Hergün yağlanan saça sahipse derin temizlik şampuanı dediğimiz elidor, head&sholders ya da clear gibi 2sınıf markalarda bulunmayan 1. Sınıf şampuan ve kozmetik ürünleri üreten firmaların satmış olduğu kafa derisini yani cildi kurutan şampuan hediye ederdim. Haftada 2 kez bir ay boyunca derin temizlik şampuani ile saçını yıkadığında sorun kalkacaktır. Fakat sık ve aşırı kullanımı deriyi tamamen kurutarak deri dökülmesine yani kepek oluşumuna sebep olmasından ötürü mutlaka uyarırdım. Özensiz bakımsız bir kadın ile benim özensiz ve bakımsız bir erkek ile bir kadının işi olacağını sanmıyorum.
Iğrennççç, direkt söylerdim hiç çekememöyle sevgiliyi. Ben her gün duş alıyorum o da alsın bir zahmet. Saclarina bakım yapamayan hic bir yerine bakım yapamaz. Ayakları bile kokar aa
çok kötü bir görüntü ya. Benim saçlarım da hergün yıkamama rağmen hemen yağlanıyor rahatsız oluyorum soğuktan falan yıkayamıyorum mesela dışarı çıkmam gerekirse eğer bebek pudrası kullanıyorum işe yarıyor. Parlak bir kafayla çıkıcağıma gerekirse hiç çıkmam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
mutfakta fazla zaman geçirirsem o gün yıkasam bile yağlanıyor çünkü yemek kokusu, duman siniyor.. diğer günlerde yağlanmasına fırsat kalmadan ben zaten yıkıyorum bazen 2 bazen 3 günde bir. tabi bu kış için geçerli. yazın zaten her gün denizdeyim ben.
bir yerden sonra tiksinir insan.. Tabiki arada olabilir bu vakit bulamamıştır, saçı çabuk yağlanıyordur vs. Ama bir yerden sonra insan düşünür, saçını yıkamaya erinen insanın başka tarafları ne haldedir.. Iyk.
Öncelikle bu insanın hep kendi elinde olan birşey değil. Onunla samimi olma derecene göre değişir. Kendi üzerinden yola çık "ben bu ürünü kullandım saçlarıma iyi geldi çok beğendim sende kullansana eminim begenirsin" gibisinden birşeyler de.
Saçlarım ince telli olduğu için yaglanır 2. Gune. O yüzden hergün duş alıyorum.. Güzel görüneceğim bir sevgilim yok ama yine de kendime özen gösteririm.
En İyi Cevaplar