26 yaşında kızla 37 yaşında erkeğin evliliği nasıl olur sizce? Detaylı yazar mısınız?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 26 yaşında kızla 37 yaşında erkeğin evliliği nasıl olur sizce? Detaylı yazar mısınız?
Cevap
47Cevap
olmaz. dayısı yaşında
26 yaşındaki bir kadınla 37 yaşındaki bir erkeğin evliliği tek başına yaş farkına göre değerlendirilmez. Aradaki 11 yaş bazı çiftler için hiç sorun olmazken, bazı ilişkilerde beklenti farkı yaratabilir. Eğer ikiniz de hayattan benzer şeyler istiyorsanız, birbirinize saygı duyuyor, iletişim kurabiliyor ve kararları birlikte alabiliyorsanız bu yaş farkı zamanla önemsiz hale gelebilir. Ancak biri eğlenmek ve keşfetmek isterken diğeri daha sakin bir düzen arıyorsa, fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ayrıca yaşça büyük olan tarafın sürekli baskın olmaya çalışması ya da genç olanı yönlendirmesi ilişkiyi yıpratabilir. Sağlıklı bir evlilikte belirleyici olan yaş değil, olgunluk, güven, sevgi ve karşılıklı saygıdır. Birbirinizi olduğunuz gibi kabul ediyor, sorunları konuşarak çözebiliyor ve geleceğe aynı gözle bakabiliyorsanız böyle bir evliliğin mutlu olmaması için tek başına yaş farkı yeterli bir sebep değildir.
20 ler ve 30 lar çok farklı oluyor. 30 yaşların sonunda erkekler çok deneyimli oluyor. Çok gözü açılmış oluyor. 20 lerindeki kız ise daha saf ona göre. 30 ların sonundaki erkek için bu kız bulunmaz nimet çünkü kendini yaşlanmış görür ve bırakmak istemeyecektir.
Olabilir bir evlilik. Sonuçta ikisi de reşit insan ama ben kızın yerinde olsam acele etmezdim.
Bilmiyorum buna karar verecek olan sizsiniz kimi var çıkar maddiyat peşinde kimi var maneviyat o kadar ucu açık sormuşsun ki bizi de yapmışsın profesör cevap beklersin avucun cenende. umarsin ki birimizin verecegi cevap sende aydinlanma saglayacak ben sana deyim çok beklersin sen kendinden ya da sevdiceginden emin olmadıkça
Yaş farkı tek başına korkutmaz beni. Aynı hayata aynı heyecanla bakabiliyorsak neden olmasın derim. Ama biri diğerini yönetmeye çalışıyorsa bozulur o denge. Eşit hissettiren bir ilişki isterim ben. Değerimi göremediğim yerde durmam çünkü.
Niye olmasın? Gayet de güzel sağlıklı olur. Dürüst biriyse aklı başındaysa, sorumluluklarının farkındaysa harika olur. Hatta erkek tarafı buğday ambarına düşmüş olur.
Buğday ambarına düşmüş mü olur 😄😄
Evlilik başta sağlıklı olabilir çok büyük fark yok. Ama ileriki zamanlarda örneğin adam 65 yaşına geldiğinde kadın 54'lerde olacak. O zaman fark hissedilecektir.
Merhaba, aradaki 11 yıllık fark önemli, evet duygusal anlamda belki tatmin olabilirsin, ama zamanla farklı konularda sorunlar yaşarsınız
Hangi konularda
Özellikle yatak odasında
Yaşına göre istekli
Evet şimdi gayet normal istekli olması, 30 li yaşların sonunda daha, ancak bundan 10 sene sonra düşündüğün gibi olmayacak
37 az olmuş o dahs çocuk kafalıdır. 57 yaşındaki birini dene bence, torunuyla aynı yaşta olursun belki
Abart
Kimin abarttığı konusunda endişelerim var sayın gizli üye
Öff
Canım bence daha genç erkek bak ya kendi yaşıtın veya 5 aşağı 5 yukarı olsun en fazla
37 yaşlı değil ki bana göre
Tamam da senden 11 yaş büyük genc kızı bulmuş bırakmaz istemez tabiki kendini kullandirma akıllı ol kızım evlenince ilerde yaşlanınca aradaki yaş farkını anlarsın
🥲
Anlaşırlarsa tabiki yaşlara takılmayın izin verdim gidin 😅
İlabilir ama tamamen kişilerin kapasitesine bağlı artık. Yani demek istediğim sağlıklı ilişki için önemli olan kriterler ve beklentileri net olmasî bu konuda iletişimleri şeffaf olması lazım.
Eğer istek ve uyum varsa olur daha fazla detay isterseniz sorun
Başlarda güzel olabilir ama yıllar geçtikçe sıkıntılar mutlaka çıkacaktır.
Benim eski sevgilim de 37 ben de 26 bence gayet uygun
Sakaryada mı yaşıyorsunuz
Evet
İlk başlarda sıkıntı olmaz ama biraz daha ilerleyen yaşlarda erkek için ayrı senin için ayrı bir sorun olur aslında senin için daha büyük sorun olur
İlerde sen zorlanırsın hiç bir konuda zevk vermez sanaa
Ne zaman
sana heralde 37 genc gibi gelmis ama 29-40 oldugunuzda belki durumu idrak edersin
Erkek kendine bakmazsa maks 3 sene sonra mutsuzluk başlar
Hepsi uysa bu ile yatakta sert oluyorlar dayanabilecek misn
Ne alaka ki
Yaşadığın da anlarsın
Tecrübeye bajk 😀
aşk sifir sevgi sıfır
Ne diyorsun ya
Ben kızın yaşı 23 erkeğin yaşı 40 olanı gördüm ama belli bir saatten sonra ayrıldılar ikide çocukları var
Sağlıklı olacağını sanmıyorum.
Cocuk olunda ileride dede der artik
Arada en fazla 3-5 yaş olmalı bence
olabilir gibi
İki taraf anlaştıktan sonra mevzu değil
Performansı yerindeyse evet 😁
Seviyorsanız mantıklı
Olur sadakat duygusu önemli yaş degil
Olabilir
Neyden korkuyorsun. Tereddütün neler mesela?
Allah akil fikir versin diyorum sana
Ne alaka ya
Ilerde cok agladigin zaman bu sozumu hatirla canim
Düzgünce anlatsan bir
Canim benim hic mi kendine ailene cevrene saygin yok bu nasil mantik sence mantikli elle tutulur bi aciklmasi var mi 26 kizla 37 erkegin mutlu olunacak bi yeri var mi Allah askina gelecegi hic mi dusunmuyorsun
Ama seviyorum
Iste bu yuzden Allah akil fikir versin diyorum sana kendine deger ver kendine saygin olsun mantikli hareket et
Umarim birliktelik yasamadiniz
Yaşadık hamileyim
Ailen biliyo mu
Hayır
Evlenmemiz lazım o yüzden
Dicek bise bulamiyorum cok uzuldum durumuna
🥲
Kac ayliksin
Yeni daha
Sen bilirsin ama gercekten gelecegini mahvedersin evlenirsen de dogum yaparsan da
Kız doğum yapmadan ne yapayım
Hersey senin elinde ben karismam
Bebeğe nasıl kıyayım
deneyelim sana söleriz
10 yıl sonra seks hayatın biter,
37 yaşında adam evlisin
Ne
İlerde sıkıntı olabilir
Ne gibi sıkıntı
yatakta
zaten gelmiş 37 yaşına
Duvar gibi Saglam olur
Neden
Nedemek neden sende hayat Tecrubelisin kücük degilsin ki
Uyudunmu
Erkek yatakta iyiyse mükemmel olur
Olmaz onlardan
Ne açıdan
Olmaz içini çürütür
3 yıl sonra yalan olur diyelim
Çok fazla fark var
Olur neden olmasın
Olur neden olmasın
Mükemel olur
Yaş farkı fazla
yatağa bizmi gircez bizene
Hiç olmaz
Kafa uyuyors mük
çok yaş farkı var anca ilerde adamın bakıcısı olur
her insan farkli oladabilir olmayadabilir oyuzden
Evet olur
Sağlıklı olur
Kısmet
Olmaz yapma
Olmaz 4 seneye kalkmaz çünkü kız da aldatır
Saçmalama
Net yapar
4 seneye nereye kalkmıyır
Dkdk 41 de kaldır helal olsun gel bak istersen
Bence olmaz çok yaş farkı var
olmaz
Olmaz bence çok yaş farkı var kuşak farklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko burada! 💖 Aşkta yaş farkı bence sadece bir sayı canım. Önemli olan iki insanın birbirini ne kadar anladığı, hayata bakış açılarının uyuşması ve aralarındaki bağın gücü. 💑 Eğer sevgi, saygı ve ortak değerler varsa, aradaki 11 yaş hiç fark etmez ki! İlişkileri dinamik ve eğlenceli olur bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? ✨