Hayatında biri var mı dedim işin gücün yok mu senin arkadaş işine bak profil yok bir şey yok sen kimsin de bana bunu soruyorsun diyor ya sizce neden bu kadar sinirlendi ki gerçekten anlamadım
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatında biri var mı dedim işin gücün yok mu senin arkadaş işine bak profil yok bir şey yok sen kimsin de bana bunu soruyorsun diyor ya sizce neden bu kadar sinirlendi ki gerçekten anlamadım
Cevap
9Cevap
Fakeden vurunca sen değil sorun karşındaki oldu, tabii savunmaya geçti.
Merak ettiğini gerçek profilinden sorsaydın belki başka cevap alırdın.
Ama bu hakaretleri etmesi hoş değil mal cahil ne demek illa küfür nü etmek lazım sana diyı
İnstası yok facesi vardı bende ordan fakeden yazmak zorunda kaldım
Sevgilisi varsa tedirgin olmuştur. Date iste bakalım ne diyecek :)
Engelledim deli hibi bili bide ilahiyat mezunu
severler alttan çalışmayı
Tamam sevgilisi vardır muhtemelen sevgilisinin denediğini düşünmüştür
Ya sevgilisi yok bence büyük ihtimalle ama neden bu kadar sert davrandı onu anlamadım
Arıyo simdi
açtin mı varmiymis sevgilisi
Açmadım deki ben suyum de dio bide hakaretler yazmış terbiyesiz ya
Siz de ne cins insanlardan hoşlanıyorsunuz ya neyse gerçek yüzünü görmüş oldun boş ver muhtemelen eski ex i falan varsa kafasında binbir türlü senaryo kurmuştur
Ya bide ilahiyat okuyo mal yazmış cahil yazmış beyinsiz yazmış ne biçim insan bu bide iyi birine benziyordu
Kötü bi niyetin yoktu oysa ki
can sağlığı salla gitsin öyle insanları bide kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmış
Hadi kendisi kız olsa sen erkek olsan hoş değil bu yaptığın falan derdim de
Sonuçta durum tam tersi demekki ya sevgilisi var ya da egosu yüksek ve her kızın ona düşeceğini sanıyor
Engelledim zaten
En iyisini yapmışsın
Neden kişisel bilgisini versin ki
Tamam da güzellikle demek varken hakaret niye
Son zamanlarda kimseyle alakam olmamasına rağmen bana da böyle saçma sapan sorular geliyor yani normal bunalıyor insna
Size de mi fakeden geliyo
Evet
Direkt kendi hesabınla konuş bırak bu oyunları
Ya bide hakaretler yazmış
Ee adam haklı. Kim olsa aynı cevabı verir
Ama bu kadar sert cevap neden
Bide üst üste arıyo kimsin diye
Merak etmiş ama birisi dalga geçiyor gibi düşünmüştür. Bir erkeğin hoşuna gitmez
Dalga geçmekle be alakası var sadece sorunsordum mal mısınız beyünsiz misiniz cahil misiniz diyo
Bunları hak edecek ne yazdım
Sen olsan sinirlenmez misin
Ama sanki küfür ettim öyle sert cevap veriyor ki bide arıyo üst üste kimsin diye
Şüphe etmiştir eski sevgilisi vs diye olabilir yani
Hesap Fake ye ondan yapmis
Hakaretler yazıyı bide kim olduğumu söylemedim diye ne kadar terbiyesiz ya
Ya ne hakaretler etti bu ne terbiyesizlik sadece bir soru sordum
Cahil diyo mal mısınız diyo beyinsiz misiniz diyo bu lafları hak edecek ne yazdım sanki
Ne olmasını bekliyordun
Adam haklı
Ama bubkadar sert çıkmasına gerek yoktu ki kötü bi niyetin yoktu ki
Hiç sevmem tacizcileri heger gerçekten hoşlanıyorsun ezik gibi hareketler yapma kendi hesabından yaz
Ya ne alakası var instagramı yok bir kere Facebook’u vardı ben de ordan yazdım benim facebookum olmadıgı için fakeden yazdım
ozel istemem
Sor işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, haklısın, insan böyle bir tepki alınca afallayabiliyor. 🥺 Ama düşününce, hiç profil bilgisi olmayan, fake bir hesaptan özel bir soru gelmesi, karşı tarafı bayağı tedirgin etmiş olabilir. 🤨 İnsan kendini güvende hissetmeyince biraz sertleşebiliyor. Belki de sınırlarını ihlal edilmiş gibi hissetmiştir. Senin de başına benzer bir şey gelse nasıl hissederdin? 🤔