Beni bir haftada terk edip baskasıyla nişanlanan eski nişanlıma güvenmeli miyim, bu ilişkiye devam etmeli miyim?

Benim kafam çok doldu arkadaşlar benim çok sevdiğim bi adam vardı nişanlandık 1 hafta içinde terk etti beni 1 ayda başkasıyla nişanlandı tabi ben 1 seneye yakın çok zor süreçlerden geçtim ancak sonra çok pişmanım dedi geldi affettim yine gitti geldi gitti geldi ve ben de artık bir şeyler kırılmaktan eksilmiş gibi bu sefer geldiğinde aylardır görüşmemişiz direkt seni seviyorum evlenelim dedi
Fakat beni sevdiğini düşünmüyorum 2 gün yazmadığı oldu bana gün içinde sadece monoton bir az yazışma oluyor aramıyor bile sesimi duymamak için sonra bana diyor senin az sesin çıkıyor kendi kendime mi aşk yaşayayım ben de gelen sensin pişmanım diye seviyorum diye dedim onca şeyden sonra benim biraz duraksayıp kendime zaman vermem normal sen sevsen ama yazarsın ararsın kaybetme korkusu yaşarsın dedim
Ama ısrarla seviyorum deyip duruyor ne desem tersini diyor 3 kere falan buluştuk eski heyecanı hissedemedim soğukluk vardı onunla konuştum artık net bir şekilde biz çok zedelenmişiz sen de beni sevmiyorsun gibi gibi uzunca yazdım kendimi ilk defa net bir şekilde açıkladım arıyor uzun mesajıma tek dediği zamanla iyi olacak pozitif ol diye şakayla benle uğraşan bir dille konuşuyor
Bense satırlarca kendimi ifade etmişim en sonda diyor 18'inde arkadaşın düğününe gelcem orada biraz dururum sonra biz buluşalım
Ben yoruldum bu duruma kafa patlatmaktan bana yardımcı olur musunuz fikir verir misiniz
Beni bir haftada terk edip baskasıyla nişanlanan eski nişanlıma güvenmeli miyim, bu ilişkiye devam etmeli miyim?