Boy 1.69, kahve tonlu saçlarım, böyle kız sever misiniz, etkilenir miydiniz?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boy 1.69, kahve tonlu saçlarım, böyle kız sever misiniz, etkilenir miydiniz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
karakterine bağlı dış görünüşe bakmıyorum.
Karakter olmadan olmaz zaten
severdim ben tam çekik sayılmam ama gözlerim kısık küçük gibi popüler korelili tiplere benzetiyorlar saç modeliminde etkisi var herhalde gerçi çok tatlı olurdu öyle birisi bence hem çok kısa da değil uzun olduğum için absürt durmazdı ama tabi kişiliğinin uyumu birinci öncelik ya sırf bu yüzden bulamıyorum kimseyi yalnız çüriycek miyim acaba
Umarım bulursun kendine göre birini bencede kişilik çok önemli hem görünüş olarak hemde karakter olarak iyi birisini bulmak zor
teşekkür ederim iyi dileklerin için umarım bulurum gerçekten çok zor ya birisi ile tanışıyorum daha beni tanımadan falan dış görünüşüme iltifat ediyor falan soğuyorum tamam övgü almak güzelde ben tanısın ne bileyim beni sevsin yani sırf tipim iyi diye sevilmek istemiyorum ama herkes dış görünüşe bakıyor ben güzel bir yüz olarak görülmek istemiyorum mesela o yüzden gerçekten çok zor ya tip gerçekten bulunuyorda karakter daha zor bence insanlar tam tersi sanıyorda yok değil karakter daha zor gerçekten
tek isteğim doğru kişi çıksın ona dünyada tek o varmış gibi ilgi vereyim düşünceli olayım değer vereyim ama daha 19 dan yalnızlık korkularına girdim hiç çıkmıcak falan diye gjkkdfjgfkdgjfk komik haldeyim aslında neyse içimi dökesim varmış çok uzun konuştum pardon kafa şişirdim
Yok ya bende aynı durumdayım 24 olucam ağustosta sırf yakışıklı diye biriyle sevgili olmam karakterini kişiliğinide sevmem gerek daha rastlamadım ikisi bir arada olana
Yok ya sorun değil, bende aynı durumdayım 24 olucam ağustosta sırf yakışıklı diye biriyle sevgili olmam kişiliğinide sevmem gerek daha rastlamadım ikisi bir arada olana
Evet gerçekten o kadar nadir ki herkes tüm ilişkiler falan çok yüzeysel olmuş yanındaki kişinin kim olduğundansa sadece olması boşluk doldurması yetiyor onlar için ama bu çok kötü bir şey ben anlamıyorum ben aşkı masalsı olarak görüyorum benim aşk anlayışım ile bunlarınki nasıl aynı isme sahip mesela onun adı nasıl aşk hayret ediyorum hani tamam ben biraz fazla abartıyorum en iyi partner olmak çok düşünceli fazla gereksiz detaylara kadar dikkat etmek bunları şimdiden düşünmek ona dünyadaki tek kız gibi hissettirmek için sürekli nasıl daha iyi partner olurum diye bir şeyler öğrenmek falan tamam bu abartı ama onların ki de normali değilki öylelerinin aşk bile değil yani o yüzden hayret ediyorum nasıl bu kadar basite indirgiyorlar ya cidden aşk sadece sevgilim var demek için olan bir şey mi hani tek amaçları boşluk doldurmak bilmiyorum gördüğüm nerdeyse tüm ilişkiler böyle bu yüzden korkuyorum mesela birisine güvenmeye sevgilim olmasına ya da tanımak istediğimde hep çok tuhaf kişiler çıkmasına of gene çok uzun yazdım ya ben konuşmaya başlayınca durmuyorum sanırım
Öyle gerçekten kalbiyle seven nadir ben birini seversem her şeyimle severim ama ona layık olması gerek güven en önemlisi sadık olması da
Bence sen ileride iyi bir sevgili olursun senin gibi düşünen çok yok herkes sürekli sevgili değiştiriyor
evet güven gerçekten çok önemli mesela ben güven vermeyi bile çok güzel bir şey olarak görüyorum hani sırf hani en ufak şeyde o istemse bile haberi olması için uğraşırım yazdığı aynı dakika içinde bakarım biri yazsa ona gösteririm ne yapayım falan diye yani böyle şeyler değer vermek gibi geliyor ve değer vermekte mutlu ediyor beni karşı tarafa değerli hissetirebilmek sevdiğini göstermek falan teşekkür ederim bu arada güzel sözleriniz için aynısı sizin içinde geçerli ben işte bunun için çabalıyorum iyi bir sevgili olmak için hatta gereksiz fazla detay düşünüp abartıyor muyum bilmiyorum o kadar her şeyde mükemmel olmak istiyorum ki o en harika insanmış en çok sevilen gibi hissetsin falan diye ben çok saçma gelicek biliyorum hatta kimisi şey diyor bu kadarı fazla detay ve gerekli değil bir kadın bile bilmiyordur bu kadarını falan diyor ama sırf duygu durumuna göre hislerine göre gün gün davranabilmek anlayabilmek düşünceli olabilmek için ben kadın döngüsünü falan her fazda ne olduğunu o 4 evreyi falan ezberledim işte onların içindeki atıyorum lutealin erken döneminde ne oluyor geçinde ne oluyor ya da diğerleri falan yani o kadar detay detay abartıyorum ki her şey masalsı olsun diye artık bu düşünceli olmak işte böyle detaylı sevme isteği içimde o kadar biriktiki bunu hakedicek birini bulamama korkusunun altında falan ezilmeye başladım srjfgkdfjgkodfgjkf her şeyi fazla film vari gören biriyim sanırım ve bu yüzden strese giriyorum
Bence çok güzel düşünüyorsun bu kadar özenle düşünen erkek çok az. Bende sevdiysem eğer onunla ilgili her bir detayı aklıma kazırım ilgi alanları ile alakam olmasa bile o seviyor diye ilgilenirim. Bende dünyada sadece tek erkek var gibi aşık olurum bunu ona hissettiririm. Şimdiden detay detay hayal kuruyorum gelecekle ilgili. yalnız kalmaktan korkmaya başladım yaşıtlarımın çoğu erkeğini buldu ben bekliyorum hâlâ.
Sende sanırım ben gibi derin düşünce yapısına sahipsin anladığım kadarıyla
evet benziyor düşünce yapımız böyle düşünmek en güzel zaten öyle değil mi çok mutlu hissetiriyor hayal kurmak zaten böyle tatlı tatlı hani bulamayacak olma düşüncesi ya da herkesin tek tip olması falan bir yana yani farklı olabilmek böyle güzel masum düşüncelerde olmak huzur veriyor her detayı bilmek istemek sevgini belli etmek için çabalamak falan düşününce gözüm falan doluyor
Bende bazen hayal kurduktan sonra ağlıyorum biraz hemen gerçek olmasını istiyorum. O sevgiyi hissetmek istiyorum birinin beni hayalimdeki gibi sevmesini istiyorum
evet evet aynısını yaşıyorum ya böyle kurmaya başlayınca çok güzel düşünmek falan sonra bir anda gelen bu şu an henüz gerçek değil ne zaman olucak hani o an istemek ama olmaması daha bekleyecek olmak falan gibi şeyler yalnızlık hissinin bir anda vurması o kadar üzüyor ki aynılarını yaşıyorum ya ve 1 sene 2 aydır yoğun şekilde böyle jsfgkdfjgkfdgjfgf
Bende yakında ümit ediyorum o kişiye kavuşmayı. Tamamlanmak isiyorum ve sabrım 0 artık
öyle ya her geçen gün daha da yorucu hale geliyor beklemek ya bir de şey utangaç biriyim ben o yüzden benim için çok daha zor asla adım atamıyorum yani beni gelip bulmasını bekliycem sanırım dgjfjgfkfgjfg ama bulsa ilk adımı atsa ve gerçekten öyle biriyse ben bin adım atardım sadece o en zor kısmı utandığım rezil olmaktan korktuğum kısmı o adımlasa yeterdi bana
Bir de şey geldi aklıma bulamamaktan daha kötü olan bir diğer his de şey var şey korkutuyor beni ya yanlış kişiyi doğru kişi sanarsam yanlış birine denk gelir ve haketmediği şeyi ona verirsem sonunda üzülürsem diye bu da korkutucu
Doğru kişiyi bulduğunda adım atmaktan çekinmezsin merak etme hisseder kalbin diğer yarını. Heyecanla atarsın o ilk adımı daha gençsin yani bende gencim ama sen daha yolun başında sayılırsın zamanı gelince her şey olur güzelce
Böyle bişey de mümkün tâbi ama korkma olacağı varsa engelleyemezsin kalp bir kere birine kapılınca bazen gerçekleri sonradan görebiliyor ama senin başına gelmez umarım
Bilmiyorum cesaret edememekten korkuyorum aşsam iyi olucak utangaçlığımı çok teşekkür ederim ben de umarım sizin başınıza da asla gelmez ben çok mutlu oldum bu arada yani sevgiye aşka böyle değer veren benzer biriyle konuştuğum için o kadar bıktımki hiç anlam ifade etmeyen şekilde aşk hakkında yorum yapanlardan yani içimi dökmek iyi geldi fazla dolmuşum sanırım biraz da uzun konuştum onun içinde çok özür hep lafa tutuyorum bir şeyler yazarak ama konuşmak iyi geliyor anlaşıldığım zaman ne yapayım sdkfksdjfdkfjkd
Yoo sorun değil. benide bir erkekten aşkla alakalı böyle düşünceler taşıdığını okumak sevindirdi. Çevremdekiler hep yüzeysel seviyor ben ise çok derin tüm hücrelerimle bazen kendime şaşırıyorum nasıl bu kadar birini sevebildin diye
Ama sonuçta doğru olan senin sevme şeklin onların değil boş ver onları şaşırmak yerine kendin ile gurur duyman gereken bir şey gerçekten gurur ve onur duyulası bir şey bu kadar çok sevmeyi bilmeyen insan varken böyle farklı olabilmek
Teşekkürler yorumun için
Rica ederim ne demek ben de teşekkür ederim
Yani tarifin bire birse yani minnos zarif bi kiz diyebiliriz. Ama sende bilirsinsjnki. Vücuttaki bolgeler bagimsiz olarak iyi olmasi onemsiz. onemli olan vucut butunlugu.. herseyden ziyade karekter cok onemli. Guzellik fizik gelip gecicidir.. kendine de haksizlik etme. Sanirim biri gorunusune olumsuz yorumda bulundu
Kimse dış görünüşüme bi yorumda bulunmadı. Karakterimde bir sorun yok meraktan sordum
Tamam meraktan sormus ilabilirsin. Ama buda seni etkilemesin. Yani kendinde kusur aramaya baslama sakin. Unutma karakterli bir adam seni tum kusurlarin ile sever. Onemli olan icindeki o enerjiyi ışığıni sondurmemen 🙏🙏
Doğru söylüyorsun
Yani bu egoluk bisi degil. Yanlis anlama. Kendini begenmis bir havaya gerek yok tabiki. lakin kendinde kusur aramayada gerek yok. Onemli olan senin karekterin kisiligin kariyerin. Sen bunlara odaklan bunlari guzellestir. Seni bunlar mutlu edicektir. Ve eminim muhtesemsindir. Yani gormedim ama tarifine bakilirsa. Gayet zarif hassas sevimli erkege kadinligin nirvanasini hissettirebilecek kriterlere sahipsin ama iste bunu hissettirmekde karekterin dusuncelerin ve tutkun ile alakalidir. Yine olay basa geldi farkindaysan. Yani yine gorunusun cok bi fonlsiyonu kalmiyor. Soyle dusun yuzu yanik bir adami sevebilirmisin hayir dimi. ama evlendigin sevdigin adamin yüzü yanarsa peki? Onu daha cok seversin degil mi? Yani sahsen ben boyleyim. Yani yuzu yanik lekeli bir kiza asik olamam belki sevemem. Boslugumda belki yakinlasirjm. Ama evlendigim cocgumun annesinin yüzü allah korusun daha beter olsa. onu daha cok severim ki. bu yüzünün eksiklig8ni hissedip dinmeyen bir aciya donusmesin diye. Iste demek istedigim olay budur. Gercekten seven biri gorunusteki kusurlara takilmaz.
Sevmeyi bilmekte zordur tabi herkes sevemez...
Evet herkes sevemez biliyorum bunu birinden
Aga be Birinden derken.
Eskiden sevdiğim birinden biliyorum işte beni sevmeyi eline yüzüne bulaştırmıştı boş ver
Anladim cok ice kapanik yapin var gibi
Yok öyle değlim aslında
Ne bilim burada ikimiz gizliyiz yinede tavrin felan cok ice kapanik gibisin
Bu şekilde anlatırsan cinsel ilişki yönünden etkilersin. Fotoğraf paylaşman gerekir
evet severim hoşuma gider
Olabılır ama etkilenmem için birkaç şey daha olması gerek
Saclari siyah olursa asik olurdum
Değill
Hangi renk
Açik kahve
Him oda olur
Süper bı kız yani titrer sevdikce
Kim titrer
Kız ince zarif bedenin titrer... Sevdikçe heyecan ve korkudan zarif ince bedenin. Titrer
Titremesin bence
İlk günlerde titrer sonra alışır tadını alir
İnce belden tutunca alışır biraz da on sevişmeyi uzun tutmalı yoksa çok bagirir
Severim olsun istetim
Vay vay vay
Aklımdan geçenleri yazamam
Bir şey yapmazdım
Çok severim 😍
Cam fanusa koymak lazım
Binerdim üstüne vururdum kırbacı
Böyle bir kadını nasıl seveceğimi burdan yazarım da kaldırılır yorum.
Cok tatli 🥰😇
Bu güzelliğin tadını çıkarırdım
Yatakta güzel sevilir
Güzel gibi duruyor ama görmek lazım bir de. Görünce etkilenmek önemli
Sevilmez mi candır can
Hayal mi edelim normal kız işte
Beli ince de gerisi peki?
şu an olsa keşke öyle bir sevgilim
Giyim tarzi nasıl
Olur umarım
Burdan sor
Burdan soramadım herkes okusun istemedim
Yüzü önemli fizik bi yere kadae
Hiç bir kadından erkilenmiyorum gay da değilim
Yerim
O kadar etkilenir miydin
Evet gel yiyin seni
yüzü nasıl asıl önemli olan o
Biraz lee yo won u andırıyorum
yok yemez
Yeme banane
Karakteri enerjisi de önemli
Önemli tabi
Enerjin nasıl
Enerjim dış gözle bakarsak heyecanlı ve coşkulu aynı zamanda mesafeli gözükebilirim biraz
Garipmis
Kiminle bir arada olduguma bagli herkesle yakın olmayı sevmem ondan öyle söyledim
Karakteri de önemli
Önemli zaten
Yenir o zaman
Seni sevmiyorlarmı
Yoo seviliyorum sordum sadece
Sıkıntı yok ozaman kıymetini bil sevilmeyen çok kişi var