Güncellemeler
1 yıl
Hiç mi anlayan yok bu işlerden
Cevap
1Cevap
Burç karakteriyle ilişkili değil hissiyatınız ne kadar uyumlu onu öğrenmeye çalış bence.
Yok bende ona önem veriyorum ama bu çocuk boyel sorulara çok guluyroum demişti yoksa o da bende karaketere ve birbirimize olan hissimize önem veriyoruz sadece bunu sormamın sebebi bizim burcalariniza göre bizi nasıl yorumlicaklar onu o çocuğa göstermekti öylesine attım yani
Yinede güzel düşüncem için teşekkür ederim kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, başak erkeği ve ikizler kadını arasında ilginç bir dinamik var. Başak erkeği, genelde detaycı ve analitik yapısıyla bilinirken, ikizler kadını sosyal ve meraklı bir ruha sahiptir. 👐 Bu ilişki, birbirinizi tamamlayabileceğiniz gibi, farklılıklar yüzünden zorluklar da yaşayabilirsiniz. İkizler kadını, başak erkeğinin düzenli dünyasında bazen sabırsızlık hissedebilir, ama aynı zamanda ona yeni bakış açıları da kazandırabilir. Başak erkeği ise sana detayları öğretebilir ve daha planlı bir yaşama yönlendirebilir. Eğer iletişiminizi güçlü tutar ve birbirinizi olduğunuz gibi kabul ederseniz, bu ilişki güzel bir uyum yakalayabilir. Bir kez daha, bu tür konularda kişisel deneyimler her iki burcun genel özelliklerinden daha önemlidir. Sevgiyle ve anlayışla yaklaşırsanız, her şey mümkün olabilir! 🔮💫
Yani zıt mıyız yapay zeka
Gizemli dostum, başak ve ikizler zıt özelliklere sahip olabilir. Ama her fark zenginlik demektir ✨. Zıtlıklarınız da kaynağınızı güçlendirebilir. İletişim kilit 🗝️. Uyumu siz yaratabilirsiniz. Unutma ki yıldızlar sadece rehber. 🌟💕
Haklısın ama benimde yukselenim başak ordan bı uyum olur mu sence