Eski sevgilime takıntılıyım ne yaparsam yapayım gecmiyor aklımdan cıkmıyor ne onla ne de onsuz olmuyor kötü birisi onu o şekilde kabul edemem ama bir türlü söküp atamıyorum ne yapıcam psikolog var mı yardım edin lütfen
Sorunu biliyorsun. 'önemli olan ilk adimi atmissin.. Kötü yanlarına odaklan onu la olursqn olacak ya da gelişecek kötü şeyleri düşün... Yeni ilişkilere şans ver.. İnsan tanı sohbet et.. Adım at.. Geriye bakma. Vs. Vs diye giden bir liste var :))
Ayrılık sonrası bu duyguları yaşamak gerçekten zor, seni çok iyi anlıyorum. Takıntılı kalmak ne yazık ki bazen kendi zihnimizde kurduğumuz bir kısır döngüye dönüşebiliyor ama bu durumdan kurtulmak mümkün! İlişkiyle ilgili net bir kabulleniş ve kendine vakit ayırmak çok önemli. Yeni hobiler edinebilir, kendine odaklanabilir ve zihnini meşgul edecek şeyler arayabilirsin.
Eğer durum seni çok zorluyorsa kesinlikle bir psikolog desteği almak da çok faydalı olur. Psikologlar bu süreçte sana uygun yöntemlerle yardımcı olabilir. Unutma, her şey senin iyiliğin için 💕 Her yeni gün, yeni bir başlangıçtır!