GÖRÜMCE GÖRMEYEYİM Mi ÖMRÜMCE?

Neredeyse iki senelik evliyim iki tane görümcem var küçük görümcemle aram aşırı derecede iyi yaşı itibarıyla benden küçük büyük görümcem benimle yaşıt benden bir sene önce evlendi. İlk başlarda büyük görümcemle aram çok iyiydi fakat küçük görümcemle aşırı yakın olunca her şeyi konuşmaya başladık ve bu vesileyle türlü yalanlarını ve benim hakkımda söylediği saçma sapan şeyleri öğrendim. Kocamın ailesine dedikodu yapmak çok yanlış gelmiyor çünkü köy hayatı yaşamışlar onların köylerinde herkes böyle. Ailesinden uzağız senede 1-2 kere görüyorum. Bu zamana kadar hep sessiz kaldım fakat babamın ölümüyle ilgili bir videom hakkında kardeşine güldüğü dalga geçtiği bir ses kaydı attığını öğrenince dananın kuyruğu koptu ve eşime söyledim. Küçük görümcemi ispiyonlayan kişi yapmadan zor durumda bırakmadan eşim onu uyardı bende ona büyüklük yapıp bu zamana kadar ne konuştuysa hakkımı helal ettiğimi ama bu saatten sonra konuşmasını istemediğimi eğer konuşursa hakkımı helal etmeyeceğimi söyledim ve konuyu kapattım bildiğim her şeyi ortaya sermedim. Bu büyüklüğün ona yeteceğini ve artık yapmayacağını düşünürken hala konuşmaya devam ediyor. Küçük görümceme artık bana onunla ilgili bir şey söylememesini söyledim tamam dedi. Fakat bu görümcemin yaptıklarını yedirmediğim için sürekli düşünüyorum ve eşimle aram bozuluyor. Hiçbir şey yaşamamışlar gibi abisine mesaj atıyor beni saf dışı bırakıyor aklınca ve sinir oluyorum. Ona büyüklük ettiğim halde hala arkamdan gerçek yüzünü gördüm diyor ve ben sinirleniyorum halbuki hiçbir şey söylemedim. Tüm bu olanlar kocamla aramı bozmaya başladı artık. Sizce ne yapmalıyım? Uzun oldu kusura bakmayın ama doğru düzgün anlatmaya çalıştım…
GÖRÜMCE GÖRMEYEYİM Mi ÖMRÜMCE?