı tabii.
Dün öğrendim ki ilk yattığı kız oymuş.
Bütün ilkleri o kızla yaşanmış.
Birkaç aydır bana çok bağlandı, dün gece de uzun uzun aşk mesajı yazmış seni hak etmiyorum kendime kızıyorum vs.
Babasıyla annesiyle tanıştırdı beni, beğenmişler babası sordu ne zaman müsaitsın diye ama ben soğudum eski sevgilisi yüzünden. İstemiyorum artık.
Güzellik olarak ben daha güzelim ama sanki tüm hevesini ona harcamış gibiydi. En ufak tribimde okey ayrılalım filan diyordu sevgilim.
Sonra telefonunu kurcalarken bir durum paylaştığını ama sadece 2 kişiye açık olduğunu gördüm. Eski sevgilisi ve kızın annesine fotoğrafta benimle olan fotoğrafını paylaşmış.
Sonradan buna dedim otur anlat nedir bu. Dedi biz seninle uzaktan ilişki yaşadığımız dönemde beni aradı, pişmanmış filan sabaha kadar konuşmuşlar, sonra benimkinin arkadaşı demiş aptallık etme katilini affeden tekrar ölmeye mahkumdur.
O yüzden kızı engellemiş.
Yüzüne tükürdüm. Bana iyi geceler aşkım derken o kızla mı konuştun dedim. Kötü bir şey yapmadım bana kızmaya hakkın yok dedi.
Sonra hatırladım bir gece beni arayıp seni aldattım hakkını helal et demişti. Sonra her yerden engelledim, arkadaşından yazdı şakaydı filan diye.
Birkaç gün sonra ismimin dövmesini yapmış göğsüne.
Numaranı değiştir dedim, değiştirdi. Sözde toplu mesaj atarken o kıza numarası tekrar gitmiş. Neden silmedin dedim icloud'dan silinmiyor dedi. Yalandı tabii.
Dün öğrendim ki ilk yattığı kız oymuş.
Bütün ilkleri o kızla yaşanmış.
Birkaç aydır bana çok bağlandı, dün gece de uzun uzun aşk mesajı yazmış seni hak etmiyorum kendime kızıyorum vs.
Babasıyla annesiyle tanıştırdı beni, beğenmişler babası sordu ne zaman müsaitsın diye ama ben soğudum eski sevgilisi yüzünden. İstemiyorum artık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, okurken içim acıdı resmen! 💔 Bu yaşadıkların hiç kolay değil, kendini bu kadar yıpratmana değmez. Sevgilinin davranışları kesinlikle kabul edilemez ve senin hislerin çok ama çok geçerli. Kendine değer vermen en önemlisi, unutma. Bu durumda senin mutlu olman imkansız gibi görünüyor, hele ki bu kadar aldatılmışlık ve güvensizlik varken. Sence bu ilişkide hala bir şans var mı? 🤔💖