Eski sevgilimin nasıl pişman olmasını sağlarım?

Öncelikle tüm erkeklerden özür dileyerek kendi durumumu anlatmak istiyorum, benim 3 yıldır güzel bir ilişkim vardı, hatta kendisiyle bu yıl Mart ayında sözlendik, yani bayağı ciddi gidiyordu her şey, evet ara sıra ayrılıp barıştığımız zamanlar oluyordu, genel olarak söylemem gerekirse eski sevgilimin ne bir evi ne bir arabası ne de güzel bir kazancı var hatta benim gelirim ondan daha fazla, bu hiçbir zaman benim için bir sorun olmadı, aksine hep beraber her şeyi yapabileceğimize inanıyordum, ondan hiçbir zaman pahalı bir hediye istemedim, gerektiğinde ben ödedim gerektiğini de ben giydirdim ben yedirdim, bazıları seni kullanmamış diyebilir ama kullanmadı, biliyorum, aramızdaki Sevgi gerçekten çok büyüktü, onun tek bir görevi vardi o da benim yanımda olup ilgi verip destek olmak. Kendisi çok ilgiliydi gerçekten zaten sorun bu, ara ara çok ilgisiz davranıyordu, eğer bu 3 yıl içerisinde 10 kez ayrıldıksa hep bu yüzden oldu, hayatim boynuna sevgisiz büyüdüm, benim arkadaşım da ailem de sevgilim de her şeyim o oldu, bunu kendisi iyi biliyor zaten bir şey beni üzdüğü zaman direkt ona söylerim bunu yanlış yaptın diye, sonuç olarak ayrıl Barış ayrıl Barış artık beni çok yordu, ara sıra beni incittiğini bilmesine rağmen bunu neden yaptığını bilmiyorum, normal olarak bu davranışları gelecekle ilgili korkularımi tetikliyor, ben de sonuç olarak tamamen ayrıldım ama galiba o bunun farkında değil hala barışacağımızı düşünüyor, hiçbir şey yazmıyor aramıyor sormuyor hiçbir barışma eyleminde bulunmuyor, sanki ben değil de o ayrılmış gibi, bu ilgisizliği ve davranışı beni ondan daha fazla soğutuyor, onu sevmeme rağmen ayrıldım ve barışmayı düşünmüyorum... Yine de hatasının farkına varmasıni, köpek gibi pişman olmasını, sürünmesini istiyorum, hediyelerle kapımda sabah akşam gelmesini, özür dilemesini istiyorum, bu bazıları için zalimce farkındayım, ama geçenlerde ayrıldığım için ağlayamadım bile çünkü panik atak geçirdim, bedenim bile dayanamiyor artık, acil taktik ne yapmalıyım 🥺