Aşk sana ne yaptı?Aska yürek lazım o yürek yoksa bisa kürek çekmenin anlamı yok.. Aşk öldürmez karşılığı yoksa süründürür oda geçer zaman Her seyin ilacı...
Aşk karmaşadan ibaret ve içinde her türlü eylemi barındırıyor. Aşk kişinin karakterine göre şekilleniyor en çok yani bir oyun hamuru düşünün onu elinize aldığınızda verdiğiniz şekillerden ibaret, kimisi o hamura kalp şekli verir, kimisi bir nesne, kimiside bir hayvanın şeklini verir..
Aşk girdiği yüreğin esiridir aslında kişi neyse Aşk odur..
Aşkta gerekirse sürünürsün gerekirse ölürsün. Süründürdü zamanında bunu inkar edemem. Öldürdü mü hayır izin vermedim buna savaştım. Düştüm kalktım yenildim yine de hayatıma devam ettim. Kabuk bağlar yara kanatmaya lüzum yok artık.
İnsanı ne bekarlık ne evlilik öldürür. Bilâkis insanı öldüren sevgisizliktir. Dolayısıyla sevgisiz kalınan herhangi bir evlilik ya da bekarlık ya da yalnızlık türevi hayatı kesinlikle kısaltır.
Bazı aşklar öldürür bazı aşklar süründürür. Karşılıksız aşk vazgeçmiyorsan öldürür. Karşılıklı aşkta ise verdiğin sevgi ve değeri aynı şekilde almıyorsan süründürür.
Aşk, yaşatır çünkü karşılıklı iki kalbin tek olması demektir. Aşkı böyle yaşıyorsan anlarsın ne dediğimi. Böyle bir durum yoksa; Aşk yoksa sen zaten ölüsün.
Kendini bilen insan ölmez sürünmez de Hayatı yaşamayı kaderin ne olduğunu biliyor anlayabiliyorsa varlığı da yokluğu da iyi bilmeli.. Zaman mı? ilaç falan hiç olmadı güzel insan bir düşmeye gör Şekerlimisin Vay Vay..