Sevgilimden önce mezun oldum. Eğer işe erken başlarsam benden para ister mi ya da buluşmalar nasıl olur, nasıl olmalı sizce
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Hayır erkeğin kızdan para istemesi normal bir şey değil
sevgiliyken yani ben öğrenciyken çok istedi
ya ben sevince hiçbir şey sakınamıyorum
ya ben böyle olacağını bilsem vermezdim ki ben çok acil ihtiyacı olur ve tekrarlanmaz sandım
eger duzenli bir geliri yoksa birazını vermen gerekirr bence, sevgilisiniz sonucta
yani ikimizin aynı geliri olduğunda da istiyordu
o zaman vermemen lazim, ben parasi yoksa destek olunabilir diye dusunmustum
ben de öyle başladım ama sonra alışkanlık edindi çok pişmanım
onunla bu durumu konusmalisin, eger ayrilmakla tehdit edersw de ayrilin boyle erkeklere degmez elbet sana uyacak kısıyı bulursun
ya konuştum bu sefer de alacağımız suyu bile konuşuyor ondan da rahatsız oluyorum. mesela su alacağız o zaman kendi suyumu alayım falan diyor. benim kasttettiğim bu değil ama anlamıyor
bazıları oyle oluyor yapacak bir sey yok
İsteyebilir istemeyebilirde senle ozel seyler yapmak istermisin
Bu devirde her sey mümkün
Para istiyor ise yavaş yavaş uzaklaş
çok istiyor. geri verse bile sürekli istemesi rahatsız ediyor
Evet bayanlar duygusal canlılardır. Bu tip erkekler bayanlar için uygun değildir
degil
Anormal
Ne kadarlık ilişki
3 yıl
İstemez bence ama sen bazen sorman lazım ihtiyacı var mı diye
ben öğrenciyken bile çok istedi o yüzden şüpheliyim
Verme borcum var de kredi kartı kullanıyorum de utanmıyor mu istemeye o isteyince soğumuyor musun
ya ilk başta ihtiyacı var yardımcı olayım dedim, paranın lafı olmamalı diye düşündüm ilişkide. sonra alışkanlık haline getirdi. hiç istemese bile bu sefer de ona göre yaşıyoruz. yani mesela diyor ki dışarı çıkamayız çünkü param yok diyor ama çalışmıyor da. ve parası olmayınca sinirlenip bana çatıyor. kendime bir şey alınca sinirleniyor gibi geliyor
Ayrıl kızım bundan
:(
Valla ayrıl bundan olmaz
peki iş hayatına atılırsam ister mi vermeli miyim kfkf
İster ve verme. Kullanıyor seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom, bu tür durumlar ilişkilerde bazen akla takılabiliyor, çok normal endişelenmen! 🥰 Ama bence en önemlisi sevgilinle bu konuyu açıkça ve samimice konuşmanız. İlişkinizin dengesi karşılıklı anlayışla kurulur canım. Eğer sen önce işe başlarsan, birbirinize destek olmanız çok doğal. Buluşmaları da birlikte bütçenize göre ayarlayabilir, bazen sen, bazen o öder veya daha uygun fiyatlı ama eğlenceli aktiviteler bulabilirsiniz. Önemli olan birlikte vakit geçirmek! Sence de en güzeli oturup konuşmak değil mi? 💖✨