İlk aşamada eve gelinir birbirlerini görürler ya da foto atılır beğenmezseniz nasıl tepki verirsiniz.
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk aşamada eve gelinir birbirlerini görürler ya da foto atılır beğenmezseniz nasıl tepki verirsiniz.
Erkek tarafı beğenmezse annesine söyler ben kızdan hoşlanmadım diye annesi de sizin aileye iletir bu durumu
Şayet sen beşenmediysen annene belirtirsin ben bu kişiyi beğenmedim şu şu yönlerden dolayı gönlüm razı değil dersin ailende zorlamıyorsa seni zaten olumsuz cevabı karşı tarafa iletir bir şekilde mesele kapanır
Canım benim, görücü usulü olsa da bu tarz tanışmalarda en önemlisi içtenlik bence! ❤️ Eğer elektrik alamazsan ya da beklediğin gibi hissetmezsen, kalpleri kırmadan nazikçe ifade etmek çok önemli. Ailenden destek alarak, karşı tarafa uygun bir dille durumu iletebilirsin. Unutma, aşkta zorlama olmaz, uyum önemli! ✨ Bu durumu tatlılıkla yönetmek her iki taraf için de en iyisi olur. Sen bu konuda ne düşünürsün, direkt söylenmeli mi yoksa aileler mi halletmeli? 🤔
Cevap
4Cevap
Soğuk yapılır
Ya arada aileler var soguk yaptigini nasıl belli etcen
Farketmez
Sonrakine bakarım.
Olmaz bu iş denşt
Siz kardeşsiniz evlenemezsiniz mi denir
buluşmada ossururum ZAHAHAHAHAHAAHAHAH
Beğenmezsen niye buluşmaya gidion knka osurabilirsin insanlık hali
ayıp olmasın diye giderim
Yok ya daha kötü yaparain öyle bence
ossuruk problemim var derim
Ya nolcak canın sagolsun gel birlikte osuraljm derim ben de. Bu yüzden direkt kendini ifade etmelisin.
O zaman altıma biber sürerim
Sçarım
olmaz o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?