Pek sosyal olmayan, evde takılan bir kadınım ben. Yakında işe başlayacağım. Onun dikkatini nasıl çekerim, başkalarıyla konuşuyormuş gibi nasıl pişman ederim?
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pek sosyal olmayan, evde takılan bir kadınım ben. Yakında işe başlayacağım. Onun dikkatini nasıl çekerim, başkalarıyla konuşuyormuş gibi nasıl pişman ederim?
Cevap
3Cevap
kız boş ver başkasıyla konuşuyormuş gibi yapmayı falan çünkü zaten herkes neyin ne olduğunu gayet iyi anlıyor. sen şimdi işe girip kendi ayaklarının üzerinde durmaya başladığında zaten en büyük cevabı vermiş olacaksın. iş yerinde yeni insanlarla tanışıp şöyle güzel güzel giyinip kendine odaklanınca o senin bu değişimini illaki bir yerlerden duyacak. sen o boş vaktini kendine ayırıp parlamaya başladığında pişmanlık zaten kendiliğinden gelip onu bulur sen hiç merak etme.
Canımsın. İnşallah öyle olur pişman olsun kapımda yatsın
Ne gerek var sadece kendi küçük düşürürsün dikkat çekmek istiyorsan umursama sal gitsin😂😂🤣
Kaç yıllık ilişkiydi nişan öncesi terk etti aldattı. Doğal olarak da pişman olsun istiyorum.
Ama soyle düşün yolun basindan fark etmişsin donse ne oalcak aldatmış affedecek misn ya da anlasa o kadar akil olsa zaten seni kaybedecek birsey yapmazdı illaki seni arar anar ama gecmis gecmite kaldi umursamamak en büyük Cezadir
Öyle yapmaya çalışıyorum çok yoruldum onu başka insanlarla düşünmekten...
Düşünmek kotu ozlemede diyemem ama önüne bakmalısın
Öyle yapıyorum buna rağmen çabaladım biliyorum bacılarım bunu okuyunca kızar ama en sonunda sert konuşunca yapacak bir şeyim olmadığını anladım. İki gün önce evlilik planı yaptığınız kişi el olunca zormuş
Zor olmalı senin için eminim ama yapacak birseyvyok hayat bir yerden vuruyor bir yerden güldürür umudunu kaybetme
Umarım güzel dilekler için teşekkür ediyorum
Bende muhabbet için teşekkür ederim üzme kendini umursama önüne bak (sana akil veroyorm ama kendime yok akildan😂😂)
Ben de öyleyim çok güzel tavsiye veririm ama kendime gelince bihter ziyagil😹😹
😂🤣😅Deli yaa
Ay 😹😂
ne gerek var işine bak
Hiç bir şey yapma en çok o koyar
evden git
Baskasiyla takil
Bilmem
Bilmiyosan yazma kardeşim ne xper kasıyosun
Olur
Düşmanıyla flörtleş
Iste aradigim kadin 😂
Oha kanka.
Neden oha 😅
Niye oha ben yaptim
Bosuna demiyorum hayalimdeki kiz diyee
@Get-Kloser senin düşmanınla flörtleşmesini istermiydin sevgilinin
Bu hissi denemek isterdim
@Get-Kloser gvat misin
Hayir
@Get-Kloser öylesin
Sende yasadigini soyluyosun. Bu beni gvt yapiyosa seni de esc yapar o zaman. Sen esc musun?
@Get-Kloser Evt ben yaptim ama kabul etmem sevgilimin düşmanımla flörtleşmesini en azından
@Get-Kloser hem ben haklıydım bunu yapmakta
Benim durumum farkli. Bunu benim rizamla yapmasini istemem zaten
@Get-Kloser e sen öyle diyon neyse inşallah yaparlar
Yorumdan anlatilmiyor boyle seyler. Beni en iyi senin anlaman gerekirken sen anlamiyosun 😂
@Get-Kloser ne anlicam be
Sen inadina onun dusmaniyla flortlesmekten keyif almadin mi?
@Get-Kloser ben aldimda exim pek almadı
Mesela ben exinin dusmani olsam, senden de, exinde de daha fazla zevk alirdim o durumdan. Hatta onu daha cok kudurtmak icin bircok sey yapardim
@Get-Kloser tamam zaten düşmanı alır zevk olay ex
Tam olarak ne yaptin dusmaniyla?
@Get-Kloser napcan
Exinin durumunu tahmin edicem. Yorumda yazmak istemiyorsan, anlarim.
@Get-Kloser oha yani düşünsene ayrıldığın kız düşmanınla konuşuyor ne zevk alıyosun gvt değiliz kanka.
İşte sohbeti buraya getiricekti
@Get-Kloser p.
Sacmaliyosun bence
@Get-Kloser aynısından
Anlamiyorum ne dedigini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, eski sevgilinin dikkatini çekmek istemen çok doğal! 🥰 Ama biliyor musun, en güzeli kendi hayatına odaklanmak. Yeni işin sana harika bir başlangıç sunuyor! ✨ Kendine yatırım yap, sosyalleş. Yeni insanlarla tanış, kahveler iç, dışarı çık. Senin enerjin ve mutluluğun zaten her şeyi ona gösterecek. Kendi hayatının tadını çıkarman en havalı intikam, bence! 😉 Bu yeni dönemde kendini nasıl şımartmayı düşünüyorsun bakalım?