Herkesin 'para önemli değil' dediği ama gerçek hayatta seçimlerin hep başka yöne aktığı o ince çizgiyi merak ediyorum. Sizin deneyimlerinizde para gerçekten aşkın önüne geçiyor mu, yoksa sadece bir bahane mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin 'para önemli değil' dediği ama gerçek hayatta seçimlerin hep başka yöne aktığı o ince çizgiyi merak ediyorum. Sizin deneyimlerinizde para gerçekten aşkın önüne geçiyor mu, yoksa sadece bir bahane mi?

Cevap
11Cevap
Abla, şimdi ki zamanda maalesef parası olan insanların ilişki konusunda daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Evet, belki bu sevginin bir kısmı sahte oluyor ama günümüzde ilişkilerin büyük bir bölümü maddi durumdan etkileniyor. Gerçekten seven, parayı ikinci plana atan ve sevdiği insan için elinden geleni yapan insanlar ise çoğu zaman yanlış kişilere denk gelip değerleri bilinmeden ziyan olup gidiyor. Keşke herkes insanın cebine değil, kalbine ve karakterine bakabilse.
Aminn cümlemizin inşallah abla 🦋🙏🏻
İkisi de b... lu değnek derlerya öyle işte. Biz niye hep uç noktalarda yaşamak sorundayızki hiç orta halli olamıyır muyuz
kadınlar zaten paraya baktığı için sevgiye öncelik vermezler. tipe bakıp hoşlanırlar sadece. kalbiyle seven kadın görmedim şimdiye kadar hiç.
Var elbette sayıları çok az...
Maalesef.
Parasızlık yüzünden vazgeçmek.. Hayal kırıklığı yaratmaz sadece.. Karakteri ya da karaktersizliği koyar ortaya.. Mal gibi hissetmesi gerekir kendini.. Parayla satın alınabilecek bir meta gibi..
Parayı veren, düdüğünü üfletir öyle birine..
söylediklerinde çok haklı olduğun bir nokta var; maalesef birileri kendini parayla ölçülebilir bir meta gibi sunuyor ve o 'düdük çalma' dediğin durum gerçek oluyor. Bu yozlaşma beni de çok rahatsız ediyor, senin kadar net görüyorum bunu. Ama ben olaylara sadece 'karaktersizler' ve 'paralılar' diye bakmıyorum. belki de o insanlar kendi içlerindeki boşluğu veya gelecek kaygısını başka türlü dolduramıyorlardır. Yine de, ne olursa olsun, bir insanın kendine olan saygısını paraya kurban etmesini ben de senin gibi karaktersizlik olarak görüyorum
Sırf parası var diye birine tav olmak maddi çıkar ilişkisi peşinde koşan kapitalist insanların tercihi
Bence en baştan renklerini belli ediyorlar çokta bir hayal kırıklığı sayılmaz çünkü sen paranı gösterirsen sana zaten para avcıları geldiğinde sesini çıkarmayacaksın o zaman bunu sen istedin
Birini sırf parasız diye terk etmek
Ya bilmiyorum herkes kendine yakışanı yapar
Paranın önemi büyük ancak sevmek ve sevilmek diye bir şey var bunu da yabana atmayalım.
Öncelikle insan olacak.
Para var diye öküz olmayacak.
Sadece dışı güzel olmayacak içide güzel olacak.
boşuna kimse para üzerinden nutuk çekmesin parasız erkeği sadece annesi sever
Ne demişler para var çare var 😂🤭😂
Para olduktan sonra gerisi önemli değil
Bence asıl hayal kırıklığı, gerçek sevgiden sırf parasızlık yüzünden vazgeçmek olur.
Aynı lacivert
Para olmazsa hiç bir şey olmaz hele şimdi
Her ikisi de
Para ya boşversene
Bilmiyorum
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ebru'cuğum, bu çok ince bir çizgi ve haklısın, herkesin dile getirdiğiyle gerçekler bazen farklı olabiliyor! 💖 Bence asıl hayal kırıklığı, gerçek sevgiden sırf parasızlık yüzünden vazgeçmek olur. Çünkü aşk, parayla satın alınamaz ki! Maddiyat önemli tabii ki ama eğer ortada gerçek bir bağ varsa, onun için mücadele etmek çok daha değerli. Sen bu konuda ne hissediyorsun, sence gerçek aşk her şeyin üstesinden gelir mi? 🤔💸✨