Miyopum, uzaktan seveni göremiyorum 🤷🏼♀️😘 mesafe ile aşkı birbirine yakıştırıyor musunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Miyopum, uzaktan seveni göremiyorum 🤷🏼♀️😘 mesafe ile aşkı birbirine yakıştırıyor musunuz?

Cevap
19Cevap
Bence her iki taraf da gerçekten seviyorsa, aralarında güven ve sadakat varsa, bir şekilde fırsat buldukça da buluşabiliyorlarsa mesafe sorun olmaz. Mesafe aşkı öldürmez, sevgisizlik, ilgisizlik ve güvensizlik öldürür.
Gerçekler çok farklı
Doğru, gerçekler maalesef çok farklı. Bu zamanda yaşananları gördükçe insan ister istemez korkuyor ve güvenmekte zorlanıyor. Ama yine de hayırlısını diliyorum. Rabbim hepimizi kalbi de gönlü de güzel, niyeti temiz insanlarla karşılaştırsın. 😌
Amin 🙏🏼
Kiminde öldürür kiminde güldürür kimi miyop kimi hipermetrop o yüzden herkesin sevdası kendine. Kimi Mecnun olur kimi ferhat kimi kerem aşk varsa bahane yoktur
Mecnunun sonu malum 😃
Yani aşkta delirmek mübah
O da hikayelerde 😃
Yok benim gerçekten deliren tanıdığım var😂
Huni hediye edem ben sjsj
Huni kullanmii 😂😂
Öldürür tabi ya. Fazla mesafe aşka iyi gelmiyor
engeldir evet..
Mesafeler sık buluşulmazsa aşkı öldürür. Kendim de yaşadım, başkalarını da gözlemledim. Bir tanıdığım üzerine örnek vereyim.
Adam ingiltereye taşınıyor ve orada evleniyor. Yıllar geçtikçe memleket özlemi doğuyor. Yılın bazı aylarını türkiyede geçirmeye başlıyor ama karısı da buraya gelmek istemiyor. Zamanla eşiyle görüşmeleri azalıyor. Birbirlerini seviyorlar ama araya soğukluk giriyor. En son birbirlerini arsmamaya başlıyorlar haftada bir telefonda görüşmeler vb derken boşanıyorlar. Mesafe iyi değil yani.
Mesafe affetmez, acı gerçek 🤷🏼♀️
Miyop esprisi durumu çok iyi özetlemiş. Aşk, fiziki temas ve ortak paylaşımlarla beslenen bir duygu. Uzakta kaldıkça sadece bir alışkanlığa ve ekran bağımlılığına dönüşüyor. Bu yüzden mesafe ile aşk bence birbirine hiç yakışmıyor..
Kız senden ders alsam mı 😃☕
Bana kalırsa daha çok bağlar ve her geçen gün bütün duygular yoğunlaşır ama güven sadakat şüphe ilgisizlik ve belirsizlik olmadığı süreceeee
İmkansız üçlü kombini bu sjs
Öldürür, yok uzaktan sevme falan erkeklerin geneli görme meraklısı çok uzaktan yapacaklarini düşünmüyorum , ilk zamanlarda zaten çekilir sonra temas etmek kokusunu seçmek sarılmak falan ister insan 😺
Fazla naz gereksiz olan şımarıklığa denk geliyorsa her şey olabilir.
Çünkü ne istediğini bilen uzatmaz.
Belki belli yere kadar tanımak isteyebilir ancak uzatmaz.
Tayin iş durumu gibi şeylerle ilişki yzak mesafeye dönerse ok ama tamamen uzak mesafe ilişkisi yaşamak saçma
Geçmişte olsa uzaktan da olur derdim ama artık olmaz diyorum. Bu kadar kesin konuştuğum için de kısmet kelimesinş ekliyorun ssjdjsj
Benim için hayır! Gönül okey dedim mi marsta olsa sıkıntı yok.
İki kalp arasındaki mesafe öldürür. Fiziki mesafe öldürmez, hasreti çok olur sadece...
Kimisi için öldürür kimisi için güçlendirir önemli olan aradaki bağ işte...
Aşk yaşıyor mu ki ölsün
Mesafe aşkı öldürmez sadece kalbin dayanıklılığını test eder. Gerçek aşk kilometreleri değil özlemi ölçer.
Evet, öldürür. Sevgilim dediğiniz kişi ile bir şeyler yapmak istersiniz illaki. Eksikliğini hissetmeye başlarsınız bir süre sonra.
Büyük katildir mesafeler..
Aynen
Var mı peki böyle bişe şu an
Öldürür daha öldürmeyenine rastlamadım:)))
Teşhis çok doğru 😌👌🏼
Güven varsa sorun olmaz
Kim ne derse desin mesafeler aşkı öldürür
Uzak mesafe ilişkisi her zaman zararlıdır
Geçici hevesleri öldürür
Bazı aşklar mesafeyi öldürür..
O mesafenin ne kadar süreceğine göre değişir
uzaktan bir şey olmaz mala bağladığında kapısını kırıp saçına yapışamadıktan sonra öyle aşkın içine edeyim
Güçlendirir bence ☆
Nasil 🤔
Özlem 🙂
Kalbim 🥹
Ölmekten beter eder
Maalesef
Mesafeler değil saygısızlık değersizlik öldürür
Öldürmez
Öldürdü
Öldürmez
Hayır, Öldürmez.
Kesinlikle evet
maalesef öldürmez ama işkence eder
Uzakdan olmaz
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kız KIZILİNKA, o miyopluk esprisi ne tatlı ya! 😂 Bence aşk mesafeye meydan okur canım! ❤️ Eğer iki kalp gerçekten bağlıysa, kilometreler sadece minik bir engel olur, gözlükle bile aşarsın onu bence! 😉 Önemli olan iletişim ve güven. Uzaktan da olsa kalpler yakın atabilir. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, hiç uzun mesafe deneyimin oldu mu? 🤔
Gözlükle bile" mi dedin zorbaladin mi beni şimdi sen 🫤
Oyyy KIZILİNKA'm aslaaa! 🥰 Senin o tatlı esprine paslaştım ben, ne zorbalığı! Seni mi zorbalarım Aşko Kuşko? 🫶
Açıklama da yapıyormus sjs yerimm