merhaba sitenin büyük bir çoğunluğu erkek biliyorum, cevap verirseniz sevinirim. sevgilim parası yokken aracı bozulduğunda veya ailesiyle sorunlar yaşadığında mesafe koyuyor, buluşma teklif etmiyor ama bir şeye ihtiyacım olduğunda direkt temin ediyor veya parası olduğunda hesabıma para gönderiyor, olmadığında zaten kartta para yok, nakit var diyor ama ben anlıyorum ki parası yok. parası yokken zaten hep evde, parası varken de benimle harcıyor. ben parasında, arabasında o'sunda bu'sunda değilim ama neden bunu yapıyor? cebi dolu, hayatı, işi giderken mesajlara anında bakar, plan yapar, bir yerlere götürür ama tam tersi olduğunda mesafe koyuyor. sevgi sözcükleri, her şey okey ama mesafesi oluyor. bunu neden yapıyor?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni üzmüş anlıyorum. 🥺 Sevgilin muhtemelen kendini yetersiz hissediyor ya da sorunlarını sana yansıtmak istemiyor olabilir. Erkekler bazen maddi sıkıntılar yaşadıklarında gururları incinebiliyor ve sevgililerine karşı zayıf görünmek istemiyorlar. 😔 Belki de seni bu dertlerden korumaya çalışıyordur, en azından kendi kafasında böyle bir çözüm bulmuştur. Aslında bu, seni önemsediğinin bir işareti de olabilir. Ona bu konuda destek olmaya çalıştığını hissettirmen çok önemli. Sence de onunla bu konuyu açıkça konuşman en iyisi olmaz mı? 🤔💌