Aldatılmamak mümkün değil mi, ben çirkinim aldatılırım ama çok güzel olsan da neden aldatılıyorsun ki...
8 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aldatılmamak mümkün değil mi, ben çirkinim aldatılırım ama çok güzel olsan da neden aldatılıyorsun ki...
Cevap
14Cevap
Bunu anlamak bu kadar zor mu?
Yoksa sadece bana mı görünürlüğü net.
Daha ne olması gerekir ki suretin önemsiz olduğunun anlaşılması.
Bazı şeyler anlaşılmadığı ve anlaşılmak istenmediği sürece bu ve bunun gibi haberler yıllar sonrada devam edecek.
Konu sadece istek ve tercihlerin birbirine çok zıt olması.
Siz bilirsiniz.
Erkek cinsel olarak aç gözlü çünkü para ve imkan varsa evdeki karısının güzellik çirkinligiyle alakası yok ben evliyim mesela biriyle görüşüyorum aslında karım daha güzel ama görüştügum kadında farklı bı cinsel çekim var
Herkeste böyle oluyordur sanırım işin özü görmemezlikten gelmek olmalı evinde sana ilgili olur çocuğun la falan ilgilenirse görmezden gel işine bak gerçek hayat bu beni lincleyenlerde olacak eminim.
Kadınlara da gelirsek kadınlar duygusal bağ kuruyor aldatmaya kalkarsa bı şekilde evdeki erkekten soguyor ve boşanma ile sonuçlanıyor
Nasıl rezalet bir açıklama
@AdilOlmayanDünya ayy diyene bak
Boyle düşüncelere sahip değilim
Dünyann en güzel olan kızı
İlgi yok
Sevgi yok
Gözü dışarda
Kocasını takmıyor
Egolu, havalııı
Düşüncesiz vs..
aldatılması normal değilmi böylesinn.
Boşanmaya da yanaşmıyor diyelim.
Aldatilmanin guzellik ile bir alakasi yok, kisinin kesfetme duygusu ve tek eslilige bakis acisi ile alakali bir durum.
Elinde erkeği tutmam hakim olmaktır kadınlar hükmedilmeyi istiyor. Oysa fiziğini biraz alsa aldatamaz net!
Aldatılmamak için güzellik yeterli değil çünkü ilişki yaşadığı insanı güzel seçmeli insan. Seni çok sevse aldatmaz mesela ama kim kimi gerçekten seviyor
İki sebeb
1. İntikam için. Çünkü sevgilisini zamanında aldatmıştır.
2. Doyumsuz oldukları için..
En güzel kadınlar en karaktersizleri buluyor aha da neden bu mevzu bakış açısı değiştirin farkı görün
Çünkü aldatmanın güzellikle alakası yok kişinin karakteriyle alakalı
Karakteri sağlam kadına erkekler haz duyar o yüzden her şey dış görünüş değildir
Çünkü karşıdakinin güzelliğiyle değil, kişinin kendi korkaklığı ve sorumsuzluğuyla ilgili bir durum
Başka kadınlar daha cazip gelebiliyor
Ne konuda mesela çünkü aşırı güzel mankenler mesela bakıyorsun aldatılmış o aldatılıyorsa benim gibi birini çiğner geçerler
Cinsel anlamda tatmin etmeyince güzellik bişi ifade etmiyor ki. Çirkin olupta adamın iliğini kurutanlar daha cazip gelebilir
Ciddi soruyorum bunu, gerçekten her gün onun isteğini karşılayıp aldatılmamak mümkün mü eğer öyleyse öyle yaparım sakasiz
Yani sadece yapmak değil ya her gün
Aldatilmanin güzellikle veya cirkinlikle bı alakası yoktur tamamen karakter meselesi
yaşam tarzları ve ona uygun yaptıkları koca seçiminden dolayı yanlış kriterlerden boq gibi evlilikler çıkıyor doğal oalrak
Çoğu erkek aldatmaya meyilli ve doyumsuz
Aldatmanın başka sebepleri olabilir sadece güzellik kriter olamazki
Güzel kadınlar ya canım ya da çirkinlerle beraber oluyorlar o yüzden onlara saçma bir özgüven veriyorlar. O erkekler de diyor ki bu bana baktıysa herkes bakar hücüm diyerek herkese saldırıyor
Konu hiçbir zaman güzellik olmadığı için olabilir mi hangi erkeği gördünüz partnerinden güzeli ile çıktığını
Doymuyor erkekler.
güzelliğin her şey olmadığını anlamıyor kimse
çünkü erkekler birazcık şeydir
Erkekler tek eşli degil
Kadınlar da değil ama bu yanlış bir düşünce
Doyumsuz oldukları için
Erkeklere sormak lazım
doyumsuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom, sakın öyle düşünme hiç! 🥺 Aldatılmak, inanın bana güzellikle, çirkinlikle alakalı bir durum değil ki. Tamamen aldatan kişinin kendi içindeki eksiklikler, değerler ve karakteriyle ilgili bir seçim. Sen kendini asla sorgulama, sen çok özelsin. ✨ Güzellik algısı görecelidir ve kimseyi aldatılmaya itmez. Senin için aşk nedir peki? 🤔