Kebapçıya götürsün beni sjsbbs

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kebapçıya götürsün beni sjsbbs

Ben sakin bir kahveci taraftarıyım çünkü hem davet etmesi kolay kahvenin kırk yıl hatrı vb bir şey sallayabilirsiniz hem de seçenek çok ve her yerde kahveci var. Kebap yenirse yemekten sonra ağız kokabilir. Kahve de kokabilir derseniz kahve şart değil yani meyveli çay falan da var çoğu kahvecide. Ayrıca hesabı sen öde ben ödeyeyim derdi olmaz. Kebapçıda sınır yok yani, erkek tarafı yüklü hesap öderse kadın razı gelmeyebilir veya rahatsız olabilir ama kahvecide hesap 500-600 tutar en fazla. Cimri biri değilim, karşı tarafın duygularını da düşünmek lazım. Hem ilk buluşma yani, belki sevgili olmayacaksını. Ayrıca tanımadığınız bir yabancıya bir şey ısmarlıyorsunuz. Tutup da 3-4bin hesap ödemem şahsen. Enayi değilim.
Bence ilk buluşma, iki kişinin birbirini rahatça duyabildiği sakin bir kafede ya da deniz kenarında olmalı. Ne fazla gösterişli ne de insanı baskı altına sokacak kadar baş başa bir yer. İlk buluşmada amaç etkileyici görünmekten çok karşıdakinin tavrını, sohbetini ve yanında nasıl hissettirdiğini anlamak; o yüzden araba, aşırı kalabalık mekân ya da saatler sürecek plan bana göre değil.
Demir, çelik gibi görünen bardakları çok aramışlar mı? Askerdeki yemekhane anıları gibi ortam oluşmuş. 😄
Bu et yemeğinin yanında bira, kırmızı şarap falan daha yakışırdı.
İlk buluşma sade olmalı. Zaten yemekten çok sohbet olacaktır..
bence ilk buluşma rahat rahat sohbet edilebilecek sakin bir kafede olmalı çünkü birbirini tanımak için en önemli şey konuşabilmek çok kalabalık ya da çok gösterişli yerlere gerek olduğunu düşünmüyorum iki tarafın da kendini rahat hissedeceği samimi bir ortam olursa hem heyecan daha kolay geçer hem de gerçekten birbirinizi tanıma fırsatı bulursunuz bence ilk buluşmanın en önemli kısmı mekan değil kurulan sohbet ve alınan histir ☕😊
Birer kahve siparişi verip deneme sürüşü yapın, enerji tutarsa yemeğe geçersiniz.
Aşkooo, bu ne güzel fikir böyle! 😋 Kebapçıya gitmek ilk buluşma için bayağı enerjik ve samimi bir başlangıç olur bence. Mis gibi yemekler 🍢 eşliğinde sohbet etmek çok keyifli! Senin bu halini çok sevdim, aşkım.💖 Senin için mekanın sıcaklığı ve lezzetleri önemli anlaşılan. Peki, sen hangi şehirde böyle bir kebap deneyimi yaşamak isterdin? 🔥💬
Cevap
133Cevap
Kebap sevgimi kimseyle paylaşamam ama haline şükretsin diye öküz olan bir ahıra götürebilirim 😂😂
Mümkünse balık yiyelim et sevmiyorum 🤣
Sinemada veya park da
İlk buluşmaysa mantıklı olan şey karşıdaki kişiyi önce iyi bir şekilde tanımaktır ki tanımadığın, yeme içme gibi zevklerini bilmediğin bir insanı kafaya göre bir yere götürmek çok mantıklı bir hareket değil. Mesela görseldeki mekana yemek yemeye gidilmiştir ama kız belki de vejeteryandır ee bu durumda erkeğin yiyip kızın izlemesi olacak iş değil, her şeyden önce kabalıktır.
Bu sebeplerden dolayı ben ilk buluşmanın daha sade ve kadının da kendisini güvende hissedebileceği kafe tarzı yerlerde olması gerektiğini düşünüyorum eğer sohbet akmaya başlamışsa, her şey iyi gidiyorsa illaki önceden plan yapmaya da gerek o an ki akışa göre farklı aktiviteler yapmaya da gidilebilir ve yemek yenilmek istenilirse de artık kadının neleri seveceğini bilebileceğimiz için buna göre restoranlara gidilebilir.
Adel hanım gel burada aksarayda ciğeristan var oraya gidek jhbashfas. Biliyormusun ilk defa bu soru hakkında ciddi ciddi düşünüyorum. Çünkü yemek yiyemediğim için sanırım yemekli programları düşünmeyi bile hayatımdan çıkartmışım omg...
Hemen gonderiyorum limuzinimi kapina ahshd
Ben ilk buluşmada hatunu müzik dinletisine götürmek isterdim.
https://www.youtube.com/embed/k2jHkNIVBMoOoo çok romantik, sevdim bunu. Odunlara denk gele gele unuttuk böyle güzellikleri...
@adeliina E balık erkeğiyim olsun o kadar?
Dünyanın en romantik en zeki ama en korkak en tembel ve en yalnız erkekleri balıklardan çıkmıştır.
Evet çok zekidirler ama bünyeleri fazla zekayı kaldıramadığı için delirirler.
Evet çok hisli ve romantiklerdir ama korku duvarı ve konfor alanlarını aşamadıkları için kadınlara sundukları romantizm, gizli bir fuhuş pazarlığı olarak algılanır ve bu yüzden tercih edilmezler.
Ve en önemlisi... Balık erkeği korkaktır. Bu korkaklık da şuursuzca riskleri alamayacak zekalarından ileri gelir. Yani erdemsiz değil rasyonel bir korkudur. Çünkü balık insanı, yeryüzünde en cesur kimselerin çoğunlukla en akılsız insanları olduğunu bilir. Nihayetinde hiçbir insanın tanrı olmadığını, her kişinin birtakım korku ve zaaflardan malûl olduğunu çoktan keşfetmiştir.
Balık erkeği tembeldir. Bu da keskin zekânın sonucudur. Çünkü hedeflere varmak için girdiğimiz maliyetlerin, vardığımız noktanın getirisinden daha küçük olacağının farkındadır. 🙂😏😎
***Balık erkeği tembeldir. Bu da keskin zekânın sonucudur. Çünkü hedeflere varmak için girdiğimiz maliyetlerin, vardığımız noktanın getirisinden daha büyük olacağının farkındadır.🙂😏😎
Balık burcunu pek sevmiyorum. Siz de sinsilik var. Çok zeki olduğunuzu da kabul ediyorum. Beni tek manipüle edebilen burç bu oldu mk 😂😂
@adeliina Valla 37 yıllık balık erkeğiyim. Yükselen başak etkisine dahi girmiş değilim. Hiçbir kadını hatta hiçbir insanı manipüle etmek benim kitabımda yazmaz.
Kaldı ki hiçbir kadın, manipüle edilemez. Gözüne hitap etmeyen ya da sana çok iyi imkanlar sunacak kadar varlıklı olmayan bir erkek, aynı stratejileri üzerinde denesin. Manipüle olması diye bir şey yok.
Bir adam yakışıklıdır, boylu posludur severdin. Yüksek gelirli, statülü biridir seversin. Zekasını, cesaretini, erdeminden de ötürü sevebilirsin ama bağlılık dediğimiz şey bu soyut değerlerin üstüne oturduğu maddi fiziksel altyapıyla ilgilidir.
Hiçbir kadın, manipüle olmaz. Kadınlar, bir erkeğe 100 metre ileriden baksın hayatını okur. Sonuç olarak; sen manipüle olmadın. Sadece genel ortalaması senin hipergamine hitap ettiği için şans verdin, bir kredi açtın.. O şansı doğru kullanamadığı, o krediyi çar çur ettiği için de şutladın. Realite bu.🙂
Hee yok bu kadındı ya. İki kere denk geldim. Tövbe estağfurullah çektirdiler. Erkekleri daha ılımlı, rol yapmıyor gibi 😂
Lokanta olabilir 😅 kıza bir güzel kebap ismarlamak romantik olur acılı olmasın ama o ayilik olur kıza karşı 😂
Erkek mi götürmek zorunda hep
Sen onu görür kebapçı ya
Eşitiz birey siniz
Tabiki bırakacaksın
Cinsiyetçi dayatmaları bırakın artık
Bence ilk buluşma için en güzeli kahve içmek ya da sakin bir kafede oturmak. Hem sohbet etmeye fırsat oluyor hem de elektrik alamazsanız saatlerce aynı ortamda kalmak zorunda hissetmiyorsun.
Bir arkadaşım ilk buluşmayı akşam yemeği yapmıştı, daha ilk yarım saatte birbirlerine uymadıklarını anlamışlar ama yemek bitene kadar oturmuşlar. 😅 O yüzden ben kısa ve rahat geçen buluşmaları daha mantıklı buluyorum.
İlk buluşmada mekanın çok lüks ya da çok gösterişli olmasına da gerek yok bence. Önemli olan rahat hissedebileceğiniz, birbirinizi duyabileceğiniz bir yer olması. Sohbet güzel gidiyorsa zaten kahvenin üstüne yürüyüş de olur, tatlı da yenir. 🌸
Kebapçı da olmaz muhtemelen ya ne kadar iki tarafta seviyor olsa da emin olmadığı durumda kimse İlk buluşmada birini kebapçıya götürmemeli. Restoran tarzı olanlarda olabilir ama normal mahalle esnaf kebapçısından bahsediyorum
*kebapçıda *taraf da
Klavye benim kırmızı çizgim olan dil bilgisi kurallarını çok fena çiğnemiş ve hemen düzeltmem gerekiyordu 😂
Oha sofra süper. Ama ben ilk date de asla kebapçıya götürmem. Amaç tanışmak. Yemek yemek değil. Bence bir şey içmeye dahi gerek yok. Sembolik yapılan bir şey. Ben kahve içeceksem direk eve çağırıyorum. Dışarda çok pahalı. Evde kendimiz yaparız daha ucuz
Basit bir kahve içilir tanışılır. Hanımfendi evinin sokağının önüne kadar bırakılır. Zaten o kahve tüm ilişkinin geleceğini belirler orada bırakılan izlenim bile her şeyi belirleyebilir.
Ben daha çok doğa ile iç içe olan yerleri tercih ediyorum
@Pomatski Olmasan da kalbim atışta
Düşündüm dönülmez bir hata mıydı
Sanki tanışmak
Hatırla üşüdüğünde yanındaydım
Her kara kışta
İstersen kal bana düşman
Yeter ki kanıma karışma
canını yakan o şarkılar çalarken
Acını hatırlarsın arkamızdan martılar bakarken
Dev bir salgından kaçarken, güneşin ardından batarken
Acını hatırlarsın mahalledeki çarşılar yanarken
Sabahı karşılardık erken
Tanıdıklardı asıl engel
Başa çıkacaktık derken
Kanadık kaldık, yanarız sandık dertten
Boş ver, yaptı derler yapmasan da zaten
Nasıl benle aynı hissedicen karşıdan bakarken?
@Pomatski Hayır iyi değilim, dönüyo' gene beynim
Ölüyo'm, uyanıyo'm, düşünüyo'm "Neredeydim?"
Kaçıyo' gene keyfim, tadı yok geleneğinin
Ve ego yalvarıyo' gözleriyle "Beni beğenin"
El ele "deleleyli", geneli "dememey" de
Gene de dene, baby, bu benim el emeğim
Evinizde denemeyin bunu, hadi genelleyin
Düşüşteyim sanıyorum, bi' bakıyo'm gene fame'im
Hepsi benim klonumken nası' bana kıl olur?
Ve yakala bu flow'u ya da paraya kul olun
Kesinlikle katılıyorum 👍
Hiçbir mimiğini kaçıramam yemek olmaz kahve uygundur 😂😂
Bilinen buyuk bir parkta , lunaparkta, vs ama asiri lüks restoranlarda olmaz. Önemli olan uyumlu mu kisilik bunu analiz etmek o an
Ve o ani dilediğince mutlu yasamak
Ocakbaşı ideal etleri kıza pişirtiyorum bakıyorum elinden iş geliyor mu hamarat değilse daha buluşmam
Tabi ki kebapçı olur ağzının kenarında ki yağı falan siler dişinde maydonoz kaldığını falan söylersin müthiş yani.
böyle kızlar kebapçıya gidip soğan yemezler, sana da yedirmezler kursağında kalır yemek lavugun
Adam karnını doyuruyor, senin gözün bakışta.
Yeri değil, ayranı üçe bölmeyi bilmesine bak.
Kebapçı en azından karnımız doysun protein almış olursunuz..
Bence sahilde otursak denize doğru ya da lunaparka gitsek çok güzel olabilir
Olgun insanların tercih ettiği çoluk çocuktan uzak nezih sade bir mekan ve açıkta hava bir mekan olursa da mükemmel olur çünkü kapalı alanda boğuluyor gibi hissediyorum sanırım fobim var emin değilim ama 🤣😂😂
Aslında sizi yemeğe götüren bir erkek kendini çok rahat ve iyi hissediyordur. Çoğu kişi kasıyor kendini şöyle mi yesem, böyle mi yesem falan..
Sahil mekanları iyidir her zaman. Yemek yenir, kahve içilir. O sıcaklığı, rahatlığı veririm.
Kahveler alınır, sessiz bi parkta oturulur. Çok gürültülü mekanlarda birbirini anlamak güç olur, gerek yok. Birkaç buluşmadan sonra yemek date yapılabilir ama ilk buluşmada bence hayır ahhajxjs
Kahve içilen her yerde
Bence bi kafe kâfi ya neticesinde ilk buluşma yani alırsınız kahvenizi tanımaya çalışırsınız oldu oldu olmadi can sağlığı diyip kalkarsiniz
(bu arada ilk buluşmada bende kadın kendi kahvesini kendi ödemeli sonradan karşı taraf pic çıkıp lafını edebilir )
Kafe veya restoranda. Bilardo salonu, sinema, konser vs. ilk buluşma için doğru seçim değil. Çünkü ilk buluşma iki kişinin tanışmasıdır. Kafede, restoranda sohbet ederek tanışılır.
Kepapçı değilde pilavcıya götürse ne güzel olur karabiberli pilav üstü tavuk yanında turşu açık yayık ayranı ayyh dur canım çekti 😂😂😂😂😂 burdan kocama duyurulur 😂
Valla beni de kebapçıya götürsün
O yanımda olduktan sonra yer mekan zaman hiç fark etmiyor.
Kebapçı iyi fikir.
Lise de üni de akıl başka çalışıyordu amaç farklıydı biraz sinema salin yerler başbaşa kalınacak yerler alıyorduk şimdi sahilde pilav yemeye götürürüm
İlk buluşmada lüks bir yere gitmiş olsam bile ortak hesap öderim yok öyle 1 günlük tanıdığım kişi ile para harcamak, garanti değil sonuçta
İlk buluşmanın nasıl ve nerede olucağının hiçmi hiç önemi yoktur
Yeter ki samimi ve içtenlik olsun
Boş romantizm karın doyurmuyor kebapta gerçek aşk vardır 😄 Yanına bol köpüklü açık ayran da varsa ilk buluşma mükemmel olur.
Sacma yoruma dislike
Ben karşı tarafın mutlu olacağı ve kendini en rahat hissedeceği yere götürürüm. Lahmacuncu da diyebilir, kahve içelim de, lüks restoran da...
Açık havada güzel bir ağaç altındaki bankta buluşup biraz sohbet, sonra da içecek bir şeyler alıp sanat galerisi. Hoş olur bence
Önce buluşmak için küçük memeli küçücük fındık kalçalı Yasemin Özilhan tadında bir garı bulalım da mekanın neresi olacak küçücük bir detay
Beğendiğim biriyse Tercihi ona bırakırım nereye isterse kabul.
Seni kebapçıya götürmeyenin ebesi ters düz olsun.
Önce bi kanatçı sonra iskenderciye gidilir. Üstüne de bi künefe, çay Allah bereket versin.
Kebapçıda işkembecide olur
Bence içten samimi insan beni buraya mı getirdin demez Diyosada işim olmaz
Lüks mekan takıntılı kadın sevmiyorum
Tabii sanayide bi yerede gitmeyelim orası ayrı
İlk buluşma bebek sahilde yürüyüş olsun. Sonra kahve içelim.
Her yerde olur parkta sokakta önemli olan saygı sevgi kafa dengi olmak mekanın önemi yok
Sen iste kebapçı açarım :D
Bak o iş Maraş'ta süper olur. Efsane mekanlarda biliyorum ahaha :d
Nerede olduğu değil, kiminle olduğu önemli mekân sadece fon müziği.
Üsküdar İcadiye'de müthiş bir kebapçı biliyorum. Umarım hala duruyordur.
Eğlenceli yerler, açık alan, doğa vb olabilir.
Bankta, annemin yaptığı kurabiyeleri yeriz fazla masraf olmaz
Rahat sohbet edilebilecek bir yer olmalı. Aşırı gürültülü mekanlar seçilmemeli
Bu resimdeki yemekleri alıp samanlıkta bulaşmak lazım 😋
Bence kalabalık bir yerde olmalı hem kalabalık hemde konuşulabilecek bir yer
Kesinlikle kalabalık bir ortam olmalı hatta mümkünse karakola yakın 😂
“Merhaba , bence deniz kenarı bir balıkçı olabilir.”
Cafede olabilir çay kahve içilir tatlı yenir
tek başunda bulunacak yerler dışında her yerde buluşulabilir
Cafe olur, park olur, sonrasında kebapçı da olur iskender gömsek fena olmaz bence🤣
Esnaf lokantasında kuru fasulye pilav soğan iyi gider
Yok yav kebabçı olmaz herhalde. Bistro kafe tarzı bi yere giderdik.
her yerde olabilir.
önemli olan keyifli vakit geçirebilmek
Bana elinde bir kahveyle gelsin kordona iki sandalye atalım yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?