Hoslandigim kişi ne yapmaya çalışıyor?

Benim hoşlandığım bir çocuk vardı. Ben ona istek attım ve takipleşmeye başladık. Arada sırada göz göze geliyorduk, hatta bazen uzun uzun bakıştığımız da oluyordu. Sonra arkadaşımın bir tanıdığı vardı, o da bu çocukla arkadaştı. Onun aracılığıyla ondan hoşlandığımı söyledim. O da bana “Yazabilirsin.” dedi ama söyleme şekli biraz egolu gibiydi. Başka şeyler de söylemişti. Ben de sinir olduğum için yazmadım. Ben bunu söyledikten iki gün sonra bu çocuk bana yazdı. Biz o şekilde konuşmaya başladık. Ertesi gün yanıma geldi, konuştuk. Hiçbir sorun yoktu. İkinci gün de her şey gayet iyiydi. Üçüncü gün ise bana durduk yere görüldü attı. Yanımdan geçerken kafasını çevirip geçiyordu, asla bana bakmıyordu. Sanki düşman gibiydik. Bu olaylardan birkaç hafta sonra festivale gittik. Festivalde bu çocuk arkadaşlarıyla birlikte gelip yanımıza oturdu. Sürekli yer değiştiriyorlardı. En son bana dönük bir şekilde oturdu ve sürekli göz göze geldik. Sonra biz dans etmek için kalktık ama onların bizi görmemesi için bayağı arka taraflara geçtik. Beş ya da on dakika sonra bir baktık ki onlar da bizim yanımıza gelmiş. Bu olay iki gün de aynı şekilde tekrar etti. Sadece ikinci gün aynı yerde oturmuyorduk çünkü onlar başka bir taraftaydı ama yine de göz göze geldik. Festivalin ikinci gününde ortak bir erkek arkadaşımız ve birkaç kişiyle birlikte yemek yemeye gittik. Ertesi gün benim konuştuğum çocuk, o ortak arkadaşımızı yanına çağırıp “Sen onu nereden tanıyorsun?” gibi sorular sormuş. Arkadaşım da “Sen ondan hoşlanıyor musun?” diye sorduğunda “Hayır.” demiş. Sonrasında benim hakkımda da bir şeyler sormuş. “Benden hiç bahsediyor mu?” gibi sorular sormuş. Arkadaşım da “Hayır, senden hiç bahsetmedi.” demiş. Bir de “Ben ona görüldü attım, ayıp ettim.” gibisinden bir şey söylemiş. Ama o arkadaşımın söylediklerine de çok fazla güvenemiyorum. Bu durumu hâlâ anlamlandıramıyorum. Arkadaşlarımla da sürekli bunu konuşuyoruz, onlar da aynı şeyi düşünüyor. Sizce bunun nedeni ne olabilir? Ne yapmaya çalışıyor? Aslında biraz daha uzun ve daha detaylı ama ben kısaca özet geçmek istedim. Başka sorabileceğim kimse yok, en son çare buraya geldim

Güncellemeler
23 gü
İlk başta ortak tanıdığımız aracılığıyla ona benden bahsedildiğinde, “Tanışmak istiyorsa yazabilir, sıkıntı yok.” demiş. Açıkçası bana böyle haber gönderildikten sonra gidip yazmak istemedim. O yüzden ben yazmadım. Buna rağmen iki gün sonra bana kendisi yazdı ve konuşmaya o başladı.
Güncellemeler
23 gü
Ortak arkadaşımızla yaptığı konuşma ise şöyle olmuş: Arkadaşımı yanına çağırıp “Sen onu nereden tanıyorsun?” diye sormuş. Arkadaşım da “Arkadaşım, kardeşim gibi.” demiş. Bunun üzerine “Biz onunla konuşuyorduk ama ben ona görüldü attım, çok ayıp ettim.” demiş. Arkadaşım da “Sen bu kızdan hoşlanıyor musun?” diye sormuş. O da “Hayır.” demiş. Ardından “Benim hakkımda bir şeyler söylüyor mu, benden hiç bahsetti mi?” diye sormuş. Arkadaşım da “Hayır, senden hiç bahsetmedi.” diye cevap vermiş. Tabii bu
Hoslandigim kişi ne yapmaya çalışıyor?