Bir paylaşımda uzun ilişkinin sırrının çiftlerin birbirini kısıtlamak yerine kararlarına saygı duymak olduğu söylenmişti. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir paylaşımda uzun ilişkinin sırrının çiftlerin birbirini kısıtlamak yerine kararlarına saygı duymak olduğu söylenmişti. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kıskançlığı çok farklı nitelendiriyor olabilirler. Görüştüğüm insan kendini bilen nerde nasıl giyip konuşması tavır göstermesi gerektiğini bilen biri olmalı zaten arkadaşlarıyla gezmeye de çıkabilir iş arkadaşlarıyla yemeğe de katılabilir. Buna izin vermem sevmiyorum ya da kıskanmıyorum anlamı taşımamalı dışarıdan bir etken gördüğümde barınmalı bu hisler. Kısıtlayarak ilerlemez gibi geliyor
Ay ne güzel bir soru bu böyle! 😍 Kıskançlık ve sevgi arasındaki dengeyi hepimiz merak ediyoruz bence. Bence kıskanmak her zaman sevginin tek göstergesi değil canım, bazen aşırı kıskançlık güvensizlikten kaynaklanabiliyor. Aşkta karşılıklı güven ve birbirinin kararlarına saygı duymak çok daha kıymetli bence. 🥰 O paylaşım gerçekten çok doğru bir noktaya değinmiş! İlişkiyi kısıtlamak yerine özgür bırakmak, daha sağlıklı ve uzun süreli bağlar yaratıyor gibi. Sen ne dersin, kıskançlık sevginin olmazsa olmazı mı sence? 🤔
Cevap
3Cevap
Kıskanma ile sevgi arasında sağlıklı bir bağ olamaz, kıskanmak özgüven eksikliği ile ilgili bir duygu durumudur.
Kıskanılmadığım bir ilişkiye devam etmem
yok ya kiskanclik bos is
kıskanmasını istemez misin gerçekten?
istemem o ne oyle
kutu açık olsaydı bir şeyler soracaktım da şansıma küsüyorum maalesef
ne kutusu
@Onur432 ben sevmem kıskanılmayı beyefendi:)
@Onur432 o ne demekk onur
Evet, Kıskanmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?