Ciddi ilişki düşünen adama ilk adımı ben mi atmalıyım yoksa kayıtsız mı kalmalıyım?

Şimdi bir adam var benimle konuşmak isteyip mesafeli olduğum için konuşamadı, öyle uzaktan okul bitene kadar bir şeyler yaşadı işte kendi kendine. Sosyal medya hesabı var, herkese açık, oradan göndermeli şarkılar falan. En son ben adım atmadım tabii, bu İzmir tatiline gitti falan, bir spora başladı. Acaba benim kayıtsız kalmama tepki mi yapıyor yoksa gerçekten beni silmek için mi gitti bilmiyorum. Çok kırıldığını biliyorum ama anladım çünkü ve bir dişçi kendisi. Şimdi hiç ortak alan yok ve ben ne yapmalıyım, adım atmalı mıyım, yazmalı mıyım? Ben şimdiye kadar sınırımı korudum çünkü başka sorunlarım vardı, şimdi ise sanki bırakmak istemiyorum çünkü çok ciddi sevmişti, bakışları falan yani belli ediyordu. Sizce Instagram'dan herkese açık hesabına yazsam bu sefer de o kırgınlığıyla bana cevap vermese ya da "Sen kimsin" falan yapar mı? Çünkü egolu biraz ve İzmir tatili ne demek ya, kendisi de Mersinli, gerçekten beni incitmek için mi yaptı acaba? Club story'si falan attı sizce, sonuçta bir doktor olduğu için o yıkıklığı giderip işine dönmek için mi yoksa tepki olarak mı gitti? Eğer unutmak için gitmişse yazamam bir daha ama bazı gönderme olarak attığı postlar duruyor, silmemiş yani ben anlıyorum şarkılardan falan.

Ciddi ilişki düşünen adama ilk adımı ben mi atmalıyım yoksa kayıtsız mı kalmalıyım?