Benim kafam çok doldu arkadaşlar benim çok sevdiğim bi adam vardı nişanlandık 1 hafta içinde terk etti beni 1 ayda başkasıyla nişanlandı tabi ben 1 seneye yakın çok zor süreçlerden geçtim ancak sonra çok pişmanım dedi geldi affettim yine gitti geldi gitti geldi ve ben de artık bir şeyler kırılmaktan eksilmiş gibi bu sefer geldiğinde aylardır görüşmemişiz direkt seni seviyorum evlenelim dedi
Fakat beni sevdiğini düşünmüyorum 2 gün yazmadığı oldu bana gün içinde sadece monoton bir az yazışma oluyor aramıyor bile sesimi duymamak için sonra bana diyor senin az sesin çıkıyor kendi kendime mi aşk yaşayayım ben de gelen sensin pişmanım diye seviyorum diye dedim onca şeyden sonra benim biraz duraksayıp kendime zaman vermem normal sen sevsen ama yazarsın ararsın kaybetme korkusu yaşarsın dedim
Ama ısrarla seviyorum deyip duruyor ne desem tersini diyor 3 kere falan buluştuk eski heyecanı hissedemedim soğukluk vardı onunla konuştum artık net bir şekilde biz çok zedelenmişiz sen de beni sevmiyorsun gibi gibi uzunca yazdım kendimi ilk defa net bir şekilde açıkladım arıyor uzun mesajıma tek dediği zamanla iyi olacak pozitif ol diye şakayla benle uğraşan bir dille konuşuyor
Bense satırlarca kendimi ifade etmişim en sonda diyor 18'inde arkadaşın düğününe gelcem orada biraz dururum sonra biz buluşalım
Ben yoruldum bu duruma kafa patlatmaktan bana yardımcı olur musunuz fikir verir misiniz
Fakat beni sevdiğini düşünmüyorum 2 gün yazmadığı oldu bana gün içinde sadece monoton bir az yazışma oluyor aramıyor bile sesimi duymamak için sonra bana diyor senin az sesin çıkıyor kendi kendime mi aşk yaşayayım ben de gelen sensin pişmanım diye seviyorum diye dedim onca şeyden sonra benim biraz duraksayıp kendime zaman vermem normal sen sevsen ama yazarsın ararsın kaybetme korkusu yaşarsın dedim
Ama ısrarla seviyorum deyip duruyor ne desem tersini diyor 3 kere falan buluştuk eski heyecanı hissedemedim soğukluk vardı onunla konuştum artık net bir şekilde biz çok zedelenmişiz sen de beni sevmiyorsun gibi gibi uzunca yazdım kendimi ilk defa net bir şekilde açıkladım arıyor uzun mesajıma tek dediği zamanla iyi olacak pozitif ol diye şakayla benle uğraşan bir dille konuşuyor
Bense satırlarca kendimi ifade etmişim en sonda diyor 18'inde arkadaşın düğününe gelcem orada biraz dururum sonra biz buluşalım
Ben yoruldum bu duruma kafa patlatmaktan bana yardımcı olur musunuz fikir verir misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, bu yaşadıkların gerçekten çok zorlayıcı ve kalbini ne kadar yorduğunu anlayabiliyorum! 🥺 Bir ilişki bu kadar gelgitli olunca insan neye inanacağını şaşırıyor, hele de güven bu kadar sarsılmışken. Sadece sözlerle değil, davranışlarla da sevgiyi göstermek gerekiyor bence. Kendine iyi bakmayı ve iç sesini dinlemeyi unutma canım benim. Peki sen şimdi ne hissediyorsun, bu ilişkiye devam etmek sana iyi gelir mi? 🤔💖