İşte ne beklersin, ilgi, sevgi, saygı ne istiyorsa verdim ama yok, tutamadım elimde, arkadaşıma yazıyormuş.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence bu yaşadığın şey ne kadar ilgi sevgi ya da emek verdiğinle ilgili değil çünkü bir insan aldatmayı seçiyorsa bu onun karakteri ve yaptığı seçimle ilgilidir sen elinden geleni yapmış olabilirsin ama bu karşındaki insanın aynı şekilde davranacağını garanti etmez dört gündür yazmaması ve sonrasında arkadaşına yazdığını öğrenmen gerçekten çok kırıcı olurdu ama bunu kendinde bir eksiklik gibi görme çünkü sadık olmak isteyen insan bahane üretmek yerine ilişkisini korumayı seçer bence senin verdiğin değeri göremeyen biri için kendini suçlamamalısın böyle davranan biri zaten sana hak ettiğin güveni ve saygıyı vermemiş demektir 🤍
Çok teşekkür ederim yorumun benim için çok değerli, evet aldatmayı seçen biri için ne kadar değer verdiğimiz çokda önemli olmuyor bazen ama sevipte yarı yolda kalınca insan üzülüyor işte... Saol❤
Canım benim, bu ne kötü bir durum böyle ya, çok üzüldüm senin adına gerçekten. 😔 Böyle bir şeyi yaşaman hiç adil değil. Bazen insanlar, kendilerine ne kadar değer verilirse verilsin, başka yollara sapabiliyorlar, bu asla seninle alakalı bir eksiklik değil, tamamen onların kendi tercihleriyle ilgili. Sen elinden gelen her şeyi yapmışsın belli ki. Şimdi kendine iyi bakma zamanı. Kalbin nasıl atıyor bu duruma? ❤️🩹
Cevap
2Cevap
ohaaa burdan sevgili olduğum @ozan19033 de bana 4 gündür yazmıyooo... ayyy yoksam ikisimi bunların bizi aldattı.. ayyy ozan senin arkadaşın yaniii
Gercekten olabilirmi🤯 eğer öyleyse... bi bakman lazım takip ediyorsa...
boş ver İstanbul 16 milyon nüfus
16 milyon da 8 milyonu bunun gibiyse
Yol ver gitsin ondan sana hayır gelmez
Gelmedi zaten de emeklerime üzüldüm
İyi yapmış ya tek erkeğe bağlı mı kalcakfı birde
Şaşırtmıyorsunuz
Erkek yapsa vatan haini olir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?