Bir erkek maddi sıkıntısı olunca neden hayatındaki kadını terk eder illa terk etmek mi gerek?

Çok mutluyduk çok seviyoruz birbirimizi ayrıyız diyo ama görüşüyoruz bensiz olmuyo onsuz da olmuyo hani sözde mesafeli durmaya çalışıyor ama bugün o kadar mutluydukki bir aradayken. Benle ciddi konuştu dediki herşeyim battı biliyorum durumları dediki yıllarca sevgili kalıp evlenemezsek kafama sıkarım dedi sana yazık okuyosun kendine odaklan dedi 40 gün kar yağar 41. Gün belki Güneş açar dedi hiç umudum kalmadı her gece düşünüyorum ama belki bir gün Güneş açar. Normalde tehlikeli işler yapan biriydi birikimleri hepsi dosyalara gitti benim için düzeldi şimdi öyle şeyler yapmiyo bir yıldır ben varım diye sadece iş Spor. Dediki senin için yapmıyorum ama sevgili değiliz çok borçluyum dedi yıllarca sürer seni gerçekten çok seviyorum dedi senin bana olan sevginin sadakatinin farkındayım dedi benim içinde çok zor sana yakın davranmak istiyorum ama bir umudum yok.

Güncellemeler
4 ay
Çok ağladım onunda gözleri kan çanağı gibi olmuştu o benim dağımdı onu ilk kez bu kadar omuzları düşmüş çökmüş gördüm. Bir kahve parası ödetmeyen biri utana sıkıla borç istedi benden ben her koşulda yanindayim ondan vazgeçmeye niyetim yok ama varya yüzüme bakamayışı beni mahvetti
Bir erkek maddi sıkıntısı olunca neden hayatındaki kadını terk eder illa terk etmek mi gerek?