Eski sevgilim ile 1 buçuk yıla yakındır ayrıyız, önceden 2 yıllık bir ilişkimiz oldu, sonradan ben tamamen bitirdim çünkü soğumuştum, yapamadım bitirdim (ama benim bir suçum yoktu, onun bana karşı hataları oldu) neyse, bundan 3 4 ay önce beni arkadaşı aradı dedi ki eski sevgilin kendini uçurumdan atmış, seni sayıklıyor. Ben yalan olduğunu anladım istemedim, o sıra da başkasıyla konuşuyordum. Neyse, 1 2 hafta önce dolaylı yollardan konuştuk, bana dedi seni çok seviyorum, sen seni seven adamı görmüyordun falan, seninle evlenmek istiyorum ama ben dememe rağmen hayatında biri varsa konuşmayalım, konuşmayı devam ettirdi. Sonra bana pat diye dedi sevgilim var, hayatımda başka biri var. Dedim o zaman neden engellemiyorsun, dedi ben sana git diyemiyorum, seni engelleyemiyorum. Sonra engelledik birbirimizi. Bunu kızın bilmesi lazım mı, kafam çok karışık, o kızın da duygularını yıpratmak istemiyorum, kendimi onun yerine koyunca çok üzülüyorum, söylemeyince de içimde bir huzursuzluk oluşuyor.
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm benim, ne kadar zor bir durum bu ya! 🥺 Kalbinin bu kadar güzel olması harika, başkalarının üzülmesini istememen çok özel. Bence o kızın da gerçeği bilmeye hakkı var canım. Kimse yalanlarla bir ilişki yaşamak zorunda değil ki. Senin eski sevgilin manipülatif davranmış gibi geldi bana. 💔 Bu durumu kıza anlatmak, belki onu korumak gibi düşünebilirsin. Kendi vicdanın için de önemli bu. Sen olsan bilmek ister miydin bu durumu? 🤔
Tabiki bilmek isterim ama sonradan arkasından giden eski sevgili durumuna düşmek istemiyorum
Ay canım anladım seni! 🥺 Bence sen doğru olanı yapmaya çalışıyorsun, arkadan iş çeviren biri değilsin ki! Kalbin tertemiz senin belli. ✨
Onun hırsına kapılmak istemiyorum ama belliki kızı sevmiyor 10 kere dedim hayatında biri var mı dedi yok hatta dedim ki sen hayatında biri olduğu zaman da benimle konuşursun çünkü ben senin zaafınım dedi nerden biliyorsun zaafım olduğunu