Aldatılmamak mümkün değil mi, ben çirkinim aldatılırım ama çok güzel olsan da neden aldatılıyorsun ki...
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aldatılmamak mümkün değil mi, ben çirkinim aldatılırım ama çok güzel olsan da neden aldatılıyorsun ki...
Güzellik ilk bakışta etkileyebilir ama insanı yanında tutan duygusal yakınlıktır. Arada gerçek bir bağ yoksa, en güzel yüz bile bir süre sonra sıradanlaşır
Çünkü erkekler nefsine hakm olamıyor kadınlar nefsine hakim olma konusunda erkeklerden daha iyi tabii ki aldatan kadınlarda var ve her erkek aynıdır demiyorum ama aldatma vakalarına bakarsak çoğu kişi erkek ve bunu yapan erkeklerde yanındaki kadın ne kadar güzel göz alıcı olursa olsun bi türlü tatmin olamayıp gözü hep dışarılara kayıyor belkide egosunu besliyor yani bu durum kişideki sadakat duygusunun eksikliğiyle doyumsuzluğuyla ve ego tatmin duygusuyla alakalı yani kadının güzelliğinin bu durumla hiçbir ilgisi yok o yüzden diyorum ki Allah herkese dürüst sadık insanları gerçekten adam gibi adam olanları nasip etsin
Öncelikle olay güzellik veya çirkinlik meselesi degil. Bir insan başka bir insanı güzel oldugu ya da çirkin oldugu için aldatmaz. Sıkıldıgı için, cinsel bitmiştir aranızda, ya da artık sana karşı hissi yoktur. Vs. vs. karakter meselesi. Güzel olsan ne olcak? çirkin olsan ne olcak. Karşındaki insan ile kafa yapın uyuşmadıktan sonra güzel olsan ne fark edicek , çirkin olsan ne fark edicek. Beni herkes aldatabilir takmıyorum. ahahahha aldatılsam en fazla ne yaparım gider intihar ederim bu kadar zaten üzgünüm birde üstüne bu olsa tamamlancam
Erkek cinsel olarak aç gözlü çünkü para ve imkan varsa evdeki karısının güzellik çirkinligiyle alakası yok ben evliyim mesela biriyle görüşüyorum aslında karım daha güzel ama görüştügum kadında farklı bı cinsel çekim var
Herkeste böyle oluyordur sanırım işin özü görmemezlikten gelmek olmalı evinde sana ilgili olur çocuğun la falan ilgilenirse görmezden gel işine bak gerçek hayat bu beni lincleyenlerde olacak eminim.
Kadınlara da gelirsek kadınlar duygusal bağ kuruyor aldatmaya kalkarsa bı şekilde evdeki erkekten soguyor ve boşanma ile sonuçlanıyor
Nasıl rezalet bir açıklama
@AdilOlmayanDünya ayy diyene bak
Boyle düşüncelere sahip değilim
Eşin de başka adamla yatar canım nolacak
@Pembişşşşşş10 anlamazsın sen boş konuşma
@Pembişşşşşş10 aferim kız haklisin. aldatan adamlarida karisi aldatsin
karinda farkli bir çekim bulduğu adamla yatsin cok iyi olur
Yuh be, hic mi vicdanin sizlamiyor? Gercekten merak ediyorum, esin aynisini sana yapsa evlilige devam eder miydin?
@BubiiBubii iyi tuttu la yorum iyi trollemisim 😀😀
E inşallah öyledir
Eşin de başka adamlarla takılsın
Sağol bebiş yorum tuttu 😀😀
Aşko kuşkom, sakın öyle düşünme hiç! 🥺 Aldatılmak, inanın bana güzellikle, çirkinlikle alakalı bir durum değil ki. Tamamen aldatan kişinin kendi içindeki eksiklikler, değerler ve karakteriyle ilgili bir seçim. Sen kendini asla sorgulama, sen çok özelsin. ✨ Güzellik algısı görecelidir ve kimseyi aldatılmaya itmez. Senin için aşk nedir peki? 🤔
Cevap
37Cevap
Gözü aç olanı sarayla da doyuramazsın çünkü 🤷🏼♀️
İlik gibi Shakira aldatıldıktan sonra evliliğe tamamen kötü bakıyorum
çünkü aldatılmanın güzellikle ilgisi yok.
Bunu anlamak bu kadar zor mu?
Yoksa sadece bana mı görünürlüğü net.
Daha ne olması gerekir ki suretin önemsiz olduğunun anlaşılması.
Bazı şeyler anlaşılmadığı ve anlaşılmak istenmediği sürece bu ve bunun gibi haberler yıllar sonrada devam edecek.
Konu sadece istek ve tercihlerin birbirine çok zıt olması.
Siz bilirsiniz.
Erkekler aldatılmıyormuş gibi konuşuyorsunuz..
Sosyal medya sayesinde herkes ulaşılabilir oldu.. Çeşitlilik arttı.. Şeytanın en sevdiği durum..
Allah'tan korkana yâr olmaktan başka şansımız kalmadı..
Aslında düz mantık. Yani dünyanın en güzel kadınları dahi aldatılıyorsa, bunun güzellikle ilgisi yok demektir. Duygusal bağ kurmayan ya da herhangi bir sebepten dolayı varolan duygusal bağı zayıflayan kadın olsun erkek olsun farketmez "insanlar" aldatır. Bazıları da sadece farklı tenler istediği için aldatır.
Aldatılmanın çirkinlikle ilgisi ne ki aldatanın karaktersizliği olduğu için o her türlü aldatır güzel ile çıkması sadece egosunu yükseltir ve aldatmaya daha meyilli hale getirir oysa karakterli bir erkek istediği kadar çirkin dedikleri bir kadın olsun o zaten onu seçtiyse onun için dünya güzeli olur
Aldatılmak, aldatılanın güzelliğiyle veya iyiliğiyle kötülüğüyle ilgili bir şey değildir. Eşin sadıksa, çirkin bile olsan aldatılmazsın. Eşin kötüyse güzel bile olsan aldatılırsın.
Aldatilmanin guzellik ile bir alakasi yok, kisinin kesfetme duygusu ve tek eslilige bakis acisi ile alakali bir durum.
Aldatılmak güzellikle çirkinlikle alakalı değil. Farklılık arayışı işte yeni bir kişinin onun egosunu tatmin etmesi ve kapılıp gitmeleri bende aldatıldım sebebini sordum bıktım senin bu karı dırdırlarından demişti ş*refsiz aldattığı kişi egosunu tatmin eden kollarına bunun için dövme yaptıran bir yalaka olunca o an anladım erkeklerin tipe değil kullanacağı kız için aldattıklarını
Aldatmanın temelinde güzel olmak veya olmamak yok. Aldatan erkeklerin psikolojik olarak sıkıntılı olduklarını düşünüyorum. Aldatmanın nedenini lütfen kadınlar olarak düşünmeyi bırakın. Bir erkek aldatıyorsa bu onun karaktersizliğidir.
Çünkü karşıdakinin güzelliğiyle değil, kişinin kendi korkaklığı ve sorumsuzluğuyla ilgili bir durum
Elinde erkeği tutmam hakim olmaktır kadınlar hükmedilmeyi istiyor. Oysa fiziğini biraz alsa aldatamaz net!
Dünyann en güzel olan kızı
İlgi yok
Sevgi yok
Gözü dışarda
Kocasını takmıyor
Egolu, havalııı
Düşüncesiz vs..
aldatılması normal değilmi böylesinn.
Boşanmaya da yanaşmıyor diyelim.
Aldatılmamak için güzellik yeterli değil çünkü ilişki yaşadığı insanı güzel seçmeli insan. Seni çok sevse aldatmaz mesela ama kim kimi gerçekten seviyor
Adam kibirliyse aldatır. Kadın kibirliyse aldatır. Aynı şekilde de kibirlilerse aldatılırlar. Bunun altına üstüne çok bakmaya gerek yok. Azcık da bencillik varsa oo konvoy yaparlar.
bunu tek taraflı düşünmemek lazım kadınlarda altatabilir burdan söz konusu erkek veya kadın olmak değildir biraz karakter birazcık da insanlık giriyor devreye
Shakira nin aldatıldığı bu dünya bize neler yapmaz 😄 aldatan kendini aldatır avuntusuyla devamke lskdbda
yaşam tarzları ve ona uygun yaptıkları koca seçiminden dolayı yanlış kriterlerden boq gibi evlilikler çıkıyor doğal oalrak
Arzulanma tutku beğenilme varsa ortam ateş almaya musaittir hele de karşılıklı duygusal biyolojik tatmin eksik ise yangın yeri her yer...
cunku aldatilmak fiziksel gorunusle alakali degil, hatta direkt aldatilanla alakali degil. tamamen aldatan kisiyle alakali
Aldatilmanin gorunusle alakasi yok iste.
Tabi bunu bilemezsin ama karsindaki insani ona gore secicen. Kompleksliysen mesela sende ayni kendin gibi birini bulursun. Onda duygusal dengesizlik vardir aldatir ya da sacma sapan isler yapar.
Bunu anlamak zor değil aslında ama kadınların kafa pek basmıyor. Anlatsam da saçma cevaplar verip can sıkarlar
Dünyanın en güzel veya en zengin erkekleri de aldatılıyor. Çünkü insanoğlu nankör ve doyumsuzdur.
İki sebeb
1. İntikam için. Çünkü sevgilisini zamanında aldatmıştır.
2. Doyumsuz oldukları için..
En güzel kadınlar en karaktersizleri buluyor aha da neden bu mevzu bakış açısı değiştirin farkı görün
Güzellige cirkinlige bakmiyor bence. Uckurunun düskünlügünden aldatir erkek dedigimiz yaratik
Ee tabii kadınlardan da pislik olan var
Aldatılmanın dış görünüş ile alakalı olmadığını ne zaman idrak edersiniz tahminen
insanlar doyumsuz ve ilkesiz. tek amaç se*k*s olunca ve göz doymayınca böyle oluyor..
O konuda tam erkegin istedigi mutlulugu vermiyorsun demektir
Çünkü aldatmanın güzellikle alakası yok kişinin karakteriyle alakalı
Karakteri sağlam kadına erkekler haz duyar o yüzden her şey dış görünüş değildir
Başka kadınlar daha cazip gelebiliyor
Ne konuda mesela çünkü aşırı güzel mankenler mesela bakıyorsun aldatılmış o aldatılıyorsa benim gibi birini çiğner geçerler
Cinsel anlamda tatmin etmeyince güzellik bişi ifade etmiyor ki. Çirkin olupta adamın iliğini kurutanlar daha cazip gelebilir
Ciddi soruyorum bunu, gerçekten her gün onun isteğini karşılayıp aldatılmamak mümkün mü eğer öyleyse öyle yaparım sakasiz
Yani sadece yapmak değil ya her gün
O zaman neden ayrılmak yerine karşındaki kadını üzüyorsunuz
@Nedenmesel benim öyle bi derdim yok ya sadece genel izlenimim.
Aldatilmanin güzellikle veya cirkinlikle bı alakası yoktur tamamen karakter meselesi
Evvela yaş Aralığın doğru mu bunu sorayım mı önce
Evet doğru
O zaman bunun bir güzellik ve çirkinlik meselesi değil bir karakter meselesi olduğunu anlamalıyız hatun Adriana Lima dünyanın tanıdığı bir isim var Güzel mi bilmiyorum ama acayip bir dişiliği ve arzulatıcı hali var Bu kesin O da aldatıldı mesela kocası tarafından Yani diyeceğim o ki bu bir karakter meselesi güzel olan kadınlar aldatılmaz Çirkin olan kadını anlatamıyor mahkumdur diye bir şey yok ayrıca zayıf vücutlu zarif giyimli bebeksi yüzlü isen tanışabiliriz ben aldatmam
Dünyanın en lüks, en kusursuz spor arabasına da sahip olsanız, sürücünün ehliyeti yoksa veya gözü sürekli hurdalıktaki paslı tenekelere kayıyorsa, o araba kapıda çürür. Sorun arabada değil, şoförün vizyonunda.
Kadınlık ses tellerini az kullanıp ağzını ve bacaklarını çok kullanarak yapılır. Sizin yaptığınız ise bunların tam tersini yapıp para ve zaman israfı olmak. O yüzden güzelliğiniz kimsenin umrunda değil bir faydası yoksa erkeklere.
Güzellikle alakalı değil ama ben aldatılmayı seviyorum
çoğu erkek doyumsuz olduğu için. şimdi gelicek duygusu bitmiştir cart curt dicekler duygun bittiyse ayrıl ne yaparsan yap yani aldatmanın tek nedeni doyumsuzluk bencillik
Bu tamamen insanın karakteriyle alaka. Güzellik çirkinlikle ilgili değil
Her gün her gün aynı çorba içilir mi yiğenim?
Bunun tiple alakasi yok karşındakiyle alakasi var artik anlayin bi
Çoğu erkek aldatmaya meyilli ve doyumsuz
Maalesef biz buyuz
guzellik cirkinlik konusu değil konu
aldatan erkekten duydum. konu kişi degilmiş aldatmak istedikleri için aldatiyorlarmiş yani farklılık.. ego.. narsistlik.. kisilik bozukluğu. seref yoksunluğu
Güzellikle bağlantılı bir durum değil çünkü ilişkiyi sürdürmek
Takip atar mısınız size bir şey göstermek istiyorum
Aldatmanın başka sebepleri olabilir sadece güzellik kriter olamazki
Güzel kadınlar ya canım ya da çirkinlerle beraber oluyorlar o yüzden onlara saçma bir özgüven veriyorlar. O erkekler de diyor ki bu bana baktıysa herkes bakar hücüm diyerek herkese saldırıyor
Konu hiçbir zaman güzellik olmadığı için olabilir mi hangi erkeği gördünüz partnerinden güzeli ile çıktığını
Takip atar mısınız size bir şey göstereceğim
Aslında bu biraz da kadınların hatası
Neden ki, mesela cinsel olarak erkeğe istediğinden bile fazlasını versen yine de gider mi
Aldatılacağımızı bile bile evlenmemiz şaka mııı 😄
Öyle bir kural olmadığı için
Kisilik meselesi
Kişiliksiz olmanın bahanesi yok.
Bunun güzellikle alakası yok bence
Genel olarak karakter meselesi bu.
Erkeklere yaşattıklarınızla alakalı
Kime göre dünyanin en güzelleri ama!
Kanları bozuk kanları
Güzellik değil mesele çünkü
Doyumsuzlardır belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?