Eski arkadaşım panelden adres ve numaramla tehtid ediyor, ne yapabilirim?

Arkadaşlar konular bayağı karışık ama kısaca yıllar önce benim iki arkadaşım vardı, ikisi de aynı kişiden hoşlanıyorlardı, birisi Mine birisi Ece olsun. Mine Ece'nin de o kişiden hoşlandığını biliyordu. Ben de Ece'ye "Mine de ondan hoşlanıyor" demiştim, Mine'yle aram bozulmuştu. Neyse işte, benimle arası bozuldu derken 1 yıla aramız tekrar düzeldi sayılırdı. Ece denen kız da bu diğer kıza Mine'ye iftira attı. Ben de ikisiyle tekrar yakınlaşmışım, bu sefer gittim Mine'ye "Ece sana iftira atmış" falan dedim. Neyse, bu sefer de Ece grubuyla ters düştüm çünkü Ece'nin arkadaş grubu bu kızın Mine'ye iftira attığını falan bilmiyorlardı. Onlar yüzünden dışlanmaya başlamıştım, neyse ki Mine beni savunuyordu. Şimdi 4 yıl falan oldu, ben mezun olduğumda Ece'yi engelledim ama bu sefer de beni panellemiş, her şeyimi bulmuş gibi bir şey. Instagram'dan yazdı, adresimi telefon numaramı falan atmış, "şuralarda buralarda eskort diye yayarım" diyor. Ne istediğini de bilmiyorum, zaten bu kadar zaman geçmiş. Ne yapabilirim, panelden kendimi engelleme yolu falan var mı geç de olsa

Eski arkadaşım panelden adres ve numaramla tehtid ediyor, ne yapabilirim?