Güzel kadınlar neden aldatılır, üstelik daha kötüsü ile..

Güzel kadınlar neden aldatılır, üstelik daha kötüsü ile..
Çünkü her şey dış görünüş değil.. sevildiğini, sayıldığını, arzulandığını vs hissetmek istiyor erkek. “Erkek” gibi hissetmek istiyor, güzel ve bunun farkında olan kadınların çoğu ağır geliyor onlara. Daha kötüsü olarak nitelendirdiğiniz kadın kişisi de ona istediğini veriyor, bunu hissettiriyor. Ama erkek güzel kadından da vazgeçmek istemiyor sonuç itibari ile aldatmaya gidiyor olay.
Aslında aldatılma olayının güzellikle, çirkinlikle veya yakışıklılıkla alakası yok. İnsan zaten evlendikten sonra dünya güzeli veya yakışıklısı da olsan artık bunu görmüyor, daha çok iç güzelliğe bakılıyor. Aldatılma konusuna gelince de bu olay biraz karakter meselesidir...
Siz aldatma eyleminin nedenlerini aldatılan kişide aramaya devam edin. Aldatan kişi net olarak karaktersizdir. Aldatılan kişinin olası kusurları aldatma eylemine mazeret olamaz.
Çünkü güzel kadının seçme şansı var. İyi adamları, arzulanan cekici erkekleri seçiyorlar. O erkekler de kadınlardan çok ilgi görünce zıvanadan çıkıyor.
Cevap
28Cevap
Karaktersiz olan aldatır.. bunun güzellik ile ilgisi yok
Öyle bir istatistik var mı bilmiyorum ama güzel kadının aldatılmasının temelinde erkeğin karaktersiz olması geliyor.
Bunun güzellik ile ya da çirkinlik ile alakası yok Sen de biliyorsun ki bu zihniyeti Kötü insanların yaptığı bir karaktersizlik durumu
Şereften yoksun olmak yeterli bunun için doğru
Diyemeyiz ki her kadın her erkek aynı kişilikten yoksun Beş Parmağın Beşi Bir Değil sonuç ta içinden çürük de çıkabilir kırık da
Kalitesiz, basit erkegın kafası sımdı soyle çalısıyor. Bu şimdi diyor ki : bu kadar guzel kız bana baktıysa herkes bana bakar dıye dusunuyor.
Kızlarda da soyle birsey var kımse kusura bakmasın. Bu guzel kız bununla cıktıysa bu cocuk ta bırseyler var dıyıp cocugun tıpı sıradan bıle olsa ona sans verıyorlar.
Aldatmanın güzeli
Çirkini yok o önüne geçilemeyen bi duygu bence
O duygu ne peki
Onu burdan yazmam olmaz😂
Duygusal değil de fiziki bir duygu mu öyle sorayım
Çünkü güzel kadınlar çirkin erkekleri sever çirkin erkeklerde güzel bi kadınla çıkınca bi tribe girer ben bunu elde ettim istediğim herkesi elde ederim tribine girer
Doğru valla
kızlar genelde 185+ boy manipülatif serseri barbar ortamcı yakışıklı psikopat saygısız sadık olmayan cinselliğe meraklk erkek tercih ediyor :))))
Güzel olmak ile ne alakası var.. her kadın güzel de olsa çirkin de olsa aldatıyor
Bu işin güzeli çirkini yok. erkekler içinnefes alsın yeter
Kim bunu diyor aldanmak cinsiyet değil şahsiyet meselesi
Hep tipe baktiklari icin tip paraya onem veren aldatilir bir kiside bunlar yoksa demek ki insan yerine bile koymayacaksiniz
Guzellik cirkinlik degil mesela eşiyle yapamadiklarini eşinden cekindiklerini başkasinda arayanlar attan inip eşşeğe biniyor.
çünkü kendilerini ödül sanıyorlar ve ona göre davranıyorlar. kendileri lütüf olarak görmeyi bırakmaları lazım
Bu tip insanlara böyle saçmalıklar sıradışı geliyor galiba.
Güzellikle alakalı değil sanki , cinsel doyumsuzluk veya istediği şeyleri yapamama olabilir belki
Güzeli çirkini yok yaa aldatan aldatır zaten ama aldanır
Bence güzellik ile bağlı değil bu
Ne ile ilgili peki
Beyin ve tensel uyumu başka şekilde olmaz
Öyle olduğu nereden çıktı? Öyle bir şey yok bence
En güzel seven erkekler neden aldatılıyorsa ondan
Çünkü hep yalnış kişiyi seçerler
Değişik zevk ve tat icin
Değişen bir şey yok , arsızlıktan başka bir şey değil
çok ilişki yapıyorlar, sayı artıyor
Şahsiyet sorunu olan herkes aldatır
Aldatma olayi aldatilandan bagimsizdir.