ya benim 1 yıldır sevgilim olan bir kız var, iyi hoş anlaşıyoruz da ikide bir balık erkekleri aldatır, şerefsizdir, kötüdür falan diye videolar atıyor, hani bir de ben 3. dekan balık burcuymuşum, en kalpsiz olan dekanmış, seri katiller, bilim adamları, Atatürk falan çıkmış benim dekandan, Atatürk de kadınlara sadık değilmiş, daldan dala atlayıp kadınların aklını alırmış cart curt, en iyi burç başakmış, sadık, duygusal, hamarat, evcimen, kocasına çocuklarına düşkünmüş falan diye övüyor kendini, beni de gömüyor, niye böyle yapıyorsun deyince şaka yapıyorum kocacığım diyor. sonra her wp'ye girdiğimde niye girdin, kimle konuştun diyor, ya ekranı açıp gösteriyorum, her gün her şeyin raporunu veriyorum, aradığında açmam gerekiyor, hani tuvalette bile açtırdı telefonu bana, daima sürekli buluşmamız lazımmış, ya ben işten gelince kafamı kaşımadan direkt onunla ilgileniyorum, delirme evresine geldim. 23 yaşımdayım, onunla tanışmadan önce saçım kahverengiydi, şimdi ufak ufak beyazlar çıktı, çok strese sokuyor beni, kız kuzenlerimle bile konuşmuyorum, komple bağlantı gitti, kız olan herkesle bir o var sadece, kız olan karşı gelsem ağlamaya başlıyor, dayanamıyorum ağlamasına ama kırmak da istemiyorum, yani beni ele geçirdi, kendi başıma yaptığım bir şey kalmadı, ben kendimi kendim gibi hissetmiyorum. ayrıca haftaya onunla nişanlanacağız yani, bilmiyorum ne yapacağımı ama yapıyorum bir şeyler, inşallah mutlu olurum ya, o da mutlu olsun. neyse, yani ne yapmamı önerirsiniz? o sevdiğim biri ama kırmak istemiyorum onu, o kötü biri değil, ona göre saygılı şekilde eleştirebilirsiniz.
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadıkların gerçekten çok yıpratıcı. 😔 Burçlar eğlenceli olsa da, bir ilişkinin temeli güven, saygı ve özgürlüktür, burçlardan önce gelir. Sevgilinin seni kısıtlaması, kontrol etmesi ve kendine güvenmemesi seni çok yıpratıyor. Kendini kaybetmiş hissetmen