Eski sevgilimi nasıl pişman edebilirim?

Çok güzel düşündüğünü söyleyebilirim ama tek yanlış onu pişman etmek için yapacaksan hiç yapma, ama yok ben bundan ders aldım hayatıma devam edeceğim umrumda değil diyorsan sana bir tavsiye hayatına odaklan sınava odaklan, onu gerçekten pişman etmek istiyorsan hiç buluşma ya da konuşma sana ulaşırsa yazma cevap verme çünkü emin ol değişimden sonra bir şekilde sana ulaşmak isteyecek, ama sen çizgini daima bozma dediğim gibi hiçbir şekilde buluşma muhattap olma bu şekilde var ya hayatının en büyük pişmanlığını yaşayacak her zaman.
Değişimimi nasıl görecek ki ortak arkadaşımız yok. Hesabım da yok zaten numaramı her şeyimi silmiş cocuktaki rahatlığa bak. Bide deli gibi kıskanan biriydi bu cocuk nasıl böylr oldu anlamıyorum
Hiçbir şey yapma. Dediklerini yap ama ona göstermek için değil kendin için yap. Bunu yapmak sadece yaralarını deşer. Pişman olursun. Ben yaptığımda sadece küfür falan yedim yani. Mutlu olmaya bak unut gitsin. Ayrıca her gelenin bir gitme vardır. Bak ben de çalışıyorum YKS'ye. 4 ay oldu ayrılalı. Unutamıyorum daha dün gece ağladım. Numarası hala aklımda. Yazmıyorum ama bunu yapmak sadece beni üzer. Numaramı silmemişti silmesi için bir arkadaşıma sevgili rolü yapmasını ona yazmasını istedim. Arkadaşıma sövdü saydı ona engel attı sonra bana yazdı bana sövdü saydı. Elbet pişman olacaklar sen keyfine bak. Karma affetmez sen merak etme. Sana geri dönmese de büyük pişmanlık yaşayacak. (Çok yazdım kusura bakma)
Kusura bakma da erkek arkadaşın gerçekten yola bir sevgi yoluna çıkılacak vasıfta biri değilmiş. Ayrılık için üzülme.
Bakım, spor, yeni bir giyim zaten 10 numara hareket en başta kendin için.
Sonrasında sende sosyal medya da aktif hareket et hatta ekle istersen onu ve gezdiğin tozduğun her şeyi at. Şöyle erkekleri anlamıyorum böyle seven kızlardan daha ne istersiniz
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Tam yaşına yakışır bir plan yapmışsın tebrik ediyorum 👎🏼
Çocuk askerdeyken seninle zaman geçirmiş hepsi bu. Çoğu erkek yapıyor bunu askerlik döneminde zaten. Şimdi sen çocuk için değişip aylar sonra buluşma teklifinde bulunduğunda hakkında düşüneceği tek şey senin onu saplantı haline getirdiğin ve kör kütük âşık olduğun olacak. Dahası belki de “kusura bakma şu an hayatımda biri var buluşmamız hoş olmaz” cevabı alacaksın.
Bırakın eski sevgiliyi ne hali varsa görsün
Bu iyiliği kendine onu pişman etmek için yapacaksan üzüldüm. Yanı bu kadar kısa ve basit mi bu hayat? Boşver o görür zaten sosyal medya diye bir şey var anladığım kadarıyla instagram da aktif kullanıyor yani devam etme buna lütfen kendi değerini düşürüyorsun. Önüne bak. Askerdeymiş beklemişsin okey bu senin karakterini ortaya koymuş gelince sana yüz çevirmiş oda kendi karakterini ortaya koymuş. Gücüne gitmesi o kadar normal ki bunu abes karşılamıyorum ve anlıyorum sen cefasını çekersin başkası sefasını sürer bu hep böyledir. Sen sefasını sürebileceğin çok erkek goruceksin. Kendine şans ver değer ver yeter.
Askerde özgür degilsindir askerden geldimi pskolojik kendini özgür hisseder sanki butün kızlar hayattd güzel herşey onu bekliyor gibi saldırır ama daha sonra anlarki hayat aynı bıraktı hayat kaldı yerden başlar yanıldını anlayınca bence sabırlı ol yakında döner kendi kimline
Kardeşim sen şu yaşına kadar kişiliginle zekanla düşüncenle konuşmanla oturmanla kalkmanla aklınla fikrinle tek bir şeyi başaramadın mı tek bir insanı etkileyenmedin mi tek bir insan seni 'sen' oldugun için sevmedi mi? Bu tip kızlara gerçekten çok acıyorum arkadaşlar siz bu dünyaya seks objesi gibi görünmek için ya da illaki bir erkegin gözlerini süslemek için insanlara kendinizi güzel göstermek ya da birilerini kıskandırmak çatlatmak için gelmediniz sizin bir beyniniz bir kişiliginiz olmalı ya içim daralıyor sizleri görünce. kendin ol canım. Kendine kişiliğine aklına fikrine başarına hayatına önem ver. Makyaj yapıp tırnak vs alacakmış hayat amacına bak :( ne kadar üzücü bir durum ya
Bence askerde diğer erkekler değiştirmiştir onu bide uzun sure bir kızla konusup gorusmedikleri zaman bir kiza bagli kalmak istemiyolar bence ondandir o yüzden birçok kızla konuşmak falan istiyordur. Bence saçların için en uygun boy ve rengi bul saçlarını yaptir. Biraz kilo ver özellikle belin incelsin. Bulusmaya giderken vicut hatlarını beli eden biraz da açık birşeyler giyin. Bakım falan yaptir pişman olsun. Bide makyaj yap guzelles. Kiskansin eğer barışmak isterse bir süre surundur sonra barış.
Tatlım bu düşüncen çoğu kızın aklından geçer... Ama bence buluşma teklif etmemelisin. Pişman olması için bedenini değil aklını kullan bence. Mutlu olduğunu anlasın yani. Ona ihityacın olmadığını. Ama eğer buluşmak istersen pişman etmeye çalıştığın bariz belli olur ve arkadaşlarıyla birlikte seninle dalga bile geçebilirler.
Onu pişman edeceksen. Sıfırdan başla hayatına!
Sosyal hesapları gözden geçir.
Onunla birlikte iken tüm fotoğrafları sil.
O kızlar ile olurken sen de erkekler ile resim koy.
ve hiç bir yerde ULAŞILAMAZ Ol.
Ne büyük bir fikir olmuş. O kızlarla resim koyuyorsa sende erkeklerle resim koy o uçurumdan atlarsa sende uçaktan paraşüteüz atla böylece kişiliksiz bir insana dönüşürsün süper olur.
Hayat amacın birini kıskandırmak olamaz. Bir erkegi kıskandırmak için başka bir erkekle birlikte olmak ya da fotoğraf atmak kadar kişiliksiz olmamalı bir insan. Sen sensin kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin hiçbir erkekle olmak zorunda da değilsin
Klasik erkek kendin için güzelleş kendin için ne yapıyorsan yap resmen kullanılmışsın izin verme
Katıldığım tek şey sınava hazırlanması çok zor. Hala çalışamıyorum. Onun yüzünden ünim gitti
Evet busene girecek bizimde böyle bişeyimiz oldu kendi gitti beni bırakıp. Şimdi her şeyini yapıyo konuşmasamda biliyorum. Gittiğinde de rahattı. Acı çeken ders çalışamayan sıkıntıya düşen benim. Kafa unutsa kalp unutmuyo. Ah bir unutsa neler neler yapıcam ama biticek inşallah
Son ayımız kaldı paso deneme konu çalışmamız lazım ben de çok sarsıldım ama geleceğim daha önemli
Pişman etmeye gerek var mı veya onun seviyesine düşüp intikam almaya hala onu önemsediğini gösterir eğer bunu yaparsan gerek var mı?
Onu bensiz bırakarak zaten pişman ettim. Daha fazlasına gerek yok.
Sınavda burada anlattıklarını anlatıp havanı alırsın. Sınavı olan birinin bu tür işlerde ne ayak?
İnsanım ben sınava hazırlanınca duygularımızı aldırmıyoruz. Bu arada seviyem iyidir diş hekimliği istiyorum. Ön yargılı olmayalım lütfen
Sınavı olan insanın duygularını derslerine yoğunlaştırır. İstemek başka kazanmak başka. Umarım başarılı olur. Baba parasıyla değil okulunu bitir, mesleğini eline al sonra aşk meşk işlerine bakarsın.
Kazanınca atarım buraya sen de laf sokmaya gelmişsin kendin ne iş yapıyonda bu ego ya
Askerden gelen her erkek doyasıya seks yapmak ister, demekki sende de karşılığı yok , o yüzden başka arayışlara girdi. Çok normal bu
Pişman etmek için değil sen değiş o zaten pişman olacaktır
tepkisi şey olur kızdan ayrıldık arap atı gibi açılmış der
Sal gitsin dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır 😂
Onu rahat bırak
Kendini de
Hayata bakmaya devam
Çok güzel düşünmüşsün ama bunu o pişman olsun diye değil sen istediğin için yap. Bir başkasını pişman edeceksin diye kendine pişman olacağın şeyler yapma.
bir kaybol ya eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek
adam darlanmış askerde bırak biraz nefes alsın kötü birşey arama altında ya
Merhabalar,
Askerde olduğu dönemde yoğun stres ve yalnızlık içinde duygusal boşluğunu sizinle doldurmuş olan bu sırtlan, o sırada etrafında sadece erkekler olduğu için ruhunda sakladığı azılı sırtlanı sizden saklamış.
Açlığını başka kızlarla gidermek için ellerinden gelen her şeyi yapan sırtlanlar, Afrika’nın düzlüklerinde güzel geyiklere rastladıkları zaman uzun süredir var olan açlıklarını doyurmak için deliler gibi saldırırlar.
Askerlik sırasında etrafında hiç kız olmadığı için sadece sizinle ilgilenmiş olabilir. Ama yeniden sahalara döndüğü anda size gerçek yüzünü göstermiş, bakımlı olsanız da fark etmezdi. Çünkü sırtlan her zaman açtır ve herkese yürür.
Hiç vakit kaybetme ve yoluna devam et.
Sevgiler,
AY
ne kadar ayıp askerde olan bir insana sırtlan demeniz size hiç yakışmadı adilbeyciğimmmm
❤️❤️❤️