İlişkisinde parayı ön planda tutan cimri bir erkeğin, sevgilisine karşı bir duygusu yoktur diyebilir miyiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Cimri olmakla, sevgi duymanın aşık olmanın bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum cimriliğe bakarak böyle düşünmemiz yanlış bir tutum olur. Cimri olmak karakter meselesiyle alakalı bir durum ve insan cimriyse bundan zor vazgeçer. Elinde değil çünkü bu durum. Cimri birinin sevmiyor olmasını düşünmek yanlıştır bana göre.
42 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumun için fakat cimri olmayı karakter olarak değil de hastalık olarak nitelendirmek daha yerinde bir ifade olur 😊👍
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence Hayır, ilişkisinde parayı ön planda tutan cimri bir erkeğin sevgilisine karşı bir duygusu olmadığını söylemek doğru olmaz. Cimrilik, bir insanın paraya karşı tutumudur ve bu tutumun ilişkiye yansıması farklı şekillerde olabilir. Örneğin, bir cimri erkek, sevgilisine pahalı hediyeler alamayabilir, onu dışarıda yemek yemeye götürmeyebilir veya ona maddi destek sağlayamayabilir. Bu durum, sevgilinin duygularını incitebilir ve ilişkinin olumsuz etkilenmesine neden olabilir. bu durum, erkeğin sevgilisine karşı bir duygusu olmadığını göstermez. Cimri bir erkek, sevgilisine karşı sevgi ve bağlılık hissedebilir. Ancak, bu duygularını, paraya olan tutumu nedeniyle ifade etmekte zorlanabilir. Cimri bir erkeğin sevgilisine karşı bir duygusu olup olmadığını anlamak için, erkeğin davranışlarına ve sözlerine dikkat etmek gerekir.
20 Yorumla
Ben onun kendi karakteri derim. Cimri olması sevgisini sorgulamamız için yeterli bir dayanak değildir. Cimrilik veya paranın ön planda tutulması, bir ilişkinin duygusal derinliği hakkında kesin bir yargıya varmak için yetersiz bir gösterge olabilir. Bir kişinin cimri veya parayı ön planda tutan bir tutumu olabilir, ancak bu, onun duygusal bağlarını veya sevgisini tamamen yansıtmaz.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılParayı seven bir insan hiçbir kimseyi sevemez gadası
32 Yorumla- +1 yıl
Kalander naif adamsın gadasi 😊🌹
- +1 yıl
teşekkür ederim 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDuygu parayla ölçülebilen bir şey olmadığı için böyle bir şey demek doğru olmaz. Cimrilik kime göre neye göre bazısının ayaklarının altına dünyaları ser ama istediği bir şeyi alma cimri olursun. Ama şu var cimrilik ile tutumlu olmak arasında ince bir çizgi vardır bazıları bu çizgiyi aşıyor. Bu durum rahatsız ediyorsa zaten eski sevgili olur.
19 Yorumla- +1 yıl
Cebinde akrep gezen insanlar benim söylediğim tipler..😊 doğru tabiki yazdığın şeyler..
- +1 yıl
Belki parası yoktur 🤔
- +1 yıl
Cimri erkek temalı bir soru benimkisi.. cimri yani parası olduğu halde harcamayan insan.. senin söylediğin şey ayrı bir şey 😊
- +1 yıl
Neye göre kime göre demiştim bu yüzden dedim. Ortak hesap ödeyelim diyen erkeğe cimri diyorlar mesela. Bu kişi cimri mi eşitlikçi mi
- +1 yıl
Eşitliği işimize gelmeyen yerde reddediyoruz biz 😊
- +1 yıl
Evet hukuken kadın erkek esittir ama sosyal olarak baktığın zaman eşit değildir. Erkek kadını anlasın, erkek ilk hamleyi yapsın bütün her şey erkeğe kitlenmiş durumda 🤔
- +1 yıl
Siz güçlüsünuz.. idare edin bizleri..😊 azıcık suyumuza gidin olmaz mı ki..
- +1 yıl
Ömrümüz idare etmekle geçti 😱 kadınlar da taşın altına elini koysa güzel olmaz mıydı biz olmak 🤔
- +1 yıl
Güzel olurdu tabi😊
+1 yılİlişkisinde savurgan birisinin yarın cebinde beş kuruşu kalmadığında senin ona karşı bir duygun kalacak mı abla.
Erkek yalnız da olsa, ilişki içinde de olsa iktisatlı olmak zorunda. Yoksa sevgili de elden gider, evliliği de biter.
Makbul insan, çok çalışıp az harcayandır. İnsan iktisat ettikçe sosyo ekonomik olanakları artacağı için sevgilisine de eşine de daha konforlu daha mutlu bir hayat sunar.
19 Yorumla- +1 yıl
Soruyu o kadar dağıttın ki. tasarruflu olmak.. israf etmemek ayrı bir kavram.. cimri insan parası olduğu halde ufak tefek şeyler için bile harcama yapmayan kişiye denir.. savurganliktan bahsetmedim..
- +1 yıl
Tasarrufçu/yatırımcı vizyonu olan erkeğin en tipik özelliği, sevdiği kadınlar tarafından cimri olarak algılanmalarıdır abla. Halbuki o erkek, hem kendinin hem de senin mutlu geleceğine yatırım yapıyor abla. Amma dünyada rahat ve mutluluğa ulaşmanın da bir bedeli olacak illa.
Tabi sen daha iyisini bilin abla büyüğümsün. Ben cahilin işçiyin ilkokul mezunuyun. Puan alayın diye yaziyon işte bir şeyler.
- +1 yıl
İlkokul mezunu olman cahil oldugunu göstermez.. işçi olman da düşüncelerini paylaşmana engel olamaz.. kaldı ki hiçbir terbiyesizlik yapmadan doğru ya da yanlış düşüncelerini ifade etmen.. de hoş bir şey..
- +1 yıl
Doğru haklısın abla. Ben cahilin amma. Bana bazen bir şeyler oluyor çok değişik konuşuyom. İnsanlar bana sen falan zaman şöyle dediydin diyor ben hatırlamıyom diyor. Beni hocaya götürdüler ne dedi bilin mi şeytan insanı bilmediği dillerde de konuşturur dedi. Sence ne dimek istedi abla ben bı siy anlamadım heç bu laftan.
- +1 yıl
Estağfurullah abla. Ben de terbiyesizlik olmaz hec. Öyle pis adamlar var burada. Allah'ım hidayet versin kalplerini açsın. Ben günde 5 vakıt namaz, haftada iki gün nafile oruç, her gece Teheccüd, günde 1 cüz de Kuran okurun. Musgayla gezersin. Öbür türlü tebelleş oluyorlar bana. Hocaya getmek zorunda kaliyom.
- +1 yıl
Neyi farkettim biliyo musun.. İlk yazdığın yorumda aslında ilkokul mezunu olmadığın anlaşılıyor. cunku etrafımda çok fazla ilkokul mezunu insan var... eğer tabi noktalama işaretlerini düzelten ya da anlatim bozukluğu olmadan yazabilen bir ultra klavyen yoksa.. sadece neden böylesi bir şeye gerek duyar insan.. ilginçsin..
- +1 yıl
Abla ilkokul mezunuyun doğru bazen ben de bilmiyom nasıl yazdığımı baska zaman olmaz aynısı yazaman onun gibi bir şey.
Hocaya gettim bana öyle dedi sen de tebelleş var seni konuşturuyorlar diyor ben de tebelleşten kurtulmak için Ben günde 5 vakıt namaz, haftada iki gün nafile oruç, her gece teheccüd kıların günde 1 cüz de Kuran okurun musgayla gezerin her zaman. - +1 yıl
Kur'an okuyan insanın cinle periyle işi olmaz.. sadece Allaha sığın onunla konuş.. ona git olur mu. başka kimseye değil.
- +1 yıl
Haklısın abla. Her günüm ibadet dua zikir buna mecburun yoksa tebelleş oluyorlar ne konuştuğumu bilip hatırlayamıyom. İnsanlar hatırlayınca da şaşıyom nasıl didim bunu diye
+1 yılBu soruyu biraz duygulanarak ve gözlerim dolarak cevaplıyorum. Ne yazık ki herkes eşit koşullara sahip olamıyor. Çok zor günler geçirdik Allah a şükür şu an durumum iyi ama zamanında aza kanaat etmek ve birlikte olduğum insanı da aza kanaat ettirtmek zorunda kaldım. Ama bahsettiğin profili anladım tabi ki o ayrı bir mevzu.
11 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum.. tabiki bir yola baş konulmuşsa.. özveri göstermek gerekir.. hayatın ne getireceği neler götüreceği hiç belli olmuyor..
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Önceden çok yokluk görmüşse sonrasında böyle de olabilir. Biraz tutumluluk aslında iyi. Bende daha az harcamak isterdim.
22 Yorumla- +1 yıl
Uç nokta benim demek istediğim şey.. yoksa tabiki tutumlu olmak gerekir
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılParaya olan düşkünlüğüyle sevgisini sorgulamak pek doğru bir davranış olmaz.
Cimriliğinin sebebini bilmek lazım öncelikle.
Cimrilik birçok insanın geçmişinde yaşadığı maddi sıkıntıları yansıttığı gibi gelecekte maddi sıkıntı yaşamaya korktuğunu da gösterir. Belki de gelecekte eşinin çocuklarının maddi zorluklar yaşamaması için şu an cimri davranmak zorunda hissediyordur. Sebebini hiç bilemeyiz.30 Yorumla sevgilin aşırı pahalı şeyler alıyor ise , hani alışveriş bağımlısı para harcama delisi ise orada bı durmak gerekir bu konuda seni kısmaya yöneltiyor ise tebrik ederim ama sana orta veya küçük şeyleri bile fazla görüyorsa bu hıyar dır. Cimridir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yoktur. Öyle bir erkek paradan başka hiçbirşeyi sevmez ve asla gözü görmez diye düşünüyorum ben. Parayı ön planda tutan biri ise benimle olmasın gitsin o çok sevdiği parasıyla birlikte olsun. Benimle olmasına falan ne gerek var. Parayı seven bir insan bence karşı cinsten kimseyi ne sever ne de ondan hoşlanır.
20 Yorumla
+1 yılDiyebiliriz parası malı için kalp kıran birini hayatıma almıştım ve bana pahalı ses bombasını kaybettiği için tokat atmıştı
Bir ses bombası için iki senelik sevgiline de tokat atmassin neyseki artık hayatımda değil.
Para mal insanın gözünü kör ve aç yapıyor10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Diyemeyiz..! Adam parayı tutup, sevdiceğine döğğn yapacığadur belküm.😊
18 Yorumla- +1 yıl
😊 şu donundan birşeyler çıkarıp vermesi yok mu..😅 tasarruflu adam başımız üstünde.. cimri olması çok ayrı bir olay..
- +1 yıl
Donuna kadar alırım mı demek istiyor 😊
- +1 yıl
😊 yine bastım üstüne izledim bunları 😅 son sorunda oynamadilar
- +1 yıl
Doya doya bak😊
tr.pinterest.com/pin/liked--388717011601248799/ - +1 yıl
😊👍
Mesela bak canım ben amerikalıyım tamam mı Türkiye'de yaklaşık 15 tane dairem var 26 yaşındayım kızlara para yedirmek yerine evlendiğim kadına para yedirmek tercih ederim çünkü neden kızlar hepsi seni para için seviyor ben kendime örnek vereyim sana tüm sevgilerim bu zamana kadar benim paramı yedi sonrasında para vermeyi kesince başka erkeğin kardeşim sıplıyorlarr
13 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin olan bir kızla evlenmeyi deneseydin bu kadar badire atlatmazdin bu bir.. ayrıca akıllı adamlar şu kadar dairem var bu kadar arabam var diye ortalarda dolanmiyor.. buda ikincisi.. ha birde ben senin canın değilim buda üç..
- +1 yıl
15 tane dairem var diye yazdigin için.. kızlardan mesajlar alabilirsin.. onlarla idare edebilirsin..
- +1 yıl
Emir kipiyle konuşmak zenginlerin yeni trendi mi yoksa..
Gizli Üye(30-35)+1 yılCimri biriyle ömür geçmez.. maddi durumu olmaz azıcık tutumlu olmak zorunda olur o ayrı bir şey tabi.. evlenince cimri birisi eve aldığın tuzun şekerin fiyatına kadar karışacak.. marka giyinme diyecek. Dışarda yemek yeme fikri aklından hiç geçmeyecek.. hiç bulaşmayın hayatınız zindan olur..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılHayatı yaşamayı bilmeyen erkekler cimri erkeklerdir. Kadın/erkek farketmez şunu diyorum "Mezara götürecek herhalde."
21 Yorumla- +1 yıl
😊 doğru..
Cimri birisi ile sevgili olmak kadar kötü bir şey yoktur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılDiyemeyiz para konusu farklı bi konu farklı bir kültür
12 Yorumla- +1 yıl
Ama hayatına dahil ettiği kıza karşıysa bu tutumu..
- +1 yıl
O cimrilik olmaz o zaman konu baskadir
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Cok kişisel algilamamak gerek, pinti insanlar her yerde her alanda ve bazen kendine karsi bile pinti oluyor.. duygularla degil karakterle alakali
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Diyebilirsin cimri ömrünü yer hemen ayrıl ondan hemenn kaza ile evlenirsin filan hayatı zindan eder demedi deme
Fakirdir yoktur o başka...
Ama cimrinin malı hastalık yapar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir kere cimri insanın kendisine saygısı yoktur. Parayı kendinden bile önde tutar. Kendine saygısı olmayanın başkasına da ne sevgisi olur ne saygısı. Böyle birinin tek sevgisi parayadır.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir erkek de ne bileyim samimi olmaz ya. Benim de davranışından dolayı hesap kitlediğim kız oldu ama asla cimri değilimdir. Cimri erkek sıkıntı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cimri cimridir, sevgilisinin karşısında da , başka ortamlarda da. Bu ni ölçü olamaz ama rahatsız edici bir surum insan üstüne alınabilir
20 Yorumla
+1 yılCimri biriyle sevgili olmak berbattır eminim ama bu adam sevmiyor demek değildir.
cimri olmak bi karakter konusu duygularla alakası yok20 Yorumlavar ama cimri ise sıkıntı... yoksa veremiyor ise sorun etmem.. ama varlık içinde yokluk çektiren birinin seviyor olduğunu düşünmem
20 Yorumla
+1 yılCimriligin bir alakasini kurqmadim sevgiyle 🙂. cimrilik tabiki de kötü bir şeydir ama o kişi sevmiyor veya sevemez demek yanlış olur.
...🌸10 Yorumla
+1 yılKadın ve erkek arasında para olmaz, konuşulmaz, icap etmez.
Pintilik adamın kendi sorunu, duygu işi de gözlemlenebilir.
10 YorumlaBana göre cimrilik başka bir şey duygu başka bir şey diye düşünüyorum. Baktinki paraya çok önem veriyor yol vereceksin.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGelsin şimdi cimri erkekleri kötüleyen mesajlar 😂
13 Yorumla- +1 yıl
😊 peki sence.. parayı hayatındaki kadından daha çok sevebilir mi bir erkek?
Cevap sahibi+1 yılBence para sadece araç esas amaç kadın :) uzun cevapları okurken gülüyor musun :)
- +1 yıl
Çok güzel ifade ettin.. evet az önce güldüm 😊
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Parayı ön planda tutan birinin ilişki yapmaya hakkı yok bence. Yani ilişki yapacaksan paran da gidecek, bunu da sorun etmeyeceksin zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duygusu vardır ama para deyince o duygunun önüne geçer
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen seviyor ölüyor arzuluyor ama para masraf olduğu anda sıfır. O nedenle o arzu sevginin de değeri yok.
+1 yılvarsada onu sadece üzer cimri erkekle ömür geçmez zaten
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılkarakteri sıkıntılıdır yani direkt duygusu yoktur diyemeyiz
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. bazılarının bir huyu tüm hepsini bastırıyor yok diyemeyiz ama saygısız siyebiliriz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılO erkeğinde duygusu yoktur ondan para maddiyat bekleyen kızında duygusu yoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru..
+1 yıldiyemeyiz cimrilik insqnin elinde olmwyan bir seydir cunku varyemez tabiri budur zaten
10 YorumlaSevgilisine duygusu olabilir fakat paraya olan duygusu (sevgisi) daha fazla diyebiliriz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence söylenebilir bu. İnsan sevdiğine böyle yapmamalı
10 Yorumla Bu zamanda cimri olacan zaten kızlarda bunu bilerek davranmalı
10 YorumlaDuyguyla paranın bir alakası yok o karakteri öyle cimrilik seni sevmedi anlamına gelmez
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu anlamadım. Parayı ön planda tutuyorsa nasıl cimri oluyor
10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde cimri, pinti, kuşkucu Böyle bir erkeğin kadınına tabi ki duygusu olmayacaktır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu teoriyi ilk defa duydum. Ama ilginc bir sekilde cok kisa ve öz hemde cok dogru..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılParayı sevgilisinden önde tutuyorsa evet öyle at copee
10 Yorumla
+1 yılBen paraya önem vermediğim için benimle alakası yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu düşünen bir kadın ancak bir erkeği parası için gören duygusuz bir kadındır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCimri bir insanla ilişki yaşamak berbat yaa 😅 öyle bir zaman geliyor ki sussun diye her şeyi sen ödemeye başlıyorsun ahahahayt
20 YorumlaBöyle soru soran bir kadının ise savurgan bir kadın olabileceği ihtimali de akılda tutulmalıdır.
04 Yorumla- +1 yıl
Soruyu sorana sataşan bir erkek hakkında neyi akılda tutmalıyız peki!!!
- +1 yıl
🙄 saçmalama
Gizli Üye(30-35)+1 yılCömert insanın kalbi de cömert olurmuş. Cimrilik için de aynısı geçerli bence. Kadın erkek ikisi için de geçerli
10 YorumlaTabi erkek sevdigi kadina para hortumlarini sonuna kadar acmali
12 Yorumla- +1 yıl
sorduğum çok farklı bir olay. cimrilik uç bir nokta..
duygusu vardır ama parası yoktur :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKafasında sürekli para hesabı döndüğünden başka şeylere odaklanamaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviyodur ok de bunu parayla iliskilendirmiyordur
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada tenin ve memen yasina gore uzay 😉 soylemeden edemedim
+1 yılBence hayır bazı insanlar parayı seviyor bunu sevgiliyle hiç alakası yok sevgi ile alakası var sevgisi paraya ise bunu kıyaslayamazsın ve huy çıkar Can çıkmaz
10 YorumlaValla ole erkekler obur kiza bebek. gbu davranip para harcar bir erkek size para harcamiosa sevmiodur bence
10 Yorumla
+1 yılE kadının parası yok mu
12 Yorumla- +1 yıl
Bu değil ki sorduğum şey.. atıyorum bir çay bile ismarlamayan bir adam düşün..
- +1 yıl
Kadın ne ismarliyor mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusu yoktur diyemeyiz ama sorun yaşatır kesin..
12 Yorumla- +1 yıl
Bana göre de duygusu yoktur..
- +1 yıl
Duygusu olabilir bence ama. Yanlış anladınız. Sorunlu tiptir ve mutlaka sorun yaratır. Cebi büyük bir kefen alıp terk etmek gerekir. 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılNefret ederim cimri insandan. Ben eli bol fedakarım ailemden de böyle gördüm
10 Yorumla
+1 yılCebi cimri olan adamın sevgisi aşkı da cimri olur kaç öyle insandan
10 Yorumladiyemeyiz, kiza duygusa vardir ama para konusunda cimridir iste
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibisini bulmuşum kredi çeker yerim seninle 😂😂 birde cimrilik mi yapacağım 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım haklısın
11 Yorumla- +1 yıl
Keşke haksız olsaydım.👍😊
+1 yılParadan başka hiçbir şeye duygusu olduğunu sanmam
20 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Parayı ön planda tutan cimri bir erkeğin, sevgilisine karşı duygusu yoktur diyebilir miyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler