Çocuğun biriyle konuşuyorum ilişkilere geldi konu bende ciddi ilişki yapmayı düşünüyorum günü birlik yaşıyorum güzel para kazanıyorum isimde iyi ama çoğu zaman haybeye gidiyo anlamadım dedi bende burdami ariyosun dedim yok burada takılmak için dedi bu çocuğun burcu yengeç yükselen balık bende balığım ne düşünüyorsunuz sizce dediğinde samimimi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ciddi ilişki düşünen biriyse belki de gerçek hayattan birini aramak istiyordur. Buraya takılmak için geldiği de belli. Uğraşma derim.
burada değil bi flört uygulamasında ya
O zaman ciddi değildir. Net. Tamamen yalan. Ciddi düşünen birinin takılma amaçlı flört uygulamasında ne işi olsun?
Tekrar ağzını aradım yani buraya öylesine takılmak için giriyosun öylemi dedim e yani sen peki dedi bende yani sayılır dedim can sıkıntısı falan şimdi seninle denk geldik kolay kolay bırakma artık yazmış
İnandırıcı değil. Kendini kanıtlaması gerekecek. Bunu kanıtlamayı başarırsa birlikte ol. Bu tarz bir şey yapmazsa olma.
Peki nasıl kanıtlaması gerek
Bişey dedim tekrar kızlarla takılmak için burdasın yani dediğin ona cikiyo çünkü dedim
Yani... Sadakatini kanıtlayacak bir şey yapması lazım. Uzaktan görüşüyorsanız onu takip edebileceğin başka sosyal medyaya çek. Çözüm bu olur.
Erkeklerle ne işim var 😄 yazmış
Flört uygulamasında mı? Tabii efendim... Ben diyeceğimi dedim kızım. Gerisi sende. Bu adam güvenilir değil. Selametle.
demekki senin derdin takilmak o zaman ciddi ilişki düşünüyorum demen saçma oluyo dedim ne alaka ya şu an boş yapıyosun can sıkıntısı diyorum anlamıyomusun yazmış kesiyimmi muhabbeti
Vaz gec gönlüm sen bu aşktan canını fazla yakma daha
Yengeç kadını/erkeği kaç 🏃♀️
yengeç burcu exini unutmak için evlenir
Ney
kolpa
24 yaşında ben 23 lise mezunuymus ama oto alım satım yapıyorlarmış abisiyle
Öylemi diyosun
ciddi ilişki insanı olmak başka bi durum ciddi ilişki istiyorum diye bağırmazlar genelde.
24 yaşında insan hâlâ abisinin gölgesinde koşturuyorsa komik yani:d
Burcu yengeç
Burçları pek dikkate alma huyum yok.
iyi enerji almadım
Öylemi diyosun
24 yaşında ben 23 lise mezunuymus ama oto alım satım yapıyorlarmış abisiyle
takılma kısmını anlamadım, yani burada takılmalık bir şey arıyorum derken? ayrıca eğer maddi konuya önem veriyorsan işi de pek cezbedici gelmedi bana, lise mezunu olması falan
Yok ben kendi eski ilişkimden bahsettim artık sevemiyorum hiçbir erkeğe güvenemem falan dedim öyle düşünme kendine yazık etme biri gelebilir hayatına değiştirir tüm düzeni dedi bende sanmıyorum falan dedim sonra konu kendinden açıldı bende düşünüyorum düzgün birini bulursam yapıcam ciddi ilişki dedi burdami ariyosun sen ciddi ilişki dedim yok burada öylesine takılıyorum dedi Instagram falan sordu yok dedim
Bende lise mezunuyum ama okumayı düşünüyorum 2 yıllık açıktan oda düşünüyorum dedi bilmiyorum
kolpa bence, okumayı falan düşündüğünü sanmıyorum. sen bilirsin tabi, iyi enerji almadım ben sadece. sana ayrıca tavsiyem atanabileceğin bir bölümü açıktan dahi olsa okuman
Napmaliyim sence
Yani çocukla kesiyimmi muhabbeti
eğer senin de içine sinmediyse uzatmadan muhabbeti kesmelisin
Tekrar ağzını aradım buraya öylesine takılmak için giriyosun yani dedim e yani sen peki dedi bende sayılır dedim
Can sıkıntısı falan işte dedi
KS'dan biriyle konuşulmaz kesinlikle, ilişki hiç yapılmaz. buradaki insanlar tuhaf, ben de sadece gerçekten ciddi yardım isteyenlere tavsiyeler vermek için vakit doldurmak için falan giriyorum
pardon flört uygulamasındanmış*
flört uygulamasından da olmaz bence orası ayrı
Yok burada değil flört uygulamasında
Bilemedim biraz daha ağzıni ariyim