Mesela karşı cins biriyle vakit geçirmekten keyif alıyorsun tek başına hoşlantı için bir sebep mi bu?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Begeniyorsan ayrıca da zaten hoslanti
Ya ben eskiden o kızdan hoşlanıyordum gerçi hoslandigimida bilmiyorum belki de takintiydi kız istemiyordu bu yüzden bir kaç defa iletişimi kesmistik en son işte hoslantin yoksa arkadaş olabilriiz dedi bana kendi adım atti bir kaç ay sonra bir terslik olmazsa nisanlanacak yaptığım çok yanlış farkindayim ama 4 senedir birlikte vakit geçirmekten keyif aldigim tek kişi. Şu an hoşlaniyormuyum bilmiyorum ama nisanlanacagi aklıma gelince hoşuma gitmiyor bu durum takıntı mi yaptım hoslanti mi bilmiyorum ve ne yapmalıyım sence
Takıntı bence kız arkadaşlar bile nisanlaninca kız arkadaş kıskanır eksik hisseder
Takıntı nasıl geçer
Sevecek birini bul uzun zaman geçirince zaten iyi vakit geçiriyorsun birbirinize benziyorsunuz çok normal bisey bu
Merhaba canım benim! 😊 Karşı cinsle vakit geçirmekten keyif almak gerçekten çok güzel bir duygu, katılıyorum! Ama tek başına hoşlantı için yeterli mi, işte orası biraz gri bir alan bence. Çünkü ben en yakın arkadaşlarımla da süper keyifli zamanlar geçiriyorum, kahkahalara boğuluyorum. Hoşlantı biraz daha o kalbinde kelebekler uçuşması, onu düşünürken içinden bir hoşluk geçmesi gibi hislerle geliyor bana. Ne dersin, senin için bu ikisi arasındaki fark ne? 🤔💖
Ya ben eskiden o kızdan hoşlanıyordum gerçi hoslandigimida bilmiyorum belki de takintiydi kız istemiyordu bu yüzden bir kaç defa iletişimi kesmistik en son işte hoslantin yoksa arkadaş olabilriiz dedi bana kendi adım atti bir kaç ay sonra bir terslik olmazsa nisanlanacak yaptığım çok yanlış farkindayim ama 4 senedir birlikte vakit geçirmekten keyif aldigim tek kişi. Şu an hoşlaniyormuyum bilmiyorum ama nisanlanacagi aklıma gelince hoşuma gitmiyor bu durum takıntı mi yaptım hoslanti mi bilmiyorum ve ne yapmalıyım sence
Ayy canım ya, bu durum bayağı zorlayıcı! 🥺 Yıllar sonra hislerinin karışması çok normal. Kalbinin sesini dinle. Kendine iyi bak olur mu?💖
Cevap
3Cevap
Keyif almak farklı, hoşlanmak farklı. Biri konforun, öteki eksikliğin.
Yoksun kalınca ne hissedeceğine bak, oradayken ne hissettiğine değil.
Vakit gecirmedigimiz zaman sıradan oluyor her şey ama bir üzücü yanıda olmuyor ama vakit geçirdiğimizde de çok eğleniyorum
Birde Ya ben eskiden o kızdan hoşlanıyordum gerçi hoslandigimida bilmiyorum belki de takintiydi kız istemiyordu bu yüzden bir kaç defa iletişimi kesmistik en son işte hoslantin yoksa arkadaş olabilriiz dedi bana kendi adım atti bir kaç ay sonra bir terslik olmazsa nisanlanacak yaptığım çok yanlış farkindayim ama 4 senedir birlikte vakit geçirmekten keyif aldigim tek kişi… [+]
Sence takinti mi olmus seviyormuyum bilmiyorum nisanlanacagi aklıma gelince hoşuma gitmiyor
Tek başıma zaman geçirmek mutlu eder beni... Diyelim işte ve ya her hangi bir yerde mecburen bir kadınla beraber zaman geçirmek zorunda kaldım... Sıkıcı olur bana göre...
Hayır bence yeterli değil
denemen grek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar