Öncelikle tüm erkeklerden özür dileyerek kendi durumumu anlatmak istiyorum, benim 3 yıldır güzel bir ilişkim vardı, hatta kendisiyle bu yıl Mart ayında sözlendik, yani bayağı ciddi gidiyordu her şey, evet ara sıra ayrılıp barıştığımız zamanlar oluyordu, genel olarak söylemem gerekirse eski sevgilimin ne bir evi ne bir arabası ne de güzel bir kazancı var hatta benim gelirim ondan daha fazla, bu hiçbir zaman benim için bir sorun olmadı, aksine hep beraber her şeyi yapabileceğimize inanıyordum, ondan hiçbir zaman pahalı bir hediye istemedim, gerektiğinde ben ödedim gerektiğini de ben giydirdim ben yedirdim, bazıları seni kullanmamış diyebilir ama kullanmadı, biliyorum, aramızdaki Sevgi gerçekten çok büyüktü, onun tek bir görevi vardi o da benim yanımda olup ilgi verip destek olmak. Kendisi çok ilgiliydi gerçekten zaten sorun bu, ara ara çok ilgisiz davranıyordu, eğer bu 3 yıl içerisinde 10 kez ayrıldıksa hep bu yüzden oldu, hayatim boynuna sevgisiz büyüdüm, benim arkadaşım da ailem de sevgilim de her şeyim o oldu, bunu kendisi iyi biliyor zaten bir şey beni üzdüğü zaman direkt ona söylerim bunu yanlış yaptın diye, sonuç olarak ayrıl Barış ayrıl Barış artık beni çok yordu, ara sıra beni incittiğini bilmesine rağmen bunu neden yaptığını bilmiyorum, normal olarak bu davranışları gelecekle ilgili korkularımi tetikliyor, ben de sonuç olarak tamamen ayrıldım ama galiba o bunun farkında değil hala barışacağımızı düşünüyor, hiçbir şey yazmıyor aramıyor sormuyor hiçbir barışma eyleminde bulunmuyor, sanki ben değil de o ayrılmış gibi, bu ilgisizliği ve davranışı beni ondan daha fazla soğutuyor, onu sevmeme rağmen ayrıldım ve barışmayı düşünmüyorum... Yine de hatasının farkına varmasıni, köpek gibi pişman olmasını, sürünmesini istiyorum, hediyelerle kapımda sabah akşam gelmesini, özür dilemesini istiyorum, bu bazıları için zalimce farkındayım, ama geçenlerde ayrıldığım için ağlayamadım bile çünkü panik atak geçirdim, bedenim bile dayanamiyor artık, acil taktik ne yapmalıyım 🥺
Bence sende tam ne istediğine kararlı değilsin ", Barışmak istemiyorum, hediyelerle kapıma gelsin sürünsün " tarzı kelimeler yazmışsın bu bana göre biraz ilgi ile alakalı , herhangi birisi benimle ilgilensin bana sevgi saygı göstersin koşulsuz olarak dikkat ve ilgi istiyorum demek bana göre ve iç içe erkek arkadaşının senin gönlünü almasını bekliyorsun aslında, bu konu aşk, sevgili ile alakası yok tamamen psikolojik bir durumdur sebebi ise biliyorum biraz uzun olacak ama oku , aslında geçmişteki dediğin gibi sevgisiz ve ilgisiz büyüdüğünde eskiden sürekli içine attıysa o içine attıkların artık gün yüzüne çıkmaya başlıyor ve bunlar onun etkileri sevgilinle barışsan bile ilerde tekrar olacaktır diye tahmin ediyorum çözüm yolu gerçekten sevdiğin biriyle birlikte olmandır ve sevdiğin kişinin sana sevgi saygı göstermesidir ama psikolojik destek almanı öneririm.
Bak bu haliyle barışmak istemiyorum bizim için benim için bir şey yapamsini sevdiğini görmek istiyorum sadece, son zamanlarda o kadar yalnız ve iğrenç hissetirdi ki bana kendimi bunun farkında bilerek yapmıyor ama beni incittiğini söylediğimde niye devam ediyor? Hayatım boyunca bir çiçeği bile bana fazla mi gördü? Hayır bu kadar düşüncesiz olduğunu düşünmek istemiyorum, bununla bana iyilik yaptığını mi düşünüyor? Böyle bırakmaya hazır değilim, sadece aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yoruluyorum artık sağlığım da el vermiyor kaldıramıyorum, sadece hatasının farkına varmasıni istiyorum, bu oylmayacaksa bu haliyle kendi iyiliğim için barışmayı düşünmüyorum...
keşke her kadın senin gibi yaptığımız hataları çat diye söylese.. ima yoluyla anlamamızı beklemese..
o seni bildiği için yine barışırız düşüncesinde şu an ama hayatına devam ettiğini mutlu olduğunu onun gözüne soka soka yaparsan belki umursamaz tavrı değişebilir.
Ah canım ya, okurken içim sıkıştı resmen… Öncelikle güçlü duruşun ve bu durumu net bir şekilde analiz edebilmen müthiş bir özellik, bravo! Ama şunu bil ki, birinin pişman olması için hayatında bir boşluk oluşturmak gerek. O boşluk, sende anlam bulanın yokluğundan kaynaklanır. 🚶♂️❤
Şimdi sen kendine odaklan: hobilerine, işine, arkadaşlarına, kendine! Hayatında o yokmuş gibi parlamalısın. Bir nevi "Sen gitsen de dans bitmedi” mesajını beden diliyle ve ruh haliyle ileteceksin. Bu tavır, onun “yazdıklarımdan çok şey anlatıyor” dedirtecek. 🕊✨ Peki, sence geri döner mi?
Veremiyorum kos koca onca yıl emek, çok fazla fedakarlık yaptım hayatimda ondan başkasını istemiyorum, ancak kendime de böyle zarar veremem, sadece hatasını anlayıp bir kez o kaybetme korkusunu tatmasini istiyorum, belki gelecek sefer daha dikkatli olur, bilmiyorum sadece böyle bitsin istemiyorum
Düşüncen çok yanlış emek verdim vs diyirsun ya de ki güzel yıllar geçirdim bitti gitti önüme bakacağım de emeklerin çöpe gitmesin güzel geçirdin iki üç yılını böyle düşün olmadıysa olmaz skt r et
Bak beni sevdiğinin farkindayim sadece neden böyle yaptığını anlamıyorum herşeyi dememe rağmen, hayır bunca yılın herşeyin çöpe gitmesini istemiyorum onun yerine başkasını istemiyorum, öylece hayatıma bakamam, olmuyo, onun yapamayacağını kendini sefil bir hale salacaginin farkındayım, ben olmadan parasını bile doğru dürüst kulanamayan biri , bunu söylüyor zaten ben sensiz bir hiçim diye, ancak niye böyle davranıyor anlamıyorum, ayrılıkla onu çok kırdığımi, ve aynı şeyleri yaparak beni incittiğini bunun benim için en iyisi olduğunu düşünüyor, ama insan sevdiği için cabalamaz mi? Bu kadar kolaymi yani? Sadece pişman olup hatasini anlamasını istiyorum şu anki pişmanlığı yetmiyor bana bir şey yapsin bir çaba bir emek...
Şimdi okudum yazdıklarını biliyor musun geçen gün aynısını yaşadım aynı olaylar ben bıraktım ve bıraktığım gün hiç aglamadim üzülme hissimi kaybettim sonra hep ağladım gelsin yazsın istedim barıştık bir süre sonra çok şükür umarum seninde aynı şekilde olur ne diyebilirim ki belki de sen bıraktın diye içten içe üzülüyor belli etmiyor güvenini kırmış olabilirsin